local-stats-pixel fb-conv-api

Naudas pods tavās mājas!6

39 5

Sveiki spociņi!

Kuram gan nav bijusi vēlēšanas pēc naudas? Šis ir viens no variantiem, kuru vari pamēģināt. Esmu arī pati mēģinājusi. Varu teikt, ka dažreiz šis strādā, dažreiz nē. Atceries, pirms to sāc veidot savu naudas podiņu - attīri savu prāti, dari to ar pozitīvismu.

Lietas, kas tev būs vajadzīgas:

Maza, zaļa bļodiņa;

Salviju (sakaltēta);

Sīknaudu;

Kanēli;

Papīru;

Rakstāmo;

Lauru lapas;

Kas tev jādara:

Pirms sāc ko darīt, nomazgā bļodiņu ar siltu ūdeni. Kad to esi izdarījis, paņem salviju un attīri šo bļodiņu pulksteņrādītāja virziena. Pēc attīrīšanas paņem sīknaudu un pirms to liec iekšā - pasaki tai ko tu vēlies panākt ar šo naudiņu. Vari arī likt citas zemes naudu, kas vairāk saistīsies ar ceļošanu. Vari ievietot gan kanēļu standziņas, gan pulverīti, bet iesaku standziņas, jo pūderis visu padarīs netīrāku. Kanēlis simbolizē veiksmi, naudu, labklājību, pārpilnību un ātrumu. Ievietojot kanēli, tas var paātrināt tava naudas podiņa piepildīšanos.

Pēc tam ievieto jūras akmentiņus. Tie nav domāti reāli mazi akmentiņi, bet stikla akmentiņus. Tos vari nopirkt sīkumu veikalos vai, ja tu dzīvo Pāvilostā, tad zinu, ka šādus var atrast jūras krastā. Tad paņem lapiņu un uzraksti 3 vārdos, ko tu vēlies panākt, tad pagriez lapiņu un uzraksti atkal to pašu. Dari to 3 reizes. Kad esi to izdarījis, loci lapiņu uz savu pusi, loci to kamēr vairs nevari salocīt, tad ievieto to bļodiņā.

Nav nemaz tik grūti, vai ne? Tik neaizmirsti reizi pa reizei ievietot naudiņu iekša, gan reizēm izņemt no tās naudiņu. Kad jūtu, ka naudiņa bļodiņā ir sakrājusies vari to izmantot sev izteiktajai vēlmei.

Vēlu veiksmi,

ZXCO!

39 5 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Neko no raksta nesapratu, bet man jau no agras bērnības naudas nekad nav trūcīs, jo es to īpaši netērēju.

Svarīgāk savaldīt savas vājības un naudiņa pieturēsies vienmēr, pat lielas lietas varēs pasākt bez sāpēm. Nav svarīgi, cik tu pelni, svarīgi, cik tev paliek pāri pēc tēriņiem. Svarīgāk ir nevis mācēt nopelnīt vairāk, bet macēt tērēt mazāk un nejust diskomfortu no tā. Laimi nevajag pirkt veikalos, bet atrast nemateriālās vai finansiāli lētās vērtībās. Lielais vairums to nespēj, tāpēc ikdienā bļauj, ka viss ir slikti, naudas nav utt. Dumji ļautiņi un nekas vairāk.

8 2 atbildēt

Manā mājā nav tāda poda, lai tur sakrātu naudu manām vēlmēm. Tāpēc es naudu glabāju bankā.

7 1 atbildēt

Šaubos vai raksta autors pats saprata,ko ir savārstījis

5 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt