local-stats-pixel fb-conv-api

Plāns B - Pamest zemi.80

Cik reāli mūsdienas varētu šķist pamest zemi? Noteikti,tas izklausās pēc visīstākajiem suņa murgiem,bet patiesībā,zinātnieki ļoti aktīvi strādā pie šāda scenārija. Cik lielas iespējas mums ir izdzīvot un uz kurieni gan mēs varētu doties,lai nepārtrūktu cilvēka,kā sugas eksistence? Vairāk par šo jautājumu uzzini šajā rakstā! Izbaudi! :) .
Līdzīgi raksti - http://spoki.tvnet.lv/mistika/Kosmosa-ir-dziviba/680944
http://spoki.tvnet.lv/mistika/Divainibas-kosmosa/680965

1602 7 80 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 80

0/2000
FTP avatarsFTP

Nav teikts, ka tas cilveks izdzivos tos 96 gadus + vinam jalido ir jau no dzimshanas.Vienigais variants ir ja vinsh tiesham piedzims taja kugi pec nolidotiem 50 gadiem  + kursh gan pacietis sievieti tik ilgi un tik maza telpa lidzi emotion

72 1 atbildēt

Plāns nr. 1 - varbūt tomēr savest kārtībā mūsu pašu mājvietu, šo planētu, nevis nodarboties ar meklējumiem par to, kā vieglāk notīties.. Tipiski cilvēku garā - kad negrib aiz sevis vākt vienus mēslus, meklē kur tik taisīt nākamos emotion

53 3 atbildēt

Klaja diršana, viss šis ir daudz sarežģītāk un komplicētāk. Parasts domraksts. 

29 4 atbildēt

A kā būtu, ja mēs visi vienkārši sāktu saudzēt savu planētu, bet zinātnieki meklētu risinājumus problēmu atrisināšanai/ novēršanai? - tad mums nebūtu nekur jāevakuējas

Bet raksts labs, +

13 0 atbildēt

Nu skaties. Aizbrauc Tu ar veceni 18 gadu vecumaa. 30 gadu vecumaa izdraazieties. Tad piedzims mazulji. Apruupee vinjus. Tu ar veceni nospraagsi pie 70 gadiem kameer beerniem buus jau 40. Beerni vai vinju beerni sasniegs jauno planeetu ap 50-70 gadu vecumam toties vinji piedzims kosmosa kugjii un vinjiem nebuus ne mazaakaas nojausmas kaada ***a peec vinjiem jaalido uz to planeetu :D

11 0 atbildēt

nu ja padoma cik atri atistas tehnologijas ka piemeram automasinam ir tikai 100+ gadi tad  nebutu ilgi jagaida pirmajiem celojumiem uz marsa problema ir tada kad neviens negrib investet ieguldit savu naudu un lidzeklus kaut kam kas neness pelnu. Un protams ir tads globals likums kad arpus zemes nekas nevienam nevar piederet.

10 1 atbildēt

Pamest mūsu planētu nav problēmas, it īpaši, ja draudētu planētas bojāeja, jautājums ir kur doties ? Pat tagat dotajā momentā NASA strādā pie jonu dzinēja, kas ļautu visuma telpā pārvietoties bez degvielas palīdzības. Bet lai izkļūtu vismaz no Saules sistēmas ārā pat degvielu nevajag, pietiktu ar planētu gravitāciju, kas ar grūdienu izmestu kosmosa kuģi laukā no orbītas, jo vairāk planētu ir mūsu ceļā, jo lielāku ātrumu attīstam, jaatcerās, ka pie katras planētas kuģim ir jābūt noteiktā vietā un laikā, ko var izkaukulēt. Protams būtu problēma, kas lidos, ne visiem pietiks vietas ....

6 0 atbildēt
Ja būtu iespēja mēneša laikā nonākt uz kādas Zemei līdzīgas planētas, varētu sanākt labs atvaļinājums, bet 96 gadi? Tik ilgi nemaz neidzīvotu, būtu zīdaiņi tur jāsūta, lai pa ceļam izaug un taisa bērnus.
5 0 atbildēt

Patiesībā jūpīterī ir viems pavadonis europa un ja saule paliks karstāka tad tā planēta būs mūsu jaunās mājas... Nu jebal pārskatijos National geografic emotion

5 0 atbildēt

Vēl šādus rakstus! Liek paskatīties uz visu no cita punkta - cik nožēlojami ir mūsu kari, nauda, reliģijas, valstis, savtīgi - tuvredzīgi cilvēki un citi mēsli salidzinājumā ar šo. Mums būtu jāsūknē resursi no citām planētām, nevis jākurina nafta, jo bļe grūti aiziet 500m līdz veikalam pēc huiņas, kas nemaz nav vajadzīga, tikmēr speķis un ego aug.

4 0 atbildēt
Meh. Lidojot kosmosā degvielu nevajag, jo tur nav gaisa, tātad arī nav berzes, kas spētu apturēt kosmosa kuģi. Un var arī izmantot planētu gravitācijas laukus lai palielinātu ātrumu. Vai tas jums nav mācīts??? Lmao.
4 0 atbildēt

Melno caurumu vai "wormhole"? emotion

Un ja tiktu līdz kādai, planētai un izrādītos, ka neapdzīvojama, vai vēl trakāk ir jau apdzīvota.  emotion

Kāda jēga "apzaļot" marsu ja pēc cik tiem gadiem saule pārvērtīsies par sarkano milzi?  emotion Nu ja nu vienīgi zemei draud, kas cits piem. asteroīds, tad varētu pārcelties uz to marsu un bišk nogaidīt un turpināt ceļu, bet ja nu mainās zemes orbīta vai kāds gabals atdalās un dodas pretim marsam, tad gan ir "sjo". 

Un nevarētu izmantot kādas tur mini atombumbas, lai pāatrinātu ātrumu kosmosa kuģim?

4 0 atbildēt
Man uz tām bildēm neomulīga sajūta skatoties :s
4 0 atbildēt
Kā tad tas satelīts (aizmirsu kā sauca) tika līdz plutonam? Ja viņš lidoja 9 gadus un vēl turpina lidot? Degvielu vajag tikai lai atrautos no zemes tās gravitācijas. Un izmantojot citu planētu gravitācijas laukus varēja tā satelīta ātrumu palielināt. Meh. Un kosmosā nav gaiss un lidojot nerodas berze kas varētu apstādināt to visu.
3 0 atbildēt

pisies *****j

3 0 atbildēt

es zinu risinajumu lai nevajadzeetu doties prom....BEIDZAM PIEDIRST SAVU ZEMI!! emotion 

3 0 atbildēt
A ja pretī sagaida cita civilizācija?
3 0 atbildēt

linka tas viss ir loti labi pastastits, ka ari ir bijis pilnigaks raksts par sho temu.

http://www.youtube.com/watch?v=AhJD1UrJXKM

2 0 atbildēt

Ja vien nasai vairāk maksātu budžetu. Viņiem pietrūkst naudas lai veiktu ekspermentus un radītu tehnoloģiju kas varētu attīstīt kosmosa izpēti.

2 0 atbildēt

kāpēc vajag tradicionālo degvielu?

vojager zondes lido bez degvielas ar konstantu ātrumu, jo ātrumu ieguva izmantojot gravitāciju. Kosmosa kuģim tas pats - dažas reizes apriņķot mēnesi un zemi, iegūt labu paātrinājumu, un tad lavierējot gar planētām iegūt papildus paātrinājumu un aiziet jūriņā tobiš visumā.

To, ka kuģis ir jāmontē kosmosā, ir skaidrs, jo no zemes tik lielu smagumu nebūs viegli pacelt. kosmosa kuģis izskatās kā SKS hibrīds, pakaļā protams ir vajadzīga degvielas tvertne, jo kaut kāda viela vajadzīga manevriem. SKS izmēra kuģis varētu paņemt 8 cilvēkus (kas gan ir par maz), ir reciklings janodrošina, lai varētu kaut ko audzēt, jo no kaut kā ir jāpārtiek. dažiem gadiem pietiks tušonka, vēl kaut ko varētu ielikt pieliekamajā, kur ir ap -270grādi, tātad nebojāsies. 

2 0 atbildēt
« 1  2  3 »