local-stats-pixel fb-conv-api

Mani pierādījumi, ka Jēzus bija vampīrs!69

289 45

Esmu atteists, kuru vienkārši interesē šīs pasakas. Sākšu mazliet ar loģiku visā. Oģinālais Drakula, ko daudzi mūsdienu romānos (arī bībele) apraksta daudz, daudz savādāk, kā bībelēs raksta, bija no sākuma - kritušais dieva dēls (eņģelis) - sātans (lucifers, belcebuls, vai sauc kā gribi) tikai mūsdienu bībelēs aizmirsa aprakstīt to, ka eņģeli sadalīja 2 daļās un nokrita viens, kas valda garīgā pasaulē zem zemes un otrs čuska/dzīvnieks - (Drakula-Jēzus), kas zin tikai miesu un asi

Pierādījumi:

289 45 69 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 69

0/2000

Izdoma jau laba, tikai uz nepareizo pusi.. emotion Vispār jau inteliģenti cilvēki neņirgājas par to, kas citiem ir svarīgi.

30 8 atbildēt

  Skat,ka tik tevi īstenie krirstieši neatrod un neuztaisa tev "svēto inkvizīciju" emotion  emotion 

21 3 atbildēt

 emotion 

14 1 atbildēt

''Sākšu mazliet ar loģiku visā.''  ...........''Mani pierādījumi, ka Jēzus bija vampīrs.''

Vecīt  emotion 

10 0 atbildēt

Ticība vēl ir tīri neko, nu tic katrs kam grib un neuzbāžas ar to citam. Bet jebkura reliģija agri vai vēlu noved pie kariem. Gan tagad ISIS, gan arī krustneši nāca ar zobenu mācīt ka seno Baltu pagānu ticība ir "nepareiza". Un kristieši ar visiem saviem romas pāvestiem nodarija postu ne mazāku kā musulmaņi, atšķirās tikai tehnoloģiskais aprīkojums un metodes, bet būtībā arī tas bija terorisms, tikai AK-47 un korāna vietā bija zobens un bībele. Personīgi man nepatīk musulmaņu metodes, bet tāpat arī nepatīk "svēto" kristiešu liekulība, kādi viņi labi utt.

Var jau teikt, ka vieni ir barbari, bet ja nemaldos tad Vatikāna likumi gandrīz vai pieļauj pedofīliju varu kļūdīties, bet seksuālas attiecības laikam bija atļautas no 12 gadu vecuma, ja ne pašlaik, tad ne tik senā pagātnē.

Kaut vai paņemam to pašu Latvijas pamatlikumu - Satversmi. Baznīca ir nodalīta no valsts, bet tikai formāli. Ziedojumus saņem, nodokļus nemaksā, bet nauda nekontrolēti apgrozās vājprātīgos apjomos. Principā baznīca ir nekas cits, kā sana valsts pārvaldes forma, kura ērti iekārtojusies un daudz kur tīri veiksmīgi ir ieguvusi politisko u.c. ietekmi. Krieviju diez vai var uzskatīt par to demokrātiskāko valsti, bet arī tur Pussy Riot dabūja pasēdēt un kā pamats atkal par to ka baznīcā, nu wtf... Sorry bet reliģija ar visām negatīvām izpausmēm ir pārāk daudz iejaukusies vienmēr un visur.

Vienkārši tracina visa šitā kristiešu melnsvārču divkosība, tāpēc tikai trekns +++ par rakstu.

Ak jā, laikam jau vēl piemirsu par raganu medībām, ja sieviete bija skaista un nedeva treknam melnsvārcim, tad automātiski prāva. Un tad vēl brīnās ka Latvijā ir skaistākas sievietes nekā eiropā, nu sorry paši visu labo genofondu gadsimtiem bojājāt bībelīti turot vienā rokā un spičku ugunskuram otrā.

9 0 atbildēt

Teorijas par pirmo vampīru ir čupām, daži saka ka Jūda, jo nodeva Jēzu, un pēc tam apsē pakārās, bet vienalga dabuja nemirstības lāstu, citi saka ka Vlads Drakula, jo dvēseli velnam pārdeva un izveidoja sarkanā pūķa ordeni. (kurš vēl šodien ir) baltu mitoloģijā vispār vampīri ir pundurīši kas īpaši neraucē, tikai ik pa laikam padzer cilvēku asinis, tā traucējot dzīvot.....spriediet paši kā tur ir, bet par jēzu nu laikam autoram grāds teoloģijā ka uzstādija diagnozi pašam Jēzum. Fantāzija strādā. Kā arī asiņu dzērāji ātri atstiepj pekas, jo asinis mūsu vēderā nepārstrādājas pilnībā, iegūstam mazliet dzelzi un olbaltumvielu. Iznāk ārā kā kafijas biezumu konsistence otrā galā. emotion Vitamīni tur bija nulle. Avitaminoze piemeklē. Bet tagat jau vampīru ēra. 21 gs vēl trakāk okultisms sazēlis kā citos gadsimtos. Te tev bija tehnoloģiju laikmets. Eu, bet kā tad pats Jēzus šeit par vampīru balika? Ja Dievam apaugļojot Mariju dzimst vampīrs Jēzus, tad Herkuless kā Zeva  un sievietes dēls arī bija vampīrs??? emotion

9 0 atbildēt

Jautājums ir nevis kas bija Jēzus, bet vai viņš vispār bija ?

8 0 atbildēt
Tā kā es esmu cilvēks, kurš ir lasījis Bībeli, nevaru palaist garām šo rakstu bez komentāra. Īsumā centīšos atklāt katru punktu. 1.Jēzus apustuļi nedzēra asinis un neēda miesu.Viņś salīdzināja asinis ar vīnu un miesu ar maizi. 2.Dievs patiesi augšāmcēla Jēzu, nav iebildumi par to. 3.Bībelē ir teikts ka akmeni novēla enğelis nevis Dievs(Katrā evanğēlijā tas ir aprakstīts nedaudz savādāk) 4.Jēzus savā laikā uz zemes nevaldīja pār baznīcām un arī nevalda tagad.Medības bija tikai tā laika priesteru skaudības dēļ. 5.Vampīri uz ūdens?Vai šeit ir kāds "Krēslas" fanu klubs? 6.Viduslaikos ļaudis DAUDZ ko izdomāja, bieži vien visus draudus varēja iznīcināt ar krusta palīdzību. 7.Enğelis( nevis Jēzus! ) pastāstija sargiem, ka Jēzus ir augšāmcēlies nevis stāstija jokus.
10 2 atbildēt

Tas vel nenozime ,ka esi ateists ,ja nav jegas par vesturi,religiju,mitiem un legendam, un esi paris reizes ar bibeli sitis tarakanus...

7 0 atbildēt

Tev tiešām ir pierādījumi, ka vampīri spēj staigāt pa ūdens virsmu? emotion

6 0 atbildēt

Huinju sarakstiji.Ne tu zini par vampiriem ,ne tu zini par bibeli ateist,no varda ateja...

8 2 atbildēt

Ko tu pīpē? uzcienā mani ar emotion  emotion 

6 0 atbildēt

kā mēs varam zināt, ka autors ir īsts?

ja nu rakstu ir rakstijis Skynet?

5 0 atbildēt

Kaut ka neatceros ka tikai vampiri spej staigat pa udens virsu.

5 0 atbildēt

Raksts interesants, paldies, bet godātais raksta autors nav ateists, tāpēc ka tic Jēzus esamībai. Jēzus esamība nekad nav pierādīta, un ateisti vispār netic Jēzus esamībai, bet autors tic, tikai cenšas pierādīt, ka Jēzus bija vampīrs. Varbūt arī bija, bet viņa idejas, kas ir senās esēnu sektas mācības, sengrieķu filozofijas, Zaratrustas mācības un Vecās Derības ideju apkopojums, ir aktuālas daudziem cilvēkiem joprojām.

6 1 atbildēt

idiots

5 1 atbildēt

...NU VEL NAV ZINĀMS, KĀ TUR ĪSTENĪBĀ BIJA, BET VAI IR PRĀTĪGI ZOBOTIES PAR TO KO NEZINĀM UN NESAPROTAM?

3 0 atbildēt

Murgs

3 0 atbildēt
Haha, vakara smieklu deva, paldies. emotion
3 0 atbildēt

Vampīri nespēj staigāt uz ūdens emotion   

6 3 atbildēt
« 1  2  3 »