local-stats-pixel fb-conv-api

Kādi būs nākotnes cilvēki?7

48 3

Ar šo jautājumu nodarbojas antropologi un futurologi. Jau tagad ir izveidojušās divas teorijas.....Pirmo pārstāv Džordžio Manci un otro Stīvs Džons no Londonas Universitātes koledžas.

- Pirmās teorijas pārstāvji apgalvo, ka cilvēks īpaši daudz nemainīsies laika gaitā. Ka tā evolūcija ir jau beigusies un otrie tam tic, taču S. Džons uzsver, ka nevar gadu tūkstoši paiet bez jebkādām kataklizmām, kuras arī var novest pie cilvēka veidola un paša organisma izmaiņām.

- Dž. Manci futurologi parstāv ideju, ka, ja tā notiks, tad izmaiņas būs tikai iekšējas, piem., no zemes pazudīs pašas briesmīgākās slimības, kā vēzis un AIDS. Taču tas viss būtiski vājinās imūnsistēmu un cilvēkiem nāksies lietos medikamentus pat pret visnenozīmīgākajām lietām. Kā arī Internets un virtuālā realitāte, tas viss kļūs daudz attīstītāks, cilvēki spēs ar tā palīdzību apmierināt daudzas savas vajadzības. Tas novedīs pie vienaldzības un tādu sajūtu, kā - mīlestība, uzticība, simpātijas, cieņa- pavājināšanos.

- Taču otrās teorijas pārstāvji apgalvo, ka tā visa ietekmē arī cilvēku izskats var mainīties un iedalīja tos divos tipos- "simpātiskie" un "nesimpātiskie".

"Simpātiskie" - tā būs pasaules elite, skaisti, gudri, veselīgi un kuri precēsies tikai savā starpā un dzīvos kopā. Vīrieši būs apt. 2m gari, sportiskas piesasbūves. Bet sievietes sasniegs 190cm un augstāk, būs ar garām kājām, lielām acīm un gludu sejas ādu.

"Nesimpātiskie" - paši nabadzīgākie iedzīvotāji, ļoti neglīti un izmēros mazi.. Apt pēc 100 tūkst. gadiem šie cilvēki būs goblinveidīgi.

Par sejas formu un izskatu - jo attīstītāka kļūs zeme, jo cilvēks vairāk meklēs "vieglos ceļus". Tas attiecas arī uz barību. Uzturā tiks vairāk lietota mīkstā barība, kas padarīs sejas formu apaļāku, gandrīz vai bērnišķīgu un ar maziem zodiem. Tad ar laiku zobi paliks retāki, līdz izzudīs vispār, tā pat līdz ar deguniem, atstājot tik 2 mazus caurumiņus vai arī nelielu pāaugstinājumu, kur agrāk atradās deguns. Tādēļ arī cilvēka oža pasliktināsies...Palielināsies arī apstrādājamās info daudzums un tāpēc palielināsies smadzeņu blīvums, kas novedīs pie lielāka galvaskausa...

Un visp., notiks daudz izmaiņu kā var redzēt manis norādītajā avotā, no kura es veicu konspektu... Tā tad secinājums ir sekojošs..ja otrai teorijai ir taisnība tad mēs pārvērtīsimies par "mūsu citplanētiešiem"? Diez gan neparasta teorija :)

48 3 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

es ar bū210u futuralogs, cauru dienu rakstī210u mēslus un  pēcāk cilvēki to izplatīs internetā. ha-ha. vareni.

3 0 atbildēt

2 apraksts atgadina to |Vold*ru no Harija Potera :D,vinam ari divi caurumi deguna vieta :D

1 0 atbildēt

Kaut kāds stulbums, glītie un neglītie ? kādā sakarā cilvēkiem kā vienai sugai vajadzētu sākt iet 2 atšķirīgus ceļus ? un kādā sakarā visi kā viens sāks ēst "mīksto barību" kaut kādas putras utt. Stipri šaubos, ka gaļa un citi ēdieni vienkārši izzudīs vai arī visi ne no kā pēkšņi sāks fanot par putrām.

Drīzāk 100 % cilvēku attīstību ietekmēs visas tehnoloģijas un nākotnes medicīna - kad roku, kāju utt. implanti sāks kļūt krutāki par parastajām ekstremitātēm.

0 0 atbildēt

manuprāt, jau tagad ir vērojamas izmaiņas cilvēkos, kuras radās interneta un visas virtuālās realitātes ietekmē....

0 0 atbildēt

visticamāk visi būs ķīnieši :)

0 0 atbildēt

cista miesas kults ,bet kad tie skaistie novecos tapat tiks ieskaititi pe neglitajiem -murgs kautkads bled

0 0 atbildēt