local-stats-pixel fb-conv-api

Ko nozīmē Tavi murgi?27

537 3

Ko nozīmē tas, ka Tev ir murgs kurā tu esi pliks? Vai murgs kurā tev kāds dzenas pakaļ? Nāc un noskaidro šajā rakstā! Zinu, tēma ir aprunāta daudz un dikti, bet šis raksts ir pamatots uz zinānieku pētījumiem par smadzeņu darbību, tādēļ tas ir diezgan patiess.

537 3 27 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 27

0/2000

Vispār zobu izkrišanai ir savādāka, daudz nopietnāka nozīme. Parasti tas nozīmē tuvojošos kāda tuva cilvēka nāvi. Pašam tā ir bijis un arī man pazīstamajiem.

Kā arī, redzēt sevi pliku sapnī nozīmēs piedzīvot kaunu dzīvē/ kaut kādā situācijā.

8 0 atbildēt
Man reiz sapni visi zobi izbira...
6 0 atbildēt
Labs raksts bet kur ir pazudusi FML???
4 0 atbildēt

Atceros, kā man visi zobi sapnī izbira... Pamodos, pataustīju zobus un skrēju viņus tīrīt emotion

4 0 atbildēt
Pff man nav bijuši murgi vai šādi sapņi
4 0 atbildēt

Nenovēlu nevienam redzēt murgu kurā pats nomirsti, lai neteiktu vairāk nav patīkami.

3 0 atbildēt

Lūk tev par zobu ( tā jau man likās, ka Tu  dir*) - veseli un balti - prieks un laime, labi ienākumi, bagātība, piepildīsies vēlēšanās, ari veselība; slimi, melni - nabadzība, slimība vai strīds, arī nelabvēļi; zelta -bagātība un labklājība, arī ugunsgrēks; svina vai skārda -negods un kauns; ziloņkaula- laime; koka vai stikla- varmācība; sudraba - nabagiem - peļņa, bagātiem - izdevumi, bezdarbniekiem - darbs; metāla, mākslīgie- nepatikšanas, arī nepatiesa mīlestība; kroplīgi- izjuks plāni, zudīs cerības, nabadzība, slimība; sāpoši- sāpes, ko izraisīs kāds tuvs cilvēks; tos plombēt- apstākļi uzlabosies; tos izspļaut- slimība; tos izraut- nelaime, liels zaudējums, kāds nomirs; tos ielikt- labklājība un bagātība, kaut kas noskaidrosies, dažiem - zaudējums vai nelaime; tos bojātus pazaudēt - atsvabināties no nelaimes un rūpēm, dažiem - sēras; visus redzēt izkrītam - veseliem - lieli zaudējumi, slimiem - slimības ieilgšana; visus redzēt izkrītam un jaunus ieaugam- dzīves maiņa; ja jaunie zobi labāki par vecajiem - apstākļi uzlabosies, ja sliktāki - apstākļi pasliktināsies; vesels, bez sāpēm izkrīt- iekļūt nelaimē, sāpīgi zaudējumi vai nomirs kāds svešinieks; vesels, ar sāpēm izkrīt- nomirs kāds pazīstams; izkritušu rokās paņemt- šķiršanās; augšējos, priekšējos izlauzt - ja labā pusē - mirs jauns vīrietis; ja kreisā pusē - mirs jauna sieviete; apakšējos izlauzt- zaudēt attālākus radus vai draugus, arī pazaudēt mantu;augšējos sānu vai gudrības zobus izlauzt - zaudēt tuvu ģimenes locekli vai kādu radinieku; dzerokli izraut- zaudēt rados pusmūža cilvēku.

4 1 atbildēt

Zobu izkrišana sapņos asociējas ar slimību tevī vai tavos tuviniekos. Pēc pieredzes saku.

2 0 atbildēt

Man bija sapnis kur man slimnīcā uzbruka kaut kādi radījumi, kad no tiem muku es nonācu psihenē no kuras izmuku. Skrienot ārā uzskrēju policistam un pēc tam skrienot pāri ielai mani notrieca mašīna :/

ko tas varētu nozīmēt??

1 0 atbildēt
17 avatars17

Vismaz reizi mēnesī, sapnī izmūku no dažādiem cietumiem, vienmēr dzenas pakaļ policija, bet nekad nenoķer un neatrod.

0 0 atbildēt

Manai māsai kad bija apmēram 13 gadi, tgd viņai ir 20 gadi, viņa katru nakti redzēja dīvainu sapni, kurā katru nakti pie viņas nāk sieviete melnās drēbēs, īsāk sakot viscauri melna ar baltu nazi rokās, ko tas varētu nozīmēt?

0 0 atbildēt
Eu un ko tad teiksiet par kāzām??!?' Kàds var pateikt? Mana pieredze.... tikai lūdzu kāds ..pasakat kā ts var būt
0 0 atbildēt
Es vienreiz murgā izsitu žokli. 😕😑
0 0 atbildēt

Tu zini vārdu loģika tas priekš tevīm ir svešvārds . Iemācies to .

0 0 atbildēt
Uz mani biežāko sapni atbildes nav, sekss :/
0 0 atbildēt
A ko nozime murgs kur tev jamegina nogalinat kads tuvinieks un ja tu to neizdari vini parvesas par vindigo un atples vala tavu vederu un noznaudz ar tevis pasa zarnam vienlaicigi edot tevi dzivu?
1 1 atbildēt

Par pakaļdzīšanos pilnīgs true. 

0 0 atbildēt

Par zobiem taisniiba.

0 0 atbildēt

man murgi ir kad es neguļu. vis kaut kas lien pa sienam trauce man aizmigt, rausta ķermeņa daļas.

0 1 atbildēt
Es komentēju caur viedtalruni ja tu zini , kas tas ir .izlasi ko tu uzraksiji analfabēt !
0 1 atbildēt