local-stats-pixel fb-conv-api

Rezultāti murgiem12

42 0

nu ko, es vēlreiz saku paldies visiem tiem, kuri padalījās ar murgošanu un sapņiem.

Šeit zemak būs uzskaitīti visbiežāk izplatītie mūsu spoku murgi/sapņi, kā arī 5 interesantākie, un dīvainākie.

ja jums interesē pārējie, šeit neminētie murgi, varat apskatīties šeit-http://www.spoki.lv/mistika/Ko-mes-sapnojammurgojam/169505

 

un būtu baigi labi, ja jūs arī padalītos murgos, varbūt kautkas sakrīt ar jau minētajiem.

 

 

Sākšu ar populārākajiem murgiem un ar tiem saistītām lietām spoku vidū.

1.Krišana no liela augstuma(parsvarā no mājas stāviem vai jumta)

2.Fiziskas sāpes, reālas sajūtas, redzot, ka ar tevi kautkas notiek.

3.Bēgšana no kāda zvēra vai monstra.(brrr)

4.Nepatīkama lieta-murgu atkārtošanās.

5.Zināmu cilvēku nāve.

 

un tagad 5  murgi no autoriem.

1. SaujāKrītiņš rakstīja- man šizīgs likās sapnis, kurā es sēdēju savas mājas pagrabā, jo ārā plosījās tornado. tad es izskrēju no pagraba ārā, lai izglābtu kkādu groziņu, ko biju aizmirsui, un uz manu pusi sāka nākt tornādo, kuram virsū rēgojās drauga galva, nu un tad es ar to groziņu bēgu no tā tornado pa visu pilsētu. un vēl man mugurā bija apmetnīts un cepurīte kā sarkangalvītei :D

2. Vampire rakstīja-Sapnoju, ka sliikstu, ienirstu uudenii un nevaru iznirt, kaadus 2cm no uudens virsmas tas palika ciets un cauri tikt nevareeju. tad pamodos un sapratu, ka gulu uz veedera un censos iznirt cauri gultai.

3. PinkCamel rakstīja- Sapnjoju, ka esmu májás LV. Mana bérníbas draudzene(neesmu ar vinju ísti runákusi vairákus gadus) ar mani strídas un pret kaut ko protesté, es tikai smejos. Tad pékshnji no nez kurienes parádás veca vechinja(izskatás péc raganas) ar beigtu un sakaltushu zhurku!!!! Vinja man sit ar to sakaltusho zhurku un saka, ka es mirshu! Es no vinjas bégu, bet vinja visu laiku panák, sit un atkárto, to frázi. Tá arí pamodos, shokéta no izbailém, ka iespéjams man dríz bús jámirst. 

 

4. Awoken rakstīja- man ir bijis sapnis, ka es psihiatriskajā slimnīcā bēgu no mazās meitenītes, jo viņas klātbūtnē nespēju paelpot. smakšanas sajūta bija reāla. kad jau likās, ka tūlīt miršu, pēkšņi uzradās 2 cilvēki (meitene un puisis). Viņi man palīdzēja uzrāpties uz palodzes, lai es varētu izlēkt pa 3 stāva logu. Izlēcu pa logu un tad lejā atkla viņus satiku un viņi mani aizvilka uz kkādu dzīvokli un noguldīja gultā. meitene mani apskāva, pasmaidīja un pateica, ka viss būs labi. Sajutos ļoti laimīgs (šī sajūta arī bija reāla) un atslēdzos.

 

5. Vivy Lang rakstīja- Ļoti labi atceros vienu sapni, kura nosapņošanai gan jau, ka kkādas filmas būs mani iespaidojušas. Sapņoju, ka staigāju pa pavecu muižu nakts laikā, kurā redzu pati sevi ieejam gulēt, bet tajā pašā laikā turpinot it kā apsargāt to muižu (ar domu - pa kluso). Redzu, kā muižas sulainis ieiet gulēt un viņam gultā ar giljotīnu tiek nocirsta galva un es saprotu, ka kkas ir riktīgi sācies, kkādā man acu skenerī tiek norādīts, ka jādodas meklēt kaut kāds ta ne noziedzinieks, ta ne terorists. Pēkšņi saprotu, ka esmu specaģente un uz tās ielas arī atrodu to personu, kuru vajadzēja apturēt. Saku viņam - lai stāv un netuvojas, ka šaušu. Galu galā saprotu, ka jāšauj vien ir. Mērķēju šaut pa auss ļipiņu (ar domu, tas būs sāpīgāk). Šauju un palēninājumā redzu, kā izšauju peintbola krāsaino bumbiņu un tā palēninājumā izšķists (bļurkt...) .  Tālāk it kā mani nolaupīja, bet viss beidzās labi. 

 

 

Tā lūk, ja jūs padalīsities vēl ar kādiem murgiem, uztaisīšū vēlkādu apskatu.. :)

paldies par uzmanību.. :)

42 0 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

es parasti nekritu bet iemacos lidot un ja ieraugu kadu monstru tad atceros ka tas ir sapnis un saaku winju sist :D :D ar cilveeku nawi gan ir suudigi bet kkas taads raadas reti un kad pamozhos aatri aizmirstas atshkjiriiba no citiem sapnjiem..

3 0 atbildēt

labs apkopojums un komentāri arī daži labi, nespēju apvaldīt smieklus :D piemēram, kā ''ja ieraugu kadu monstru tad atceros ka tas ir sapnis un saaku winju sist :D :D'', ''man biezāk ir tāi kurus kontrolē un tad ir jautri ārdīt pasauli ārā :D'' un dažas citas frāzes.. :D 

3 0 atbildēt

man patik krist,un murgiem ari nav nekadas vainas,

vienreiz pamodot satinies mob.tel.ladetaja vada,sapnoju ka cinos ar milzigu znaudzejcusku.

2 0 atbildēt

man biezāk ir tāi kurus kontrolē un tad ir jautri ārdīt pasauli ārā :D

1 0 atbildēt

lol man bija sapnis(man skietka iluzija) kad es gulugulta un skatos uz sienu bet tur man prieksa bija cilveks taka es kurs ari skatas uz sienu un tad es pamodoas un es biju taja vieta kur tas otrs cilveks bija un es are skatijos uz sienu

(man kluva mazliet bail un tad aizgaju gulet)

 

 

 

mans pirmais murgs (3 gados) bija tads ka es esmu gultaa (es tad guleju ar mamu bet tur mamas nebija) maza gaisma bija ieslekta un tad chubaka un robot un goblins nesa koferi un mani panema un nesa uz toleti:D

un tas sapnis turpinajas 3 reizes

1 0 atbildēt

biezi gadas tada lieta ka kritu vai no kadam augstakam utt. salecos, apskatos apkart un atlustu.

0 0 atbildēt

wow

0 0 atbildēt

man nav murgu kopš 6 gadu vecuma......emotion

0 0 atbildēt

Man šad un tad rādās rādās murgi par Džīperu Krīperu, ka viņš mani vajā. VIsu laiku ir tā apziņa, ka viņš ir tepat blakām ,un es izmisīgi maldos pa tumšām,pussabrukušām mājām vai šķūņiem, lai viņš mani nenoķertu. :D  Tad vēl arī atkārtoti ir nācies redzēt tornādo un to, kā cilvēki izdara pašnāvības (dažreiz pazīstami) vai arī slepkavības.

0 0 atbildēt

ew? a kaadam ir bijis sapnis kuraa sevi redzat vecu? man nee ir taadi tikai kur sevi var siiku redzeet...

0 0 atbildēt

1. SaujāKrītiņš rakstīja- man šizīgs likās sapnis, kurā es sēdēju savas mājas pagrabā, jo ārā plosījās tornado. tad es izskrēju no pagraba ārā, lai izglābtu kkādu groziņu, ko biju aizmirsui, un uz manu pusi sāka nākt tornādo, kuram virsū rēgojās drauga galva, nu un tad es ar to groziņu bēgu no tā tornado pa visu pilsētu. un vēl man mugurā bija apmetnīts un cepurīte kā sarkangalvītei :D b* man bija tieši tāds pats sapnis!!!

0 0 atbildēt

es kadas 2 naktis pec kartas nurgoju par zombijiem :D

1 sapnis - es esmu savos laukos un ar kkadu personu (vairs neatceros ko) mes dodamies slepties uz vecu eku kas lidziga baznicai, bet ta nebija baznica. es un vina uz turienim gajam jo mana masa tur bija atstajusi kautko lidzigu mazai teltij kur varetu paslepties. kad mes ieejam taja eka tur ir daudz beiktu zombiju un ta telts ir pasa ekas gala, vel tur bija siena kubuci (apmeram kresla lieluma) aiz kuriem te zombiji bija paklupushi un nobeigushies. mes aizejam lidz tai teltij un paslepjamies taja. pectam es mana maza masica un kautkads kakis esam pie manas vecmammas ar to pasu telti un mes vinu grasamies uzsliet maja un tur parlaist nakti (zombiji paradijas tikai nakti). tas sapnis bija tik shausmigas tapec ka es vel joprojam atceros tas realas bailes ka mani apedis dzivu.

2 sapnis - es esmu pilseta, pie mana veca dzivokla (taja dzivokli dzivoja dazas meitenes kas slepas no zombijiem , un saja sapni zombiji paradijas ari diena) un es pievienojaos sai kolonijai (es zinu ka ta nebija kolonija bet vis sapna garuma es to uzskatiju par mazu koloniju) un pirms mani pienem es pasaku shadu teikumu ''es stradashu daudz un edishu maz'' vai kka tamlidzigi bet doma tapati. pectam es atceros ka vinam logs bija vaja es es prasiju vai ta vak ka logs ir vaja jo zombiji var iekapt bet vinas teica ka ir okey lai saw wala. vel atceros ka es skatijos ara pa logu un es redzeju kko skumju un shausmigu bet vairs neatceros ko. pectam es apgulos divana un loti loti velejos vismaz vienu dienu, vismaz paris stundas velojos mazdruzcin pasnaust uz divana. es pat nevelejos lai viss tas burgs beiktos (zombiji) es tiai gribeju paris stundinas pasnaudulot un zinat ka viss ir kartiba utt. pectam es pamodos un bija tik laba sajuta! atceros ka es pamodos ap kkadiem 12 pie atverta loga un ara laiks bija tik labs! saulite spideja minimals vejins! ka man tad bija bail kad es uzraiz pamodos, likas ka tulit uzbruks tie zombiji!!!

0 0 atbildēt