local-stats-pixel

Kas ir Lucifers.?59

581 16

Nu tātad: esmu jauniņā un šis ir mans pirmais raxtiņš. emotion

Es lasīju vairākas grāmatas un sastapos vairākas reizes ar vārdu Lucifers. Kas tad viņš tāds bija un ar ko nodarbojās.?

Reklāma
581 16 59 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 59

0/2000

Mefistofelis būs nikns,ka viņa biogrāfija tā saīsināta emotion

nāks pa nakti ciemos skaidroties emotion

55 0 atbildēt

Vispār mēs paši sev esam dievi, jo cilvēka dvēsele ir pats augstākais cilvēkam, un dvēselei ir brīva griba.

Bībele ir tik ļoti mūsdienās izkropļota, ka pat tā pati ar saviem vārdiem nesaskan. Tev ir OBLIGĀTI jākalpo dievam, bet tajā pašā laikā Tev ir dota brīva griba.

Un runājot par labo un slikto. Uz Zemes valda duālisms, bet augstāk lietas vienkārši ir. Kā Enšteins teica :"Pastāv tikai labais, un labā trūkums. Piemēram, ja tu izslēdz istabā gaismu, nav tumsa, bet ir gaismas trūkums."

37 4 atbildēt

Gandriz visu zinu pateicoties Supernatural :) Ka es so serialu dievinu :)

25 2 atbildēt

Eeemm, Lucifers nostājās pret Dievu tad kad Viņš radīja cilvēku. Luciferam nepatika cilvēks, jo viņa acīs tas bija netīrs un grēcīgs radījums.

23 2 atbildēt

Gribētos atrast īsto Bībeles oriģinālu, nevis balstīties uz Vatikāna  pārveidotajām leģendām.

17 1 atbildēt

Visi stāsti kuri ir aprakstīti bībelē, kā arī citos reliģiski-vēsturiskos materiālos nes sevi vairāk astroloģisku būtību, un zīnāšanas, nekā atropoģenētiskas. Respektīvi par Dievu Maiju, Ēģiptiešu, Vecslāvu, Indusu tautās tika uzskatīta saule...jeb objekts kurš dod siltumu un gaismu. Bet saulei bija konkurents - planēta Faetons, kas tagad atrodas starp zemi un marsu....precīzāk no tā palika tikai asteroīdu josla. No Faetona ūdens atstarojās saules gaisma, līdz ar to tā bija spoža, un konkurēja ar pašu sauli. Tagad mazs iemetinājums - Senajām tautām valoda praktiski bija viena, un vel joprojām ir saglabājusies kā pirmatnēja Ukraiņiem. Tādas abviatūras kā RA ir plaši pazistamas visā pasaulē, un visās tautās....pat debīlākais spočiņš zin, ka RA ēģiptiešiem nozīmē Saules Dievs. Parasts piemers no jūsu tik ļoti ienīstās KRIEVU valodas....NoRA - tulkojumā "ala", bet abviatūriski "nav gaismas (NO - nav, RA - gaisma", VeRA - tulkojumā "ticēt", bet abviatūriski "Redzēt gaismu (Ve - vedatj, RA - gaisma)", RAno - tulkojumā "agrs", bet abviatūriski "agri gaismai", RAdovatsa - tulkojumā "priecāties", bet abviatūriski "RA - gaisma, DO - ņemt sev/paņemt, VA(VE) - redzēt, TSA - zinība, jeb precīzāk "Ņemt no gaismas (saules) zinību"...un man ir vel simtiem tādu piemēru, tas arī ir iemesls, kāpēc mēs nesaprotam ne slāvu, ne ēģiptiešu, ne maiju, ne indu rakstību, mēs domājam matemātiski, nevis vizuāli tēlos. Lucius/Luminus Senslāvu, Maiju un Ēgiptiešu rakstībā bija attelota ar vienu un to pašu zimējumu, jeb tēlu, tādēļ mēs tagad varam atrast rakstībās ka saules sistēmā ir 10 planētas, nevis 9 (zinu ka plutons ir pasūtīts dirst, bet "vecie" tā neuzskatija), un nozīme tam bija "mirdzošs, spožs", analogija mūsdienu vārdam luminiscences. Lucifers krita 9 dienas....tieši tā - 9 dienas tas tuvojas zemei, kamēr netika izjaukts zemes gravitācijas ietekmē, liela daļa ūdens, iežu utml kas atradās uz Faetona sāka krist uz zemes, tādēļ šīs reakcijas rezultātā zemes ūdens palika sarkans, un bija uguns lietus. Šī paradība ir tik superīgi aprakstīta bībelē, bet tikai viena problēma, mūsdienās lasīt prot visi, bet izlasīt tikai retais. Būs interese uzrakstīšu rakstu, Gudriniekus uzreiz sūtu dirst, ja kādam fizikas skolotājs stāstija ko citu, tad vari ar to lepoties, tikai nepis man prātu ar aprēķiniem un koeficentiem un lielajiem sprādzieniem, to visu varu arī palasīt 1900 gadu izdevumos. Paldies par uzmanību ;)

 

16 3 atbildēt

Raksts ir ļoti virspusējs , respektīvi iemesti pāris tendenciozas frāzes un viss. Jo leģendas par Luciferu kristieši pārņēma no Zaratustriešiem, kuri arī ieviesa ideju par striktu nodalijumu starp labo un slikto.

Un Vārds "VELNS" ir tīri baltu ciltīs lietots vārds, kas senlatviešiem drīzāk asociējās ar zemes vai meža garu nevis kristiešu sātanu. Palasiet latviešu pasakas. Tur nebūs ne smakas no tā ko velnam piedēvē kristieši.

9 0 atbildēt

plds, palīdzēji izprast supernatural ;) :D

9 1 atbildēt

Supernatural....

7 1 atbildēt

Labs rtaksts, paldies par manu biogrāfisko aprakstu emotion

5 0 atbildēt

Nevis spožā zvaigzne ,bet rīta zvaigzne.   emotion

5 0 atbildēt

Kas tas vispār par rakstu ir? Pāris teikumi izstiepti no informācijas, kuru jau pieminēja. Un, jā, ļoti kvalitatīvi ir rakstīt ''nezinu kāpēc'', ja ir tāda iespēja, ka mazliet uzmeklēt internetā, kādēļ notiek tas, kas notiek. Tēma ir interesanta un laba, bet vāji uzrakstīts. Labāk tad vispār šis raksts neeksistētu un spoki netiktu piemēsloti ar pavirši sagrabinātu informāciju.

4 0 atbildēt

Naaah vieglāk un interesantāk paskatīties supernatural. ;)

6 2 atbildēt

Seitans emotion

4 0 atbildēt

Tur nemaz nav tava bíble jálasa pasties seriálu supernatural :D

4 0 atbildēt

Luciferam notiek cina ar Dievu bet Dievs visu iekarto ta lai vina sistema nesabruktu un mierigi vero visu jauko uz zemes un visa visuma. Ja jau lucifers nokrita elle.. Tad ir jabut veidam ka vinam tikt uz zemes lai izpirktu savus grekus. Tapec es ticu ka ne visi demoni ir laimigi budami launi. Un var ari darit launu lai gutu labu gala rezultatu. Neticu ka Dievs tam piekrit bet es gan jo neciesu launas raganas no visas sirds un dveseles mazu bernu del!

2 0 atbildēt

Lucifers ir cilveka egoisms

2 1 atbildēt

varēji gan garāku bet ir labi

1 0 atbildēt

viņa btālis maikls nav pieminēts, nav pieminēts ka viņš bija viens no dažiem erceņģeļiem un viņs negribēja dieva troni viņš viņu mīlēja un gribēja kalpot tikai viņš paredzēja cilvēku dumpjus un launos nodomus ,redzēja cilvēku zem maskas kā bojāto augli un gribēja cilvēkus iznīcināt bet dievs nepiekrita tādēļ nosodija un iemeta elle no kuras viņš mēģina saplosīt cilvēkus no iekšienes (dodot mums maģijas un ņemot mūsu dvēseles vienu pa vienai.bet + pelnijusi esi

2 1 atbildēt

Raksts patika. Nav par garu, nav par īsu.. emotion

1 0 atbildēt
« 1  2  3 »