local-stats-pixel fb-conv-api

Patiesība par Apollo 11?230

2223 37

Nesen pa Discovery skatījos kādu raidījumu,kurā runāja par un ap Apollo misiju uz mēness un tajā raidījumā es uzzināju daudz ko jaunu un domāju,ka ko tādu jūs nezinājāt un nebijāt iedomājušies,tad nu sākšu rakstīt.
Piesaku,ka šo rakstu pats aprakstu ar saviem vārdiem atceroties raidījumā notikušo.

2223 37 230 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 230

0/2000

Skatījos filmu apollo 13, patiešām ļoti interesanta filma + parcik man ļoti interesē šī tēma par kosmosu utt., tad mega liels +!

0 0 atbildēt

Nez citplanētiešiem arī ir kkas līdzīgs spoki.lv? emotion

1 1 atbildēt

Cik cilvēku tik viedokļu neko vairāk nevaru pateikt . Bet raksts loti labs.emotion  

0 0 atbildēt

mythbusteros šito tēmu arī interesanti pētīji. viņi pierādīja to pašu

0 0 atbildēt

kādu dienu... kādu dienu es uzrakstīšu rakstu par to, cik nosēšanās uz mēness ir neīsta

0 0 atbildēt

Neviens uz mēnesi vairs nelido, jo nekad tur neviens nav bijis  !

1 1 atbildēt

Cipīši atsūtīs ierakstītu vēstuli ar sūdzībām kad traucē gulēt.

0 0 atbildēt
Tie kuri neko nesaprot, bet diršas augumā, esiet tik laipni un ierubijat reiz pār visām reizēm savas lohatronu smadzenes. Pati NASA atzina, ka Mēness misija bija izdomājums. Viss norisinājās uz Zemes. Apollo 11 nekad nav bijis uz Mēness. Jūs jau protams varat dirsties, ka tas viss ir patiesība, Mēness misija bija un tagad ir pātraukta, nekā tur nav. Neuztraucaties, bumbulīši, ir. No NASA datu bāzes pirms vairākiem gadiem tika nopludināti attēli, skaņas ierakaksti no Mēness. Un ticiet man, tur neskanēja akmens lidošana un zondes uztvēra pa visam ko citu, nevis krāterus. Pēc dažām dienām visa pieejamā informācija izzuda un nopludinātāji pazuda. Diršaties, ka tas ir feiks, bet tad naizmirstat paņemt vairāk tualetes papīra.;)
0 0 atbildēt

Nuuu isteniibaa peec apollo misijas vel vairaakas misijas ar cilveekiem nolaidaas uz meeness + veel vairaakas bez cilveekiem uz klaaja.

Shiis misijas aptureeja jo space race bija beizdies + taas izmaksaaja ljoti  daargi 

 

Un pirms atkal raxtiit rakstu par *****j ciplaneetieshiem padomaa ko raksti. 

 

Jaa bljed vieta kuru var redzeet katrs siikais ar pienaaciigu teleskoopu ir Pilna ar ALIENIIIEMMM piiiizdeec vinji labaak gulj bljed uz peleeka akmens nekaa naak te ja bljed, debiils esi p*****ec

 

Viss vienmeer kas tiek atcelts bljee ciplaneetieshi vainiigi.

Latvijaa 09 bija kriize - citplaneetieshi.

Hitlers dziivo uz meenes - sadarbojas ar citplaneetieshiem

tu esi daunis - citplaneetieshi

1 1 atbildēt

Es saku ka tie būs draudi nevis info par gudrākām būtnēm :D jo principa kādēļ lai auksti atīstītiem prātiem vaig ne tik gudru sugu? Kurai bieži vien emocijas ir spēcīgākas par intelektu :D

0 0 atbildēt

''Apollo 11 misijas laikā ir bijusi kāda saskarsme ar citplanētiešiem un tie esot devuši zīmes lai vairāk nerādās uz mēness,ja nē būs slikti.''

Vai zini, ka cilvēki uz mēness nolaidās veselas 6 reizes? - Apollo 11, Apollo 12, Apollo 14, Apollo 15, Apollo 16, Apollo 17.

0 0 atbildēt

Ahh gribēju palasīt vēl.. plusiņs ;) 

0 0 atbildēt

Pluss no manis ! Piemēram `` Imagine Dragons`` dziesmā `` On the top of the world `` ir uztaisīta tāda kā parodija tam visam. Tajā video ir parādīts , ka viņi tās bildes fotogrāfēja uz zemes, nevis uz mēness, kur tas vispār nav iespējams.

Par citplanētiešiem - Es īpaši neticu tam , bet tad kad skatos `` National Geographic `` kanālu , tur bieži iet visādi raidījumi par citplanētiešiem. Ir arī kautkāda pilsēta , kur redzēts kā nolaižas ``škīvītis``.

Patiesība , vai nē, bet man šis raksts ļoti patika !

0 0 atbildēt
Signāls mūsu galaktiku šķērso nevis 50, bet 120000 gados. Vai arī ir izdomāts veids, kā pārraidīt radiosignālu ātrāk par gaismas ātrumu?
0 0 atbildēt

Es vienreiz skatijos ari raidijumu un ja es pareizi sapratu tad viss kas iet tagad pa radio vai kadreiz ir gajis bus dzirdams pec gadiem ari kosmosa. Nu ja tagad citplanetiesi ir aprikoti ar radio tad vini vares varbut dzirdet kas tur gaja pirms 50 gadiem pa radio (nu tas ta skatoties kads attalums).

0 0 atbildēt

NASA uzvedās kā mazs bērns, kas pieliek pie savas versijas  - mēs esam bijuši uz Mēness un to nav nepieciešams pierādīt. Bildes un video ir viltojums. Pat ja viņi ir bijuši uz Mēness, paliek nenoskaidrots jautājums, kā kosmonauti varēja izdzīvot radioaktīvo joslu, kas ieskauj Zemi? Ar tā kuģa bruņām bija daudz par maz lai to apturētu.

0 0 atbildēt
NASA un valdības vienmēr parastajiem cilvēkiem visu noklusē. Par bildēm, tas ir skaidri redzams, ka tās ir viltotas. Labs raksts +
0 0 atbildēt

Neviens nedodas uz turieni, jo domā ka mēness tumšajā pusē atrodas citplanētiešu bāze ;D

0 0 atbildēt

Es  lasīju izskaidrojumu tam, ka NASA’i vnk nav naudas lidojumiem uz Mēnesi.

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt
« 3  4  5  6  7 »