local-stats-pixel fb-conv-api

Mana Baisā Nakts60

222 4

čau. šeit gribēju iemest rakstiņu kā man gadījās kad biju apm. 8/9. gadus jauna. iespaidojos no tā raksta, kur bija par ēnu cilvēkiem.

------------------------------------------------------------

Es guļu. Sapņoju par saldumiem, kā parasti mazi bērni. Ir laikam pavasaris vai rudens, neatceros. Jūtu, ka kaut-kas nav kārtībā. Ignorēju, jo maza būdama to nespētu noteikt guļot. Sapņoju tālāk, guļu nemierīgi, jo nevaru kārtīgi vairs aizmigt. Izdodas, guļu tālāk.

Iekliedzos.

Nezinu kā, bet momentāli durvis atver tētis un pēc mirkļa seko mamma, lai gan durvis bija jau vaļā [?]. Raudu un pusbalsī saku, lai neiet uz viesistabu. Viņu istaba ir man blakus, tikai 1. m uz priekšu un pa labi, viesistaba ir 2m uz priekšu tālāk. Viņi prasa - `Kas noticis? Neraizējies, bērniņ, viss ir kārtībā, tas bija tikai slikts murgs.` Mamma mani apmīļoja, bet tētis gāja uz guļamistabu. Es izrāvos un paķēru viņa roku un sāku vēl traģiskāk raudāt. Negribēju lai viņš tur iet.

Kas notika pirms kliedziena.

Es pamodos. Manas durvis bija plaši atvērtas. Un kaut-kas melns, garš, spokains, šķībi iedams necilvēks aizgāja vai aizstreipuļoja uz viesistabu. Man šķita ka māju apzog. Man likās, ka viņš iet uz stūri kur stāvēja tēta CD. Es nevarēju pakustēties, kakls sāpēja, biju aizsmakusi, nevarēju ne paelot, ne pakustēties, ne raudāt, neko. Man bija šausmīgi bail. Un tad es iekliedzos.

Vēlāk vecāki nomierināja mani, pagāja pusstunda un visi gājām gulēt. Palūdzu lai mamma un tētis paliek, līdz aizmigšu. Pirms aizmiegu viņi teica, ja kaut-kas ir noticis, pieklauvē pie sienas, labi? Es apstiprinoši pamāju ar galvu. Viņi aizgāja vēl pirms es aizmigu. Man sirds pukstēja kā traka. Es pieklauvēju pie sienas. Nekas nenotika. Paklauvēju skaļāk. Nekādas reakcijas. Mana sirsniņa lēnām pierima, un tad nodomāju - `droši vien guļ`, un aizgāju pati arī gulēt, bet pēc pāris sekundēm un atkal piecēlos un atkal Viņš parādijās.

Jūs jau droši vien zinat tās bildes kur melna apaļīga ar robumiem seja, lielām baltām acīm un smīnā sagrozītas lūpas?

Tobrīd man likās ka viņam bija tāda seja, atkal garais, biedējošais dzērāja augums, atkal manas durvis plati vaļā, bet logi visu laiku bija ciet, nekas nevarēja viņas atvērt, jo kad vecāki gāja gulēt, viņi tās aizvēra. To es čista zinu /citu vārdu nevarēju iedomāties ;d/. Tikai šoreiz viņš bija pie gaiteņa skapja un gāja prom itkā pie ārdurvīm, skatoties uz viņu, domās pie sevis es klusi čukstēju `mammu, mammu, mamu`, tikai šoreiz viņš skatījās tieši uz mani... Tieši man acīs...Un atkal es iekliedzos, tikai šoreiz skaļi un kategoriski - `MAMMU!`

-------------------------------------------------------

jā, droši vien neticēsiet, bet tā bija. un njā, rakstiju kā es rakstu tagad jo, protams, es nevarēju nodomāt `kā mazs bērns sapņoju par saldumiem`. ;D

rakstiju kā atstāstījumu. ;]

222 4 60 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 60

0/2000

gribi zināt, kas notika? - miega paralīze. nekā mistiska, pašam vienreiz gadījās. nevari pakustēties, un dzirdi un redzi visādus ērmus.

27 0 atbildēt

Man ir bijusi miega paralīze

11 1 atbildēt

Tu laikam nezini, kā ir lasīt Moonwalkera rakstus un pēc tam, mļin, uz tualeti vajag

5 0 atbildēt

man bail būtu. :O

2 0 atbildēt

kad man bija kādi 7 gadi es arī esmu,ko tādu redzējusi, tikai viņš nekustējās, bet stāvēja uz vietas - melns, garš un biedējošs. par seju neatceros. bija ļoti bail,taču aizgriezos uz sienas pusi apķēru savu lelli un centos aizmig. no rīta bij kā bija.

ja tu vēl dzīvo tajā paša vietā,kur pirmstam,kad to redzēji. uzprasi savai ģimenei vai kāds to nav redzējis, jo es nebiju vienīgā,kas to bija redzējusi tieši tajā pašā vietā. ;)

1 0 atbildēt

Woaw labs stāstīņs.. + no manis.. Tu varētu uztaisīt scenāriju, un tad uzfilmēt kādu šausmene. Es ļoti gaidītu, jo mazliet patiešām nobijos lasot.. emotion

1 0 atbildēt

Un kā tavuprāt man tagad aiziet uz tualeti? :D

1 0 atbildēt

Ticu. 

0 0 atbildēt

Labs......ja ar mani kas tāds notiktu,tad es sen jau būtu apčurājusies emotion

0 0 atbildēt

Taisnākā miega paralīze.Negribu lai tā ar mani notiek :(

0 0 atbildēt

manā stāstā arī bija kkas līdzīgs... bet tur bija-sienā logs, kkāda sievietes balss utt.. tad man arī traki gāja.. un tas arī notika, kad biju maziņa..

bet tgd arī ik pēc laika kkas pie manis atnākt.. no sākuma riktīgi bija baill... bet tgd it kā esmu pieradusi, kamēr nedzirdu viņus.. jo tad gan paliek baill.. pie manis ik pēc 3 vai 4 dienām atnākt kkāds vīrietis. un vnk. stāv un skatās uz manis.

Kojās. bija atnākusi kkāda meitenīte.. bet viņa sēdēja uz grīdas un kko dungoja.. izklausās jau neticami. bet tā ir jūsu izvēle ticēt vai nē..

daudzi saka. vrb viņiem no manis kko vajag vai arī viņi mani par kko brīdini.. bet mistiskā veidā.. nezinu vai sakritība vai nē.. man visās jomās sāk veikties...

Sapratu. ka ar ļaunu prātu viņi nenāk. bet gan, kad atnāk tad šermuļi pārskrien. bet pagriežos uz sānu, tā lai viņus neredzētu, ieslēdzu austiņās mūziku un eju gulēt..

tāpēc.. I believe you :)

 
0 0 atbildēt

Tu mani te uz nakti sabaidi :D bet ak jē,es nezinu ko es būtu darījusi. pārmīzusi jēgu!

0 0 atbildēt

njāā , bailīgi būtu....emotionemotion

0 0 atbildēt

Es nesen dzirdeju kadu mazu meiteniti dziedam musu maja :( Bet maja biju es viena.Nakosajas dienas notika daudzkas spocigs :( Es ticu tavam stastam :)

0 0 atbildēt

wõõõõw. es cīsta apmīžtos. :I(

0 0 atbildēt

sleep paralysis

0 0 atbildēt

Man bērnībā tā gadījās bieži, tikai tad kad bija augsta temperatūra, likās, ka spilveni ar tevi runā pa istabu staigā visādi mošķi- nekas briesmīgs, ātri pieradu, ā un vēl tā balss aizsmakšana, kad nepavisam nevar parunāt vai kādu pasaukt.

0 0 atbildēt

Un kā viss beidzās? emotion

0 0 atbildēt

emotionaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ludzu sadabu kadu bilditi! 

0 0 atbildēt

tā bija īstenība.

0 0 atbildēt