local-stats-pixel fb-conv-api

Kurā nedēļas dienā esi dzimis Tu!? Noskaidro!63

315 5

Vai jūs ziniet kādā nedēļas dienā esiet dzimuši? Arī šāds vērojums no astroloģiskā viedokļa izraisa interesi, jo pavērojot tuvāk nedēļas dienu piesaistīšanu astroloģiskai izpratnei pēc to piesaistes planētām, t.i., ka par katru nedēļas dienu ir atbildīga kāda konkrēta planēta, tad to mēs varam pielīdzināt arī uz ikvienu cilvēku, kurš dzimis konkrētā nedēļas dienā, jo arī tas īpašā veidā iedarbojas uz katra rīcību, sajūtām un raksturojošām izpausmēm.

PIRMDIENA

Diena saistīta ar Mēnesi. Mēness mūs apdāvina ar dziļu intuīciju, bagātu iekšējo pasauli, iztēli un jūtīgumu. Cilvēks vienmēr tieksies uz harmoniju, zinās kā izturēties pret pārējiem cilvēkiem. Mēness spēj cilvēkam dot arī labas uztveres spējas, lai viņš ikvienu jaunu ideju spētu uztvert lidojumā, kas ļaus attīstīties radošām spējām. Mēness negatīvā ietekme noved pie paaugstināta jūtīguma un bailēm iespējamo negatīvo izpausmju priekšā. Dienas impulsīvi enerģētiskā ietekme cilvēku var izsist no līdzsvara, kas noved pie nervu līdzsvara traucējumiem. Tāpēc pirmdienās jāizvairās izpildīt kaut ko svarīgu, vēlams labāk darīt mājas darbus, vai pabeigt iepriekšējā nedēļa uzsāktos un nepabeigtos darbus. Diena vairāk saistīsies ar neuzmanību, izklaidību un emocionālo uzbudinājumu, jo pagājušas divas brīvas dienas un pirmdienā tik ļoti negribas nodoties kaut kam citam. Pirmdienās lietojamajā pārtikā vēlams samazināt miltu izstrādājumu daudzumu, nelietot marinādes, žāvējumus, ierobežot asu dārzeņu (redīsi, sīpoli, ķiploki) salātus, konditorejas izstrādājumu un alkohola uzņemšanu, ēdienu nevajadzētu pārāk sasālīt. No astromedicīniskā viedokļa sāli uz mēles galiņa lietderīgāk nočūpstināt ēdienreižu beigās, jo tā labāk izdalās kuņģa sula, kas palīdz pārstrādāt uzņemtās barības vielas. Šajā dienā labāk uzturā lietosim piena, siera produktus, augļus(izņemot citrusaugus) un ogas(ne skābas). Vēl labāk, ja pagatavosiet šķīstputras vai biezputras. Sieviete, kura dzimusi pirmdienā… - maiga, sapņaina un jūtīga. Ir spējīga pielāgoties otram cilvēkam, piekāpties. Viņai ir ļoti grūti dzīvot vienai, jo ir nepieciešamība dalīties ar kādu savu jūtu siltumā un tā pa īstam kļūst sieviete tikai tad, kad kļūst māte. Jūtīga pret apkārtējiem, tiecas dzīvot harmonijā ar citiem un dabu, un pa dzīvi soļos sekojot savai sirds balsij. Vīrietis, kurš dzimis pirmdienā… - iespējams, ka būs pārāk emocionāls un jūtīgs, ar bagātu iztēli, vienmēr meklēs kontaktus ar citiem cilvēkiem, īpaši pretējā dzimuma. Viņam ir nepieciešama mīlestība(sievietes, mātes), sapratne un maigums. Ārēji viņš būs mierīgs, bet viņa sirds dziļumos slēpsies satraukums - vai viņš spēs atrast tādu cilvēku ar kuru varētu dalīties savā mīlestībā, tādā kādā tikai viņš ir spējīgs. Vientulība nav priekš viņa.

OTRDIENA

Diena saistīta ar Marsu. Marss mūs dāsni apbalvo ar spēku, drosmi, vētrainu temperamentu un aktivitāti. Cilvēkam izpaudīsies labas novērošanas spējas, attapīgums un dzīvīgums. Ikviena jauna ideja viņu aizraus un viņš uzsāks darboties pie tās piepildīšanas ar apdullinošu enerģiju. Dienas enerģētiskā izpausme ir ļoti aktīva. Izvairieties no strīdiem, jo tie spēcīgi un uz ilgu laiku “uzkurina” cilvēku tieši šajā dienā. Pacentieties, lai jūsu pārliecība nepārdzimtu pašpārliecībā. Otrdienās var ēst asus dārzeņus, sālījumus un marinādes, ēdienus no pākšaugiem un graudaugiem ar asām piedevām, olas un olbaltuma ēdienus. Vēlams ierobežot maizi, pīrāgus un saldumus. Sieviete, kura dzimusi otrdienā… - dāsna un kaislīga ikvienā izpausmē, arī mīlestībā. Tā ikvienu spēj savaldzināt ar savu aktivitāti, prātu un humora izjūtu. Sievietei būs spilgti izteikta tieksme pēc neatkarības, jo visvairāk pasaulē viņa mīlēs brīvību un baidīsies tikai vienu – monotonuma jūtās, kas spēj nodzēst dzirksti - entuziasmu. It visam priekš viņas jābūt kā aizrautīgai spēlei, arī mīlestībai, citādi viņa neprot un savādāk nemaz nevar būt. Vīrietis, kurš dzimis otrdienā… - spējīgs pasniegt savas domas pašā sev izdevīgākajā gaismā, viņa izteikumi vienmēr skanēs pārliecinoši un viņam būs svarīgi. Viņš ir kā „ kazanova” - savaldzinātājs, kurš lieto sev vien zināmus paņēmienus, lai panāktu citu labvēlību pret sevi. Ikviens viņu spēs atpazīt pēc specifiskā humora, smaida, pēc manieres atvirzīt no sevis dzīves nepatikšanas. No pirmā acu uzmetiena nedaudz izklaidīgs, bet pēc būtības liels entuziasts, kurš mīl izklaidēties tā, lai citi arī piedalītos viņa pasākumos.

TREŠDIENA

Diena saistīta ar Merkuru. Merkurs mums dod paaugstinātu intelektuālo aktivitāti, spriest spēju, domu spēku, spēju pielāgoties dažādām situācijām. Arī uz ikviena cilvēka saskarsmes stilu ar pasauli spēcīgi iedarbojas Merkurs. Cilvēks mīlēs atrasties tur, kur kaut kas notiek, tur, kur notiek intensīvas runas un savstarpēji kontakti. Tādam cilvēkam būtu jāveicas tirdznieciskās operācijās, organizatoriskā darbā, runas mākslā. Labvēlīga dienas enerģētika izpaužas caur labām prāta spējām. Slikta Merkura ietekme – viltība, virspusība, melīgums un zaglīgums. Trešdienās uzturā ieteicams uzņemt dārzeņus. Ļoti vēlami salāti, putras ar ķirbju, riekstu, žāvēto augļu, ogu un sulu piedevām. Ēdienā nepieciešams samazināt dzīvnieku taukvielu un olbaltumvielu daudzumu. Sieviete, kura dzimusi trešdienā… - gudra, sabiedriska, jutekliska un maiga, ātri iemīlas, kaut arī slēpj to zem pieticības un atturības maskas. Mīlas attiecībās viņai ir nepieciešama drošība, patiesums un pastāvība, jo viņa pēc tādas tiecas un nevēlas uzticēties mīlestībai un kaislei no pirmā acu uzmetiena, jo tā var uzliesmot un… pēc tam apdzist. Sievieti piesaista otra pievilcība, kas raksturojas ne ar ārējo izskatu, bet ar saprātīgumu, domu bagātību, kārtīgumu un jūtu patiesumu. Vīrietis, kurš dzimis trešdienā… - izdarīgs, komunikabls, bet dzimis pavedinātājs. Viņš vēlas izzināt dzīvi no visiem tās aspektiem, pie kam visā saglabājot brīvību un neatkarību. Viņu biedēs ģimenes dzīves rutīna, bet pie tā visa viņš nevēlas dzīvot viens… Aiz pārmērīgā jūtīguma un teatrāliem žestiem viņš slēpj sevī arī lielu maigumu. Tas ir cilvēks ar tieksmi uz paradoksiem, dumpinieks vai pielāgošanās meistars atkarībā no noskaņojuma.

CETURTDIENA

Diena saistīta ar Jupiteru. Pateicoties Jupiteram cilvēka raksturs spēj būt maigs, pret apkārtējiem izpausmē ar labvēlīgumu, devīgumu, godīgumu, taisnīgumu, atvērtību un uzticēšanos. Cilvēkam panākumi dzīvē un labie kontakti ar apkārtējiem – iedzimtā optimisma un attīstītās intuīcijas rezultāts. Negatīvās iezīmes – tā ir krišana galējībās, kas izpaužas lielummānijā, pļāpībā, egoismā, tieksmē uz neattaisnojamu risku. Ceturtdienās lietojamam ēdienam ir labi pievienot žults dzenošus līdzekļus – citronu sulu (vai skābi) un olīveļļu. Neiesaka aizrauties ar saldumiem. Vēlams ierobežot sakņaugus. Sieviete, kura dzimusi ceturtdienā… - sentimentāla, diplomātiska, komunikabla, filozofiska, spējīga iedziļināties ilūziju un sapņu pasaulē, mīlestībā var būt nepacietīga, mīlēs piedzīvojumus, baudas un ies pa dzīvi pastāvīgi papildinot savu pieredzi. Viņa pievelk vīriešus ar savu nepiespiesto izturēšanos, dabiskumu un pievilcību. Vīrietis, kurš dzimis ceturtdienā… - goda cilvēks, labsirdīgs un kārtīgs kā darbā, tā mīlestībā. Uz viņu var paļauties – darbus centīsies padarīt tā, lai par to saņemtu atzinību, uzslavu, ja mīlēs, tad ar visu dvēseli. Savu partneri centīsies visādi atbalstīt, stimulēt, apdāvināt, jo it visā jābūt pilnībai un uzticībai. Dos priekšroku nevis kaislei, bet mierīgai pārliecībai.

PIEKTDIENA

Diena saistīta ar Venēru. Savus aizbilstamos Venēra padara brīnišķīgus, sniedz tiem radošās spējas, delikātumu, koķetīgumu un jūtīgumu. Bieži cilvēks savu individualitāti izpauž caur labo gaumi. Dienas labvēlīgā enerģētika labvēlīga mīlas un seksuālām attiecībām. Venēra veicina radošā potenciāla izpausmi. Nepieciešams visā ievērot mērenību un izvairīties no konfliktiem. Sliktās izpausmes – godkāre, slinkums, dažreiz arī amorālas tieksmes. Piektdienās vislabāk ēst augļus, ogas, riekstus, medu, jebkuras putras, asus dārzeņus, miltu ēdienus, dzert augļu sulas. Vajag izvairīties no olām, sēnēm, ļoti asiem gaļas un zivju ēdieniem. Sieviete, kura dzimusi piektdienā… - romantiska un sapņaina. Viņu apbur skaistums un viss, kas tieši vai netieši skar harmoniju. Citus spēj savaldzināt ar savu jutekliskumu, maigumu un paaugstinātu jūtīgumu. Vēlas, lai citi viņu mierinātu, aizsargātu un rūpētos par viņu. Viņu biedē emocionālā vientulība un tikai savas ģimenes vai bērnu lokā viņa spējīga atrast savai dvēselei pilnīgu līdzsvaru. Vīrietis, kurš dzimis piektdienā… - aktieris. Nav iespējams turēties pretī viņa šarmam, pievilcībai, maigumam un mīlīgumam, kas viscaur izpaužas no viņa rakstura un, kad viņš runā, ka mīl, tad viņš tieši tā arī domā. Viņa dvēselei ļoti nepieciešams līdzsvars un viņam ir jājūt, ka viņu mīl, atbalsta un rūpējas par viņu. Laulība, ģimene, pavards – ir tas vārds, kas pastāvīgi skan viņa ausīs. Tanīs reizēs, kad viņš iekritīs kādas sievietes apskāvienos, viņš tur var arī palikt.

SESTDIENA

Diena saistīta ar Saturnu. Saturna ietekme uz cilvēku izpaudīsies, ka viņš savās domās un darbos vadīsies tikai no atbildības, realitātes, uzticības un pacietības sajūtām. Cilvēks vēlēsies daudz, bet pienākuma pildīšana ir visās izpausmēs pirmā. Tiecoties uz nosprausto mērķi, viņš izcelsies ar izturību un konsekvenci. Dienas enerģētika nes cilvēkam ilgas, skumjas, iekšējo nemieru, kas izsauc iekšējo smaguma sajūtu – gravitācijas enerģijas pastiprināšanās rezultāts cilvēka organismā, kuru ģenerē Saturns. Lai saglabātu enerģiju, cilvēkam šai dienā nepieciešams mazāk runāt. Nepieciešams šajā dienā pabeigt visus darbus. Negatīvās izpausmes - tieksme uz pesimismu, aizdomīgumu, saltumu. Sestdienās nepieciešams ievērot mērenību ēšanā. Ieteicams ēst sieru, biezpienu, olas, žāvētus augļus, riekstus, gurķus, kāpostus, spinātus, sēnes, plūmes, zemenes un mellenes. Ieteicami arī sīpoli, mazākā mērā ķiploki. Labi ir lietot rūgtās zālītes un saldos ēdienus. Atturieties no ļoti asa ēdiena, konservētiem, ceptiem un žāvētiem produktiem. Nav ieteicams lietot arī stipros dzērienus. Sieviete, kura dzimusi sestdienā… - noslēgta, noslēpumaina un ar grūtībām izrāda savas jūtas. Viņa ir oriģināla un neatkarīga. Citu savaldzināšana pirmām kārtām saistās caur viņas intelektu, kur vārdi „es tevi mīlu” reti kad tiek izrunāti skaļos vārdos ar viņas lūpām, un savstarpējos kontaktos viņa nepielieto pierastās sieviešu viltības. Precīza, centīga un strādīga, kas piesaista citu uzmanību. Viņas sirds skaistums un dziļums ir paslēpts zem nepieejamības čaulas, jo tikai savam princim viņa spēs atklāties un pilnīgi atdoties, tam, kurš būs autoritāte un stiprāks par viņu. Vīrietis, kurš dzimis sestdienā… - precīzs, atturīgs, neatkarīgs. Tas ir individuālists, cilvēks, kurš spējīgs dzīvot arī viens. Viņš nav prognozējams, noslēpumains, kurš nemīl izrādīt savas jūtas. Ja mīlēs, tad tikai vienreiz un uz visu mūžu. Ja strādās, tad tā, lai tas būtu ilgi, ar nodrošinājumu vecumam. Pret pretējo dzimumu biežāk gan izjūt tādu kā neticību, aizdomīgumu un sākotnēju vēsumu. Šeit pastāv – ja kaut ko uzsāku, tad līdz galam, vai līdz mūža beigām – visu, vai neko.

SVĒTDIENA

Diena saistās ar Sauli un daudzām senajām tautām tas bija nedēļas sākums. Diena dod milzīgu optimismu, attīsta spēcīgu gribu un tieksmi visur dominēt - būt vadībā. Cilvēks centīsies ieņemt augstu stāvokli, būt materiāli situēts. Pastāvīga gatavība darboties ir saistīta ar prasmi vadīt savu likteni. Cilvēkam nepieciešama skatuve uz kuras viņš varētu sevi izrādīt, paspīdēt. Ir pieņemts, ka šajā dienā sākas organisma atjaunošanās cikls un cilvēks šai dienā var uzsākt jaunus darbus, ārstēšanos u.c. Negatīvi – „narcisms”, egoisms, kas var novest pie nopietniem konfliktiem ar apkārtējiem. Svētdienā organisms ir maksimāli aktīvs un viegli sagremo visus pārtikas produktus. Sieviete, kura dzimusi svētdienā… - lepna, impulsīva un valdonīga. Viņu virza kaisle - vai nu viņa mīl - vai nemīl – trešais nav dots. Viņas uzvedība pakārtota noteikšanai, valdonīgumam, jo viņai ir nepieciešams izjust lepnumu par savu darbu, māju, partneri, bērniem – visu, kas ir ap viņu, tāpēc viņai ir grūti kādam piekāpties, ierobežot savu personību un brīvību. Viņa dod priekšroku pazemīgiem vīriešiem un attiecībās bieži ir virzošais spēks. Vīrietis, kurš dzimis svētdienā… - pārliecināts par sevi, valdonīgs, vēlas būt līderis, ļoti jūtīgs uz komplimentiem. Vīrietim vairāk ir nepieciešama atzinība, popularitāte nekā mīlestība. Viņam patiks sevi lielīt, runāt, spīdēt, izrādīties. Visā jābūt pārākam – skaistākā sieva, dārgākā mašīna, māja kā pils utt… Pret tiem, kurus mīl, spējīgs izrādīt dāsnumu, labvēlīgumu un aizstāvību.


Mani pārņēma šermulis izlasot par savu dienu! Jo atbilstību nevar noliegt!



315 5 63 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 63

0/2000

Esmu dzimusi svētdienā, bet noteikti neesmu valdonīga! Man īsti nekas tur nesakrita emotion

8 0 atbildēt

pirmdiena - es sāku ticēt zvaigznēm emotion

7 0 atbildēt

uuu... trešdiena :) daudz, kas sakrīt. it īpaši par to, ko meklēju vīrietī

6 0 atbildēt

PIRMDIENA:) pilnībā sakrīt ;)tnx

6 0 atbildēt

Pirmdiena - 100%

5 0 atbildēt

Kā mani uzjautrina tie komentāri "wow, man viss sakrīt!",  kad visas šeit aprakstītās sajūtas un īpašības vairāk vai mazāk piemīt gandrīz visiem cilvēkiem, vai vismaz katrs sevi tādu grib redzēt.. emotion

4 0 atbildēt

Ļoti daudz taisnības!emotion

Labi, ka Skype rādās kurā dienā piedzimis :D

4 0 atbildēt

TREŠDIENA - patiesi

3 0 atbildēt

Sestdiena! Sakrīt, jā! emotion

3 0 atbildēt

Nevar noliegt ka sakritības ir....emotion

2 0 atbildēt

Esmu piektdienis! emotion

2 0 atbildēt

esmu dzimis svētdienā un pilnigi viss sakrit :)

3 1 atbildēt

Svētdiena emotion

2 0 atbildēt

Ceturtdiena. Atbilst. emotion

1 0 atbildēt

Pirmdiena. Totally!!!

1 0 atbildēt

Es otrdienā, pilnīgi ideāli viss sakrita! :)

0 0 atbildēt

5diena- nu galīgi nesakrīt!

0 0 atbildēt

Par otrdienu gan ir taisnība :)

0 0 atbildēt

otrdiena.....sakrita daudz kas

0 0 atbildēt

nu jāatzīst ka ceturtdienas aprakstā gandrīz viss atbist man

0 0 atbildēt
« 1  2  3 »