local-stats-pixel fb-conv-api

Rozvelas noslēpums atklāts!33

364 18

Vai t.s. 51.Zonā (Area 51) patiesi avarēja NLO? CIP atslepenotie dokumenti sniedz negaidītus jaunumus.

364 18 33 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 33

0/2000

Ja melojuši visu laiku, kā lai notic tagad :) Dikti jau viņiem patīk manipulēt ar visādiem datiem un dokumentiem.

58 0 atbildēt

jums tiešām liekas ,ka kāds vienkārši pateiks , "jā ir citplanētieši, viņi ir starp mums jau ilgi, viņi māca skolās jūsu bērnus, gatavo jums ēst, pārdod  veikalā jums produktus, iet uz randiņiem ar jūsu berniem" pēc šada teksta sāktos masu histērija.

Padomājiet, ja kāds pasaka vārdu citplanētietis ,jūs tak uzreiz iedomājaties garu ,tievu vīriņu, ar lielu galvu , lielām acīm , mazu muti.... šo te attēlojumu filmas jau rāda kopš Rozvelas. Ļoti daudz marsiešu filmas parādījās tieši tajā laikā pēc Rozvelas negadījuma, sakritība varbūt, mērķis parādīt marsiešu tēlu tāpēc ,,ja kaut kad , kaut kur ,ne tik tālā nākotnē mēs tomēr saskarsimies ar viņiem, pateicoties tām visām filmām mēs nepiekrāmētu bikses un neskriesim prom....Mums jau ir marsieša pamata modelis galvā...Plus vel tehnaloģijas atīstība ... Pirms Rozvelas bija 2 istabu lieluma kaste kura 20min laikā spēj izdarīt vienkāršākos matemātikas uzdevumus... Bet pēc Rozvelas dators kurš smuki ir noliekams uz galda , vai klēpī, tagad vel visas tās planšetes ... pieņemsim agrāk es varēju pateikt kā darbojas mans mobīlais, bet tagad reizēm sēžu un šļūkāju ar pirkstu pa ipod touch stiklu un aizdomājos ,par to , cik tālu mēs esmam gājuši un kas vel būs.... Laikam ,kad mēs sasniegsim citu pakāpi tad arī viņi kļūs mums zināmi... bet tagad... kam viņiem tādi primāti vajadzīgi...?

Patiesība ir tur ārā.

31 2 atbildēt

Nav ne jausmas vai tur bija citplaneetiesi vai klimatiskie iroci vai veel kaut kas , bet taa dokumentu "atslepenosana" man skjiet acu aizmaaleesana.

Pirmkaart , kaadaam vajadziibaam to vietu izmantoja CIP...

Otrkaart , ja tur testeeja tikai taas lidmasiinas , tad kaapeec liidz pat sodienai informaacija bija slepena... Veel joprojaam testeeja 50-o gadu lidmasiinas ?

24 1 atbildēt

Tad kāpēc tā bāze ir vēljoprojām slepene un zīmes leicina par to, ka bez brīdinājuma var nošaut robežas pārkāpēju? Tik ļoti sargā vecas lidmašīnas?

19 1 atbildēt

Vēlviens veids, kā nopelnīt naudu. 

Viss tas ,ko "atklāj", "publisko" ir tīrākais mēsls.

Reāla, patiesa informācija nav domāta pelēkajai masai.

16 0 atbildēt

Man jau likās, ka tas viss ir kaut kāda figņa.

Labs rakstsemotion

6 2 atbildēt

Es domāju šito lietu vajadzētu parakt dziļāk....

6 3 atbildēt

Es varu pieņemt faktu, ka kādā brīdī ir bijušas tādas lidmašīnas.

2 0 atbildēt

pirmkārt, sāksim ar to, ka t.s. Area 51 (Groom Lake) atrodas Nevadā, bet attiecīgā Rozvela ir Ņūmeksikā - apm 900 jūzes viena no otras. Autors smagi jauc divas dažādas vietas, sakot, ka Area 51 ir nogāzies NLO

otrkārt, šodien visai maz kam var ticēt. ir patiesība un tas ko uzdod par patiesību.

1 0 atbildēt

šī raksta ievietotājs ir muļķis

1 0 atbildēt

Man nav laimējies ne redzēt, ne dzirdēt nevienu marsieti, ne viņu lidojošās slotas. Nenoliedzu, ka tie čubriki laiku pa laikam kaut kur te vazājas, bet kamēr skaidrā prātā un 10 metru attālumā kādu nepamanīšu taisam savus pigorus, tikmēr mana loģika NLO sindromu nepieņems. Šā brīža informācijas telpa ir, apzināti vai ne, tā piedi==ta ar maldinošiem faktiem, ka patiesība nav izfiltrējama.

2 1 atbildēt
Kāds ir redzējis filmu area 51 filma bija teica ka ''atslepenojusi'' visu informāciju tūristiem ha ha un kāda sagadīšanās viņiem uzbruka citplanētieši! FILMU VAR NOSKATĪTIES LATTELEKOM SADAĻĀ MEN ES FILMAS FANTASTIKA
0 0 atbildēt

Man rodas tikai viens jautājums.

Ja jau viņi tagad atklāj savas kārtis, kāpēc viņi nevarētu tad arī noorganizēt ekskursiju pa visu 51.zonu

Tā tieši priekš mēdijiem, lai tie paziņo kas ta īsti tur atrodas.....

0 0 atbildēt

Cik stulbam ir jābūt, lai noticētu, ka viņi ir atslepenojuši visu informāciju par Area 51. Viņi tikai atklāja mazu 60gadus vecu noslēpumu, kurš jau citām valstīm bija drošvien sen zināms..... Atslepenoja tikai to, ka stulbeņi šitam noticēs, ka tur nekas vairāk nav bijis, nav un nebūs.! emotion

0 0 atbildēt
Tā nu viņi ies tev un visu pateiks.. Tak šitas ir māņus gājies lai visi fanātiķi liktos mierā. Cik reizes Amerika ir devusi visādus māņus, lai patiesība neatklātos. CIP jau nu nav tādi muļķi lai visu izstāstītu. Patiesībā Patiesība vēl ir miglā tīta. Un viss ir tur ārā.
0 0 atbildēt

iespejams tas ir tik slepeni ka izlema kkaadu viltus info izmest lai beidzot faanaatiki liktos miera un netraucetu vinu darbibai...

0 0 atbildēt

Es tā pat neticu ka tā ir visa patiesība.

2 2 atbildēt

Haha es jau biju uz 20 dažādām galaktikām un pārgulēju ar visām citaplnētiešu vecenēm!

1 2 atbildēt

emotion Kaads tam vispar tic?................ nlo emotion nlo

0 1 atbildēt

Aha...kā tad - pēkšņi ņems un izritinās sarkano paklāju - nāk tik šu (tikai vaiolators nosvīdīs ar galiem) un uzmet acis kas mums te labs ir nobāzts - ok, nokrita, nosprāga, un tika izpētīti - neviens nav iedomājies, ka pēc tik daudziem gadiem tas viss nav ticis pārvests un nozūmēts kādā citā pagrabā?

 

P.S. Izskanēja jautājums - kas tālāk diez vēl būs - viena no atbildēm man ir - 4D porno emotion tavā istabā pēkšņi atradīsies no "001001010101011" sastāvoša būtne, un atkailināsies tieši tev! emotion

0 1 atbildēt