local-stats-pixel fb-conv-api

Neizskaidrojami fenomeni53

1210 6

Pasaule ir pārpilna neizskaidrojamu fenomenu. Pat tehnoloģiski attīstītajā 21. gadsimtā paliek daudz neatminētu mīklu, kuras grūti padodas skaidrošanai.

1210 6 53 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 53

0/2000

Ēnu cilvēki ir figūras, kuras parādās acs kaktiņos, taču, kad tu pagriezies, lai apskatītu, kas tas bija, tad atklāj, ka tur neviena nav.njaa ja shitais ir fake tad labi,ja nee tad kkaads monstrs mani izseko...pagajusho reizi kad es redzeeju shito svaado eenu bija pirms nedeeljas.seedeeju pie dikja apkaart koki nolieku makskeri jo zinaaju ka buus jaapagaida liidz kkas piekersies...taaa es noseedeeju 2 min peekshni ar acs kaktu redzeeju kaa peekshni 90 graadus no manis pa labi paraadaas eena...biju jau pieradis un vairss nebaidiijos driizaak meegjinaaju ieraudziit vinjus..kameer es nepagriezos eena nepazuda.pagriezos pa kreisi un atpakal taisni,arii nepazuda.ad es leeni saaku griezties pa labi un kad es saaku griezties eena ljoti leeni pazuda aiz koka.roku vinjai nebija kaaju nez ja arii bija tad saliktas kopaprosta melns eenas stabs ar galvu.piegaaju pie koka,apgaaju rinki nekaa naw.veel man taa ir bijis braaleena maajaa kur izstabaa tieshi pretii durviim ir novietots shitais dators no kura es rakstu.seezhu kapaaju kkaadu stalkeri,vai mcreju.kad peekshi ne paaraak aatri bet pietiekami aatri lai es neieraudziitu pasliid garaam durviim eena.braaleens tajaa izstabaa skatiijaas tv tpc prasiju kas tur tikko sprintoja garam.vinsh parasti saka ka nezin,bet vienreiz vinsh arii to lo** ieraudziija.bet visvairaak nevaru ciest kad vinji raadaas maajaas.es seezhu diivaanaa priekshaa man televiizors aiz muguras durvis,uzreiz nez no  kurienes smadzenes saka ka aatri ar peeksnu kustiibu paskatos uz duurviim ...un atkal tas pats melns eenas stabs ar galvu un bez rokaam lielaa aatrumaa aizsliid...pa sho nedeelju esmu divus redzeejis.vienu skolaa kad biju viens klasee.un otru atkal maajaas..

taatad zinu ka te naw vieta jautaajumiem bet vai nu kkaads.....nez kas mani izseko vai nu man ir halucinaacijas 5 reiz nedeeljaa

0 0 atbildēt

Man uz mugutas ir pāris rētas, par kurām man nav ne mazākās zināšanas. Vienkārši piecēlos no rīta, un man tādas bija.

0 0 atbildēt

ar interesi lasījuemotion  

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Nr.2 ar mani ir regulāri.

0 0 atbildēt
2. Man paveicies ka es neko tādu nneesmu redzējis
0 0 atbildēt

Man vismaz reizi dienā tie ēnu cilvēki rādās. :O

0 0 atbildēt

forš raksts! +++

man neizskaidrojamais fenomens ir piedzeršanās vienā vietā, bet pamošanās citā. citplanētieši eksistē :D

0 0 atbildēt

Un vēl man bija vakardien pat, ka cilvēku ;enu virtuvē tumsā bija, es beidzu rubīt telefonu, un mēģināju klusiņām likties slīpi, es nobijos emotion

0 0 atbildēt

Man pie muguras ir 4 rētas rindiņā,es pat neatceros ka tādas būtu dabūjis! 

Es nedzeru! 

0 0 atbildēt

2. vai cik bieži man tā ir... it īpaši vakaros...emotion

0 0 atbildēt

MAn  bijis tas par tām ēnām..Man rādās kaķu figūras..šķiet ka paskrien gar\am..

0 0 atbildēt

Visu cieņu. :) 

0 0 atbildēt

1. Es saku, ka viņas kamēr ir kurkuļi tur iepeld un tad izaug.

0 0 atbildēt

labs emotion

0 0 atbildēt

Raksts interesants, bet ir jau visādi fakti nākuši gaismā par to ka cilvēce - cilvēki ir eksistējuši uz zemes daudz senāk kā agrāk tas tika uzskatīts. Tiek runāts par to ka viņi jau reiz ir bijuši diezgan augstā attīstības līmenī, bet tad kautkādas apokalipses rezultātā atkal izmiruši un viss sācies no gala. Es nemaz nešaubītos par to ka dinozauri un cilvēki ir pastāvējuši vienlaicīgi, bēēt kurš nu to zin... Pierādīts vēl nekas nav, ir tikai fakti... iespējams mēs nekad neuzzināsim. 

0 0 atbildēt

Interesanti!

0 0 atbildēt

(1) ja vardes/krupji nesirgst ar klaustrofobiju, tad tādā vidē teorētiski var dzīvot mūžīgi....emotion

0 0 atbildēt

Turpini,turpini :)

0 0 atbildēt

3. Bij laikam Godzilla. Filma bij tadas pashas pedas tik lielakas .

0 0 atbildēt
« 1  2  3 »