local-stats-pixel fb-conv-api

Saldus sapnīšus, mīļie, ja varat. 9. daļa4

Erinai bija paveicies, viņa pavisam viegli būtu varējusi noripot visu kāpņu garumā un salauzt sprandu. Hollijai arī paveicās. Stikls varēja iegriezt viņai acīs vai kaklā, padarot viņu aklu vai nogalinot viņu. Lindsija varēja mirt liesmās, sarāvusies un pārogļota gluži kā viņas namiņa kokā dēļi.

Un tagad šis cetrutais sapnis. Vai Abbija lasīs par autoavāriju rīt avīzēs? Vai viņa redzēs, ko viņai saka, ko viņa jau zināja - ka ir bijusi autoavārija un kāds ir cietis, varbūt notriekts bērns?

Nogurusi un satraukusies, Abbija pavadīja lielāko daļu dienas staigājot no istabas istabā, blenžot laukā pa logiem, uz savu mammmu, Lindsiju, kura grāba lapas. Šīrīt bija pirmā salna. Drīz zāle kļūs brūna un sausa, koki būs tukši un zaraini un tumsa pienāks aizvien agrāk un agrāk.

Sptiņos Abbija iegāja dušā un izmagāja matus. Zem karstajām asajām ūdens adatiņām, viņa juta saspringtos muskuļus atslābstam kaut nedaudz, un asās galvassāpes, kuras bija viņu mocījušas visu dienu, nedaudz mazinājās. Ietērpusies biezā flaneļa rītatērpā viņa tpināja atpakaļ uz istabu.

viņa blenza savā skapī, viņas acis slīdēja pāri un noraidīja kreklus, svārkus un bikses, kad viņa dzirdēja skaņu... bērnišķīgus smiekliņus. tā bija tik skaidra, tik tuva, ka bez domāšanas, Abbija apgriezās apkārt, gaidot ieraudzīt kādu stāvam viņai aiz muguras.

Bet istaba bija tukša.

Abbija pakratīja galvu, lai tiktu no tā vaļā un pagriezās atpakaļ pret skapi. viņa sniedzās pēc tumši oranžas blūzes, maigas un zīdainas, kad tai pieskārās, kad viņa pamanīja, cik ir pulkstenis. Astoņi. Marks par pusstundu kavējās.

Pēc stundas Abbijaienesa mobilo savā istabā un piezvanīja uz Marka māju. Ja viņa būtu mirkli apdomājusies, tad viņa manītu un brīnītos par savu auļojošo sirdi un trīccošajā rokām. Viņa būtu sapratusi, ka tas ir kas daudz šausminošāks par to, kā tikai tas, ka Marks viņu piemānījis. Bet viā nepadomāja. Kad Marka mamma atbildēja, un Abbija lūdza parunāt ar Marku, viņa bija pilnīgi nesagatavota.

Abbija stāvēja kā sasalusi savā istabā, kad Marka Helpberna mamma aizsmakušā, trīcošā balsī no asarām, pateica, ka Marks ir miris, ka viņš nomiris slimnīcā šajā pēcpusdienā.

''Viņš brauca mājās no drauga mājas, '' misis Helperna sacīja. ''Viņš bija labs braucējs, uzmanīgs braucējs. Bet protams, viņam bija strauji jāmaina trajektorija, un...'' viņa uz brīdi apstājās un Abbija dzirdēja viņau vairākas reizes norijam siekalas. ''Viņš brauca tikai uz 35 jūdzēm stundā, vismaz tas ir ātruma limits šeit. Bet policija mums teica, ka pat tādā ātrumā, ja tu trāpi kokam...'''viņa apklusa atkal.

Abbijas mute bija sausa un , kad viņa ierunājās, viņas balss aizlūza. ''Kāpēc?'' viņa jautāja. ''Jūs teicāt, ka viņam bija jāmaina trajektorija. kāpēc?'' ''Mazas meitenītes dēļ,'' misis Helperna sacīja. ''Kad viņu lika ātrās palīdzības mašīnā, viņš tiem patieca, ka redzējis mazu meitenīti izskrienam uz ceļa. viņš par to bija ļoti pārliecinošs. viņi meklēja un meklēja, bet nevarēja meiteni atrast.'' viņas balss aizlūza pavisam un viss ko viņa spēja izteikt bija uzredzēšanos.

Iepriekšējās daļas šeit:

http://spoki.tvnet.lv/mistika/Saldus-sapnisus-milie-ja-variet-1-dala/725883

http://spoki.tvnet.lv/mistika/Saldus-sapnisus-milie-ja-variet-2-dala/727105

http://spoki.tvnet.lv/helovins/Saldus-sapnisus-milie-ja-variet-3-dala/727458

http://spoki.tvnet.lv/mistika/Saldus-sapnisus-milie-ja-variet-4-dala/727492

http://spoki.tvnet.lv/mistika/Saldus-sapnisus-milie-ja-variet-5-dala/727505

http://spoki.tvnet.lv/mistika/Saldus-sapnisus-milie-ja-variet-6-dala/727525

http://spoki.tvnet.lv/mistika/Saldus-sapnisus-milie-ja-variet-7-dala/727821

http://spoki.tvnet.lv/mistika/Sadus-sapnisus-ja-variet-8-dala/727938

Un ļoti gaidu komentārus un plusus, jo jūtu, ka mans darbs netiek novērtēts, lasa vien kādi 4 cilvēki, acīmredzot. Lūdzu atsauces. Iespējams, priekšpēdējā daļa.

95 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://Mana fantāzija
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Tavi raksti, ja jāpaliek nomodā darbojas labāk nekā REDBULL! tikai, es šodien gribēju laicīgi iet gulēt.....

Tas nozīmē, ka tavs mērķis ir sasniegts un atkal + no manis emotion

1 0 atbildēt
labs raksts ... +
0 0 atbildēt
Man ļooti patīk, vairāk tādus rakstus 👍 emotion viennozīmīgi + Tev emotion
0 0 atbildēt

norm. +

0 0 atbildēt