local-stats-pixel fb-conv-api

Plāns B - Pamest zemi.80

Cik reāli mūsdienas varētu šķist pamest zemi? Noteikti,tas izklausās pēc visīstākajiem suņa murgiem,bet patiesībā,zinātnieki ļoti aktīvi strādā pie šāda scenārija. Cik lielas iespējas mums ir izdzīvot un uz kurieni gan mēs varētu doties,lai nepārtrūktu cilvēka,kā sugas eksistence? Vairāk par šo jautājumu uzzini šajā rakstā! Izbaudi! :) .
Līdzīgi raksti - http://spoki.tvnet.lv/mistika/Kosmosa-ir-dziviba/680944
http://spoki.tvnet.lv/mistika/Divainibas-kosmosa/680965

1602 7 80 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 80

0/2000

kāpēc vajag tradicionālo degvielu?

vojager zondes lido bez degvielas ar konstantu ātrumu, jo ātrumu ieguva izmantojot gravitāciju. Kosmosa kuģim tas pats - dažas reizes apriņķot mēnesi un zemi, iegūt labu paātrinājumu, un tad lavierējot gar planētām iegūt papildus paātrinājumu un aiziet jūriņā tobiš visumā.

To, ka kuģis ir jāmontē kosmosā, ir skaidrs, jo no zemes tik lielu smagumu nebūs viegli pacelt. kosmosa kuģis izskatās kā SKS hibrīds, pakaļā protams ir vajadzīga degvielas tvertne, jo kaut kāda viela vajadzīga manevriem. SKS izmēra kuģis varētu paņemt 8 cilvēkus (kas gan ir par maz), ir reciklings janodrošina, lai varētu kaut ko audzēt, jo no kaut kā ir jāpārtiek. dažiem gadiem pietiks tušonka, vēl kaut ko varētu ielikt pieliekamajā, kur ir ap -270grādi, tātad nebojāsies. 

2 0 atbildēt

Ļoti labs raksts es pat teiktu reti labs raksts:)

3 2 atbildēt

Patiesībā,tuvākā apdzīvojamā planēta būtu sasniedzama,pēc 96 gadu lidošanas. ****u *****j, tad tolks no tā ? emotion Mūsdienas dēļ piesarņotā gaisa pārtikas ko ēdam, cilvēka mūžš paliek arvien mazāks un mazāks. Mūsdienu jaunieši labi ja vispār lidz 60 nodzīvos...

6 5 atbildēt

 emotion bērnu pasakas  emotion 

1 0 atbildēt

cilvēks nekur nedosies, mēs pat Saules sistēmā uz Marsa neesam bijuši(cilvēks) emotion emotion zaibisas utopijas sarakstīji.

1 0 atbildēt

 emotion  emotion 

1 0 atbildēt

es maukšu uz kepler69c.  emotion 

1 0 atbildēt

Problēma nav tikai enerģija resursos..  ir arī tāda lieta, ka cilvēks bezsvara stāvoklī nevarētu izdzīvot tik daudz gadus, tpc vajadzīgs mākslīgais pievilkšānas spēks..

1 1 atbildēt
Ļoti labs raksts
1 1 atbildēt

interesanti.

0 0 atbildēt

If you have ambitions of being one of the first people on Mars, listen up: A Dutch company says it is moving along with its plan to send four lucky Earthlings to colonize the Red Planet. The catch: They won't ever come back.

The Mars One foundation announced Tuesday that it has secured lead suppliers for an unmanned mission launching in 2018, which involves a robotic lander and a communications satellite. Lockheed Martin has been contracted to study building the lander, and Surrey Satellite Technology Ltd. will develop a concept study for the satellite, Mars One said.

This first mission will demonstrate technology that would be involved in a permanent human settlement on Mars. If all goes well -- and that's still very much an "if" -- the first pioneers could land on Mars in 2025.

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt
Uz citam planetam ari varbut apokalipse,ja nu meteorits ietrieksies? Pa celam uzradisies melnais caurums un izsuks planetu. Tikai zemi apdraud apokalipsi,piesarnosana un varbut meteoritu draudi.
0 0 atbildēt

Ir tāda problēma, ka saule, tāpat kā citas zvaigznes kādreiz ies bojā, tas jau ir novērots

un izpētīts, līdz ar to, arī zeme. Tas gan tiek lēsts pēc kaut kādiem miljardiem gadu, bet

nu fakts kā tāds, ka kaut kad būs jātin makšķeres tālākām paaudzēm..

0 0 atbildēt
Ja nu tās planētas jau ir apdzīvotas?
0 0 atbildēt

Varbūt no sākuma jānosūta kosmosa kuģus ar saules baterijām pie saules un pie otras zvaigznes ,kuri ģenerēs enerģiju un raidīs to ar lāzera staru kuģim ar dzīvībām.

0 0 atbildēt

Un ja nu uz tām planētām arī ir Attīstīts Intelekts?? Un ja nu viņi arī domā pēc iespējas ātrāk vākties nafig no turienes!? :D to ta mums te visādi NLO lidinās, aposta gaisu :D

0 0 atbildēt

+

0 0 atbildēt

Un kā ar gravitāciju? Cik skatos tad tās visas ir lielākas par Zemi - tātad ar lielāku gravitāciju. Vai arī te uzradīsies kāds gudrais fiziķis, kurš apgāzīs manus uzskatus par to, ka planētas masa neietekmē gravitāciju? :)

0 0 atbildēt

emotion 

0 0 atbildēt
« 1  2  3 »