local-stats-pixel fb-conv-api

Slendersieviete.13

66 1

Sveiki spoki šoreiz izmēģināšu kaut jo jaunu. Tas ir es tulkošu spoku stāstus.

Tātad lasiet un izslēdziet gaismas.emotionENJOY!

P.S. Šis stāsts nav spou stāsts, bet vienkārši šis stāsts pievilka manu uzmanību.

Tumsa, bet ne pilnīga, apņem tevi. Pilnmēness gaisma apspīd koku galotnes un viegli spīdina miglu tev apkārt. Lukturītis kuru tu turēji rokā ir beigusies.Tu skaties apkārt ar lielām bailēm. Noteikti kāds ir pamanījis, ka tevis av apmetnē. Visa drosme, kas tevi piespieda iet mežā vienam ir pazudusi un u tu esi viens. Tavas iedomas sāk parādīt drūmo pusi un tava sirds sāk dauzīties kā negudra. Pēkšņi aiz sevis, tu dzirdi krakšķi un visi pie ugunskura stāstītie stāsti sāk ataust tev prātā. It īpaši tas stāsts ko tev stāstīja brālis.... Kā sauca to radījumu?.. Viņam nav sejas. Vēl viens krakšķis tālumā. Ne acis, ne mute, ne deguns. Neko nevar redzēt šajā miglā. Viņš noteiti dzīvo šajos mežos. Bet tas taču ir tikai stāsts, vai ne? Tavas domas pazūd kad tu ieraugi siluetu, bet tas av vīrietis. Šī persona noteikti ir sieviete. Vīņa nēsā melnu, apspīlējošu kleitu kas tai pat laikā plīvo tai apkārt. Tu redzi viās acis, kas spīd mēnesgaismā. Skaistas spīdošas acis. Tu nevari no tām atvērsties. Kāpēc tu biji tik nobijies? Tevi piepilda komforts ar katru soli ar kuru tu pietuvojies viņai. Vi''a ir kaut kas tāds, bet tu nevari rik vienkārši viņai pieskarties. Viss klusums tavu ķermeni piepilda kā narkotikas. Kad tu esi pēda tālumā no viņas tu pamani kas viņu padara ti skaistu. Tās skaistās acis ir kā 2 tukši caurumi, bet tās tevi vēljoprojām aizrauj. Tavā vēderā atkal sāk atausties baiļu sajūta, bet tā pazūd kā nodzēsta uguns. Kāpēc tu gribētu beigt šo skatienu? Viena lieta ko tu nepamani ir tās mute... Tu esi tik ļoti aizrauts, ka tu nepamani ka viņa ir pilnīgi bez matiem un izņemot viņas tumšās acis, viņas visa āda ir balta. Tu esi beidzi iet, bet tev ir sajūta ka tu kusties tuvāk. Tuvāk viņai, tuvāk viņas acīm. "Kas ir šī nakts sieviete?" daži jautās. Viņa ir viss un tai pat laikā nekas. Viņai nav dvēseles, bet viņai tās ir pāris miljoni. Tātad viņa ir gan nāve, gan dzīve, gan ienīšana, gan mīlestība.

Īsāk viņa ir Slendersieviete.

66 1 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000

Brofist from broarmy 

...........

...................__ ............./´¯/'...'/´¯¯`·¸ ........../'/.../..../......./¨¯\ ........('(...´...´.... ¯~/'...') .........\.................'...../ ..........''...\.......... _.·´ ............\..............( BROFIST ...........

14 1 atbildēt

Ideja laba, Bet valoda emotion "apspīlējošu kleitu .. Vi''a .. atausties .. Viņai nav dvēseles, bet viņai tās ir pāris miljoni .. u.t.t."

7 0 atbildēt

Slendera draudzene.:D

6 1 atbildēt

Meh, nekas biedējošs emotion

4 0 atbildēt

Emm stāstā bija teikts ka viņai nav matu bet pakatoties uz bildi tad ir mati...

2 0 atbildēt

Viņai ir acis? Slendermenam nav acu tad jau arī slendersievai nevajadzētu būt! + ir par rakstu bija interesanti bet tekstā daudz kļūdu!

0 0 atbildēt

dvj taisi nākamo rakstu par slendermeiteni vai slenderpuiku :D

0 0 atbildēt

Nujaa tads nedaudz divains tacu +++

0 0 atbildēt

to tu pats izdomaji nav vispar biedējoši, man ir tada sajūta kad no sievietēm nav jabaidas bet no vīriešiem ir she not beautiful acis emotion

0 0 atbildēt

esmu dzirdējis tikai par slenderman bet par slendersievieti nēsmu.  (: .

0 0 atbildēt