local-stats-pixel fb-conv-api

Pazemes pilsētas6

56 2

Zinātnieki izdarījuši pārsteidzošu atklājumu- vairāku metru un pat kilometru dziļumā tieši zem mums atrodas milzīgas pilsētas, savā starpā tās savieno izplatības ziņā neiedomājams tuneļu tīkls, pa kuru var nokļūt jebkurā zemeslodes punktā.

Ja pārgieztu zemslodi uz pusēm kā abolu, tad varētu redzēt, ka tās šķērsgriezums atgādina īstu mikroshēmu- simti un pat tūkstoši kilometrus gari tuneļi, kas vijas caur visu tās iekšieni. Tie stiepjas ne tikai zem valstīm un kontinentiem, bet arī zem Pasaules okeāna. Šajās milzu megapolēs nav gaismas, taču ir dzīvība.
Krievija, Turcija, Meksika, Ekvadora, Austrālija, ASV, Jaunzēlande- tās nebūt nav visas valstis, zem kurām NASA, sadarbībā ar Francijas zinātniekiem, atklājuši pazemes civilizācijas dzīvības pazīmes. Viņi apgalvo, ka pazemes būvju ir daudz vairāk, nekā cilvēce radījusi visā savā pastāvēšanas laikā virs zemes.

Zinātnieki arī sastādījuši pazemes tuneļu tīkla karti.
Izrakumu laikā tika izdarīts unikāls atklājums- visas pazemes būves ir pareizas ģeometriskas formas. Daba tādas neveido un tas nozīmē, ka alas ir dzīvu būtņu roku darbs.

Dažiem zinātniekiem šajos labirintos izdevies izdarīt unikālus balsu un skaņu ierakstus, kas nāk no paralēlās pasaules. Zinātnē šo parādību dēvē par balto troksni jeb elektroniskās balss fenomenu. Būtnes, kas ierakstā sarunājas, runā cilvēkiem nezināmā valodā.

56 2 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000
Gribu aizbrakut pa tam pastaigāties. Dievinu noslepumainas, dīvainas vietas.
2 0 atbildēt
Tikko izlasīju cita autora raxtu kur sākums ir tieši tāds patsemotion
0 0 atbildēt

fufelis....

0 1 atbildēt