local-stats-pixel fb-conv-api

Sazvērestība 66621

92 6

Velna sazvērestība pret cilvēci. Vai

trešais antikrists ir mūsu vidū, un vai 

viņa pielūgsme liecina par pastardienas 

tuvošanos?

Jāņa atklāsmes grāmatā Jaunajā Derībā tiek stāstīts par zvēru, kas izkāpj no zemes, trešo antikristu, kas staigās cilvēku vidū tieši pirms pastardienas.

Atklāsmē Jānis redz, kā daudzi cilvēki pielūdz zvēru - taču tad nāk pastardiena, un viņus skar Dieva dusmas.

     Jāņa Atklāsmes grāmata, 13:16-18

"Un tas panāca to, ka visi lielie un mazie, bagātie un nabagie, brīvie un vergi uzspiež  zīmi uz savas labās rokas vai pieres. Lai neviens nevarētu ne pirkt, ne pārdot, kam nav šīs zīmes - zvēra vārda vai viņa vārda skaitļa. Šeit slēpjas gudrība. Kam ir saprašana, lai izdibina zvēra skaitli, jo tas ir cilvēka skaitlis; un viņa skaitlis ir seši simti sešdesmit seši."

Te ir runa par galējo sazvērestību, kad velns pavedina cilvēci. Daži konspirāciju teorētiķi uzskata, ka šī sazvērestība ir vienīgā, kuru vērts atklāt.

Ir daudz minējumu par to, kurš varētu būt trešais antikrists. Bils Geitss, Madonna, Maikls Džeksons ir tikai daži no krāšņākajiem minējumiem. Parasti teorijas pieņem, ka Napoleons bija pirmais, Hitlers - otrais, bet trešais tagad staigā mūsu vidū.

Kam ir saprašana, lai izdibina zvēra skaitli, jo tas ir cilvēka skaitlis...

Šo "izaicinājumu" ir pieņēmuši daudzi konspirāciju teorētiķi. Nav nekāds brīnums, ka viņiem ir izdevies atklāt dažādus šifrus un aprēķinus, kas "atmasko" zvēru. Viens no šifriem, saskaņā ar kuru A ir 100, B = 101, C = 102 utt., norāda, ka Hitlera vārdu raksta ar skaitļiem 107 + 108 + 119 + 111 + 104 + 117, kas summā dod 666.

Vēl populārāka teorija patiesībā ir identificējusi skaitli 666 visos svītru kodos:

"Lai neviens nevarētu ne pirkt, ne pārdot, kam nav šīs zīmes..."

Visu svītru kodu sastāvā ir trīs pāri garu svītru, kas iezīmē attiecīgi koda sākumu, vidu un beigas. Garākās svītras saskaņā ar svītru kodu skaitļu sistēmu pārstāv ciparu 6, līdz ar to uz visām precēm ar svītru kodiem parādās skaitlis 666.

Lai gan daudzas no teorijām iederas anekdošu vidū, vārdi Jāņa Atklāsmes grāmatā 13:16-18 tomēr izraisa pārdomas.

 

Ja būs atsauksme, varēšu uzrakstīt rakstu par citām konspirācijām

92 6 21 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 21

0/2000

pasaulē ir tik daudz kā apslēpta, ka to visu atklājot cilvēks vienkārši saietu uz īso

4 0 atbildēt

Manai mammai dzimšanas diena ir 06.06, Yēey, bet nu 06.06.06 kka pārdzīvojām. :D

4 0 atbildēt

Par šo visu var ilgi un dikti diskutēt.

3 0 atbildēt

galva jau kūp no šitiem konsiralogiem..

2 0 atbildēt

"Lai neviens nevarētu ne pirkt, ne pārdot, kam nav šīs zīmes..." un paskatoties uz pildspalvu, uz kuras arī ir svītru kods ar garajām svītrām.. tiešām interesanti un dīvaini !

 

Lai gan pašlaik ir daudz un dažādu teoriju... ar skaitļiem vien var izveidot visdažādākās sakritības un minējumus... Piemēram kāds bērnelis, kurš kļuvis slavens ar kādu savu talantu ir dzimis 2006 gada, 6. jūnijā (06-06-06)...

2 0 atbildēt

pats tu esi viena liela kospiracija =D

lab lab ir interesanti un es ticu .. taisi tik vel

2 0 atbildēt

Interesanti. Par Hitleru vispār nereāls fakts. 

1 0 atbildēt

Aaa jaa bija par to, ka 40. amerikas prezidents arii ir antikrists, jo viņam tak vārds Ronald Wilson Reagan - Katram vārdam pa 6 burti .. tātad 666 :D bet protams bleķis

1 0 atbildēt

mūsdienās šīs zīmes kuras spiedīs uz cilvēkiem jau ir parādījušās. tie ir mikročipi, kurus pagaidām vēl liek tikai dzīvniekos, vēlāk arī cilvēkos. un tad cilvēkus caur čipiem kontrolēs.

1 0 atbildēt

tikko visu rēķināju.

viss pinībā sanāk..

1 0 atbildēt
VICARIUS FILII DEI THE LITERAL MEANING:  VICARIUS - substituting for, or in place of    FILII - means son    DEI - means God 

  

V = 5    F  = no value   D = 500 I = 1   I = 1   E = no value C = 100   L = 50   I =  1 A = no value   I = 1       -------- R = no value   I = 1       501 I = 1       -------- U/V = 5       53 S = no value     --------

112 + 53 + 501 = 666

šis skaistais tekstiņš agrāk bija lasāms uz pāvesta cepures.

0 0 atbildēt

Neesmu pārliecināts bet man šķiet ka bērnībā vienā Donalda Daka nummurā redzēju līdzīgu konsperāciju par pirkšanu pārdošanu .. laikam jau zīme :)

0 1 atbildēt

da sviests.... ja es ieraudgu Mazdai aizmugurē uzrakstu mazda 6 tad tas nozime ka ta ir ari sazverestiba ja? :D vai taska smagajam masinam ir 6 riteni ari ir sazverestiba un vel tas ka pec 5 nak 6 ari? :D

0 1 atbildēt

jaa un kaads sakars 666 ar velnu ja neskaita ka velns ir izdomats tapat ka kristietiba un cilvekiem kuriem naw ko dariit ir jameklee kkadas sazveeerestiibas ...

2 3 atbildēt