local-stats-pixel fb-conv-api

Projekts “Blue beam” - ceļš uz Antikrista valstību1

6 2

Sveiki dārgie spocēni!

Vēlos Jums pastāstīt par konspirācijas teoriju saistībā ar projektu “Blue beam”, jeb “Zilo staru”.

Lasot un skatoties pavienoto video iesaku paturēt prātā, ka ideja izskanēja laikā, kad cilvēki pat īsti nesaprata ka var būt bezvadu internets un sabiedrībai nebija viegli pieejami tādi mūsdienās pašsaprotami labumi kā mākslīgais intelekts, ar kuru iespējams runāties un citādi komunicēt, geimeru datori, attīstītas foto, video un audio apstrādes programmas un 3D printeri. Tobrīd neviens nejūsmoja vai nešausminājās par 5G (vai pat 6G) ietekmi uz psihisko veselību un Īlona Maska bērniem - ”Neiroliku” un “SpaceX”.

Kanāla "Beyond "Science" publicētajā vidoklpiā tiek vēstīts, ka šī konspirāciju teorija attīstījās deviņdesmitajos gados, ar kanādiešu žurnālista un konspiraloga Sergeja (citur – Serža) Monesta autorību. Viņš uzskatīja, ka projekts ir domāts, lai pasaulē ieviestu “New age” (Jaunā laikmeta) reliģiju, par kuras garīgo līderi kronēs cilvēces izvēlēto – Antikristu.

Projekts “Zilais stars” tiek uzskatīts par četru notikumu virkni, kas pasaules iedzīvotājiem atnesīs jaunu reliģiju, kuras garīgais līderis būs Antikrists. Tā mērķis ir simulēt notikumu, kas līdzinātos kristiešu Dieva otrajai atnākšanai un ieviešot Jaunā laikmeta reliģiju radīt globālu teokrātisko diktatūru. To īsteno Nacionālā aeronautikas un kosmosa administrācija (NASA) un dažādas citas “bezsejas organizācijas”.

Projekts sastāv no četriem sarežģītiem soļiem:

Pirmais solis paredz, ka ir jāiznīcina visas arheoloģiskās liecības un tās jāaizvieto ar falsifikācijām, lai safabricētu kļūdas un pretrunas šobrīd esošo reliģiju doktrīnās. Ar to tiktu panākta kristiešu un musulmaņu ticību izšaubīšana un sekotāju skaita samazināšanās. Tas ļautu Apvienoto nāciju organizācijai (ANO) un NASA sākt propagandēt savus ideālus.

Otrais solis paredz, ka ir jāorganizē pasākums, kas līdzinātos milzu izrādei kosmosā. Šajā posmā NASA izmantos augsti attīstītas lāzera tehnoloģijas, lai dažādas planētas zonās projicētu trīsdimensionālas optiskās hologrammas. Tādā veidā, tiks prezentēti dažādu dievību tēli, kuri spēs runāt visās eksistējošajās valodās. Noslēgumā visas dievības apvienosies vienā – Antikristā. Monests uzskata, ka “vīzijas” mērķis ir sajaukt pasaules sociālo kārtību un izprovocēt plaša mēroga reliģiskos konfliktus, kas novedīs pie haosa, ko saasinās globāla katastrofa. Lielais juceklis liks pamest esošās reliģijas un atbalstīt Antikristu cilvēces “Zelta laikmeta” izveidi.

Trešais solis sevī ietver divu virzienu telepātiskās (“Dievs” – cilvēks) komunikācijas simulācijas izveidi, kas realitātē būtu tikai “mākslīgas domas” (paziņojuma) raidīšana izmantojot zemas frekvences radioviļņus.

Ceturtais solis paredz, ka izmantojot elektroniskos līdzekļus, tiks radītas vairākas viltus pārdabiskās manifestācijas (brīnumi). Šajā solī ir plānots sasniegt trīs mērķus. Simulējot ārpusszemes civilizācijas iebrukumu pasaule apvienotu spēkus un radītu pamatu ANO veikt denuklearizāciju. Tiks simulēta kristiešu uzņemšana debesīs. Ar mikročipētām ierīcēm tiks simulētas garīgās pieredzes cilvēkus ievadot hipnotiskā stāvoklī vai stimulējot histērijas.

Pēc šo soļu īstenošanas cilvēki būs spiesti atzīt un pielūgt viltus mesiju. Tie, kas atteiksies pielūgt Antikristu tiks sagūstīti, viņu bērni tiks upurēti, viņi paši izmantoti medicīniskajos eksperimentos un kā piespiedu orgānu donori.

Atgriešanas sabiedrībā būs iespējama pēc uzturēšanās Pasaules valdības izveidotā pāraudzināšanas nometnē un/vai nožēlojot savus grēkus TV kameru priekšā.

6 2 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

Ej ieskrieties tu kretīn! tu mani nobiedēji!

ceru ka tev daiktu nogriež ar dārz šķērēm tu fake news licēj, novēlu tev smaida.suni🙈🙉🤡🤡

https://media.tenor.com/images/d7ff32ab258fc3e8854078bb0ec96517/tenor.gif

3 0 atbildēt