local-stats-pixel fb-conv-api

Patiesība par Apollo 11?230

2223 37

Nesen pa Discovery skatījos kādu raidījumu,kurā runāja par un ap Apollo misiju uz mēness un tajā raidījumā es uzzināju daudz ko jaunu un domāju,ka ko tādu jūs nezinājāt un nebijāt iedomājušies,tad nu sākšu rakstīt.
Piesaku,ka šo rakstu pats aprakstu ar saviem vārdiem atceroties raidījumā notikušo.

2223 37 230 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 230

0/2000

Es zināju ka ASV piekāsa pasauli, Zināju !

2 0 atbildēt

divi varianti:

1) vai nu uz mēnesi tiešām neaizlidoja toreiz

2) vai arī turpina lidot vislaik un nestāsta

vai arī kaut kas pa vidu - aizlidoja, bet vēlāk nekā teica. tas, ka vispār nav aizlidojuši, nešķiet ticami, jo tad neplānotu marsa misijas.

par tehnoloģijām - nevajag lidojumu uz mēnesi novērtēt tik zemu, pat šodien tas ir visai dārgs un sarežģīts pasākums un daudzkas var noiet greizi. tas gluži nav tas pats, kas lidot ar lidmašīnu.

par citplanētiešiem - apzinoties visuma plašumus, kaut vai vienas galaktikas plašumus, jāsecina, ka dzīvības visumā ir vairāk nekā vajag. bet naivi uzskatīt, ka tā ir inteliģenta un agresīva vienlaikus, tāpat naivi uzskatīt, ka tie pie mums brauc ar šķīvīšiem. ja tie tomēr izmanto kādus aparātus, tad nejau nu tik naivus, kā mums te bildēs rāda. visumā miljons gadu ir sīka vienība. tad stādieties priekšā cik tālu daža dzīvība var būt attīstījusies.

2 0 atbildēt

Mythbusters pierādīja, ka visi materiāli ir uzņemti uz Mēness. Konspiratoriem garš deguns.

2 0 atbildēt

Uz Menesi netiek celots deel taa ka tas nau to veerts,Apollo misijas bij aukstaa kara sekas,sacensiba ar padomju savienibu tehnologiju attistibaa.Izmaksas shadiem lidojumiem ir neiedomajami augstas bet ieguvums praktiski nekaads...protams zinatnei tas ir vertigs ieguvums bet taa cena ir daudz par augstu.Musdienu naudaa Apollo misijas izmaksatu 150-200miljd $

Pavisam pa virsmu ir staigajushi 12 cilveki.Apollo 13 misija izcelaas ar fantastisku komandas izdzivoshanu peec spradziena atklataa kosmosaa,pusceljaa uz Menesi.

2 0 atbildēt

40 gadus neviens nav radijies? PFFF Ceesinieks jau kravaa somas emotion 

2 0 atbildēt

tā jau interesants raksts emotion bet šaubos, vai mēs varētu dzīvot, pēc tam, kad esam uzzinājuši tādas lietas, kuras labāk nezināt... vai var teikt tā - mazāk zināsi šādas lietas, labāk aizmigsi emotion

2 0 atbildēt

Daargais pofig!

Liekas ka raidijumu buusi skatijies sev nesaprotamaa valodaa! Taadu fufeli jau nu toch Discovery negaazh!!! Vai arii iespeejams krieviski,kur tulki kaarteejo reizi pusi nav iztulkojushi!  emotion

Ja nemaldos pats redzeeju sho raidijumu.Un tur visu experti izskaidroja par fotograafijaam.Kaadeelj neredz zvaigznes,kaadeelj eenas no dazhaadiem priekshmetiem krita dazhaados virzienos un kaadeelj pat tevis ievietotajaa pirmajaa foto ir labi izgaismota kosmonauta eenas puse.

Un kur taads murgs kaa citplaneetieshi devushi ziimi "Pa Pa" emotion   a to mees juus emotion

1 0 atbildēt

Riktīgi patīk kosmoss. Pluss tev :)

1 0 atbildēt
JR avatarsJR

Es gan skatījos Myth Busters un viņi itkā pierādija,ka tās bildes ir īstas,bet nu velns viņu sazin,kā teiktu Malders - Patiesība ir tur ārā... emotion

1 0 atbildēt

Kā šis raksts nopelnīja tik daudz plusus? Vai tiešām cilvēki ir tik stulbi un tic visam, kas rakstīts, nevis izmanto savas smadzenes? (Laikam jau, ka retorisks jautājums)

1 0 atbildēt

ja un vel interesantākais ir tas kad NASA ir vel 3 pilnībā nokomplektētas raķetes lai dotos uz Mēnesi. Ielej beņu un laid gaisā. Es tiešām domāju kad mums tur labāk nerādīties. Bija viens raidījums par Mēnesi. Ar kaut kādu starojumu palīdzību, zinātnieki ir uz pakaļa. Menesim visdus ir tukšs. Un tā puse ko nekad neredzam ir pilnībā gluda. Ir aizdomas kad šis pavadonis nemaz nav parasts "pavadonis". Vispār par Mēnesi pirmās ziņas senajos rakstos parādījās pēc "Lielajiem grēka plūdiem".. interesanti! 

1 0 atbildēt

Jā, paldies tiešām lika aizdomāties un palasot komentāros divtik vēl ko var uzzināt! Viennozīmīgi +! :)

1 0 atbildēt

Fakts ir tāds, ka mēness otra puse, ir pilna ar citplanētiešu bāzēm!

1 0 atbildēt

mums parastajai tautai nekad neteiks patisību. kur nu vēl latvijai

padomājiet paši lābāk arī tā ir ja to pateiks pastāv risks ka sāksies apokalipse. ja neticat padomājiet visias tās bildes kur apgalvo ka APOLO 11 nav bijis uz mēnes kā viss tik ātri tika apklusināts? kā jau teicu ka ir risks uz apokolipsi kautkad tas notiks . . . tas ir viss ticamākais kā pasaule izmirs. protams lielāka daļa teiks ka šis ir BULLSHITS 

1 0 atbildēt

Loti interesants raksts ,arii patiik ,ka cilveks rakstaa izsaka savas domas ;]  Noteikti +

1 0 atbildēt

Nekas personisks, bet pēc 3. punkta parstāju lasīt.

1 0 atbildēt

Neviens nelido uz mēnesi jo tur nav ko darīt, visu ko gribēja izpētīt jau savāca un izpētīja jau pirmajā reizē kad Apollo 11 lidoja uz mēnesi. Lidot uz mēnesi nav nemaz tik lēts pasākums, lai par katru sīkumu uz turieni lidotu. Kaut kur lasīju ka savāktie materiāli esot pietiekami un tie nav līdz galam izpētīti pat līdz mūsdienām.

1 0 atbildēt

Facepalms. Facepalms everywhere...

1 0 atbildēt
Neskatoties uz komentētāju nejēgšanu salikt teikumus, pareizrakstību un stila kļūdām visi kā viens ir super izglītoti astronauti, visuma pētnieki :D
1 0 atbildēt

Neesmu pārliecināts vai gribu to, ka mūs atklāj. Ar VIŅIEM neko nevar zināt emotion

1 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »