local-stats-pixel fb-conv-api

Skorpions15

73 0

Nolēmu pirmo rakstu veidot par skorpioniem, jo viņi ir ļoti spēcīgas un saistošas personības. ;) Ja būs interese, veidošu arī par pārējiem horoskopiem.

Vispirms par vīriešiem :

Skorpiona cilvēki parasti nebaidās no fiziskām sāpēm, nekaunas no nabadzības, nevairās izsmiekla- tāpēc, ka viņi ir dziļi pārliecināti, ka ar visu tāpat tiks galā. Ir jāņem vērā. ka skorpioni māk ļoti labi sevi savaldīt. Pat tad, ja viņiem iekšā ''viss vārās''.
Skorpions vadošais darbinieks ir visstingrākais boss visā zīmju rindā.Viņš vienmēr mācēs apslēpt savus īstenos nodomus un plānus. Savukārt ar smalku nojautu un nelielu viltību vienmēr atklās citu slēptākos centienus. Viņš dziļi ciena darbiniekus, kuri proti strādāt kolektīvā, līdz ar to viņa attieksme var sašķirot apkārtējos un padotos mīluļos no vienas puses, un , no otras, - dumpīgajos. Necieš emocijas. Viņi ir pārliecināti par savām spējām un savu neparasto gribasspēku. Skorpionu grūti apturēt viņa mērķtiecīgajā virzībā uz karjeru. Šie darbinieki nekad nemelo ne sev, ne citiem, neuzgāž citiem savu vainu, vienmēr atzīst un labo savas kļūdas. Viņiem ir asa redze un teicama atmiņa, kā arī pārliecinātība par sevi un savu veikumu.

Ģimenes dzīve ar skorpionu-sarežģīta lieta. Ja jūsu prātu nodarbina viss, kas saistīts ar viņa kaisli, tad labāk tipiniet vai mūciet no viņa prom uzreiz! Skorpionam kaisle nenozīmē vien mīlestības izjūtu gammu, viņiem aiz tās slēpjas jebkāda veida pārmērīga aizraušanas ar sportu un politiku, ar dzīvības un nāves problēmām, ar filozofijas un reliģijas jautājumu loku. Un lai jūs nemaldina ārējais miers un nosvērtība. Iekšā skorpionam viss ugunīgi ''varās'', tālab nav grūti apdedzināt ne tikai rokas, bet arī dvēseli. Uzmanības izrādīšanas sākumposmā skorpions var jūs aplidot kā enģelis ar baltiem spārniem. Bet, ja jums būs nepieciešams ''asums'' un pats skorpions to atskārtīs, tad viņš pārvērtīsies par mīlas un karnevālu dēmonu.

Pār skorpionu vienlīdz valda prāts un emocijas. Skorpioni bieži ļaujas pārmaiņām. Pārmaiņām ēdienos. Dzīvesveidā. Un it īpaši mīlā. Stādamies laulībā, skorpions ātri vien parādīs, kurš tad te noteicējs, un nekādā gadījumā viņu neapstrīdiet.

Skorpioni bieži ir nežēlīgi. Strīdu brīžos nekad nedrīkst viņam draudēt un kliegt, ka tāda vai cita iemesla dēļ jums tūlīt jālec laukā pa logu. ''Lec, dārgā!'' viņš mierīgi pateiks, un jūs būsiet sprukās. Tāpat arī negaidiet no viņa komplimentus par savu izskatu. Skorpioni drīzāk ir noskaņoti ar nelielu ironiju pasvītrot tieši jūsu trūkumus. Bet būtībā viņi ir uzticīgi savām sievietēm un neuzticība var būt ir tikai agros jaunieša gados.

Sievietes skorpioni :

Viņas parasti ir karaliski skaistas un lepnas, pilnībā pārliecinātas par sevi, un vienīgais, ko viņas nožēlo, - kāpēc gan pašas nav piedzimušas par vīrieti. Bet tas nenozīmē, ka viņām trūktu sievišķības. Sievišķība ir viņu trumpis. Dažas no viņām līdzinās mīļam un pūkainam kaķēnam, bet pietiek viņas iepazīt tuvāk un atklājas ļoti asi nadziņi.

Ja jums nav nekādu nopietnu nolūku attiecības ar skorpionu sievieti, netērējiet laiku veltīgi. Viņa redz jums curi, līdzīgi rentgenam... Bet, ja reiz esat sapinies viņas tīklos, tad turieties! Jo ar viņu jums būs jāiet cauri septiņiem negaisiem. Viņai ir vajadzīgs dzīvesbiedrs, kas spētu pār viņu valdīt, bet tā, lai neciestu viņas individualitāte, ar kuru viņa varētu lepoties.

Skorpionu sievietes ir lieliskas laulātās armijas vīriem un politiķiem. Viņas pakļaujas spēcīgām personībām un nicina gļēvos. Šīs sievietes dievina savu māju un mājīgumu tajā. Viņu mitekļi ir tīri un kārtīgi, kā arī gaumīgi iekārtoti. Tā saucamā ģenerālā tīrīšana ir viņu stihija, bet pasarg' Dievs, ja viņa atradīs ko tādu, kas varētu radīt aizdomas par vīra uzticību viņām.

Skorpionu sievietēm greizsirdība nezina robežu, tāpat viņas neko neaizmirst. Ja jūs, pirms dodaties prom uz darbu, piemirsīsiet viņu noskūpstīt, viņa atspēlēsies ar savu ''aizmāršību'' un veselu mēnesi nedos jums bučiņu vakarā pirms gulēšanas.
Daudziem vīriešiem prātā ir nostāsti par skorpionu sieviešu lielo kaisli. Tomēr nevajadzētu to reducēt tikai uz seksuālo jomu, jo viņas var kaismīgi aizrauties arī ar mākslu, zinātni, filozofiju, okultismu... Bet visas šīs kaisles pavada vēsa prāta diktāts.

Šīs sievietes patiesi mīl un bauda dzīvi, vienmēr saglabā mieru un nosvērtību, bet savam vīram kritiskā situācijā katrreiz būs pašaizliedzīgs un neaizstājams atbalsts. Ar viņām ir bīstami, bet nekad nav garlaicīgi!

Ģimenes dzīvē atšķirībā no skorpioniem - tēviem, kuri ir samērā skarbi savu atvašu audzināšanā, skorpioni mātes, kaut arī ārēji īpaši nepārspīlēdamas ar sava maiguma izrādīšanu, būtībā ir ļoti labestīgas, un bērni to jūt. Viņi zina, ka pie savas mammītes katrreiz radīs emocionālu atbalstu un aizstāvību. Viņas vienmēr darīs visu, lai bērni sasniegtu savu iedomāto dzīves mērķi, bet kad bērni ir paaugušies, skorpioni - mātes- viņiem ir labi draugi, jo pašas pārzin dzīvi un izprot cilvēku raksturus. Uz daudzām lietām viņas nereti skatās ''caur puķēm'', bet, tiklīdz pamanīs, ka bērnienm kāds draud vai dara pāri, to ''samals miltos''.

Bērni skorpioni:

Mazajam bērniņam, kas nācis pasaulē zem skorpiona zīmes, jau pašā sākumā jāierāda, kurš ģimenē ir galvenais noteicējs. Pretējā gadījumā atvase ātri vien novērtēs situāciju un ņems virsroku pār jums visiem.

Paaugušies skorpionīši sāk neiecietīgi un nicinoši izturēties pret vājākiem un mazākiem. Tāpēc viņiem ir jāiegalvo, ka visi sliktie darbi un pat domas nāks reiz atpakaļ un tā vai citādi atgādinās par sevi. Nopērciet viņam šim nolūkam lieliski paredzētu uzskaites līdzekli bumerangu. Skorpionu patstāvīgais raksturs netiek neievērots arī viņu skolas gaitās. Ja rodas problēmas disciplīnas ziņā, tās nav jārisina ar sodiem un skarbām pamācībām. Uzticiet jaunajam skorpionam vērienīgu uzdevumu, un, pateicoties viņa pašapziņai, kā arī atbildības sajūtai, viss nostāsies savā vietā.

Skorpioniem patīk fantastiskā literatūra, šausmu filmas. Viņi ātri sāk ieskatīties pretējā dzimuma pārstāvjos, un te lieti noderētu iemācīt izjust atbildību par viņu romantiskajiem piedzīvojumiem. Citādi dzīvē šie kaislīgie mīlētāji var sagādāt sāpes ne vienam vien savam draugam vai draudzenei. Ņemot vērā skorpionu cieņu pret ģimenes saitēm, tēva audzināšana var likt apdomāties un atturēties bezatbildīgu romānu aizsākšanā. Plutons ir skorpiona planēta, un tā apveltījusi šos cilvēkus ar drosmi, spēku un augstu intelektu. Un tikai vecāki paši ar savu personisko paraugu var likt skorpionam izprast galveno : kā mīlēt citus un tapt pašam mīlētam.

Skorpiona zīmē dzimušie: Marija Antuanete, Mārtiņš Luters, Roberts Kenedijs, Indira Gandija, Ojārs Vācietis, Pablo Pikaso, Viviana Lī, Kima Vailda, Braians Adams, Leonardo di Kaprio, David Guetta, Krišjānis Barons, utt.

73 0 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 15

0/2000

Wiiii raxts beidzot par manīm arī... emotion

4 0 atbildēt

perfekts apraksts 99% taisnībaemotion

2 0 atbildēt

Praktiski atbilst abi - gan skorpiona - sievietes, gan skorpiona - vīrieša raksturojums. Vienīgi par to neiedoto bučiņu nepiekrītu - vakarā puisim nāksies to atlīdzināt daudz lielākā apmērā. Un to, ka neesmu piedzimusi par vīrieti nenožēloju, jo zinu, ka sievietēm ir lielākas priekšrocības, nekā vīriešiem.

1 0 atbildēt

o! es esmu skorpions x)

1 0 atbildēt

No brīža ,kad atņēma plutonu, vairs nejūtos tik labi emotion emotion

1 0 atbildēt

Ņarr, visi skorpioni piesakās! emotion

1 0 atbildēt

beidzot horoskops kas sakrīt ar manīm!

1 0 atbildēt

eu eu eu! lzveido par jaunavaam arii! emotion

1 0 atbildēt

Pretty!

1 0 atbildēt

zbis skorpioni :D

1 1 atbildēt

👍

0 0 atbildēt