local-stats-pixel fb-conv-api

Ja no debesīm pazustu Saule...84

Kas gan varētu notikt,ja mūsu visu varenā enerģijas un siltuma devēja - Saule pazustu no debesīm? Vai mēs visi mirtu? Nūū... Teorētiski, Jā, bet lielākā daļa būs šokēta par to, kas tieši notiktu, ja saule vienkārši izgaistu!

1491 11 84 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 84

0/2000

Saule ir liela udeņraža un hēlija bumba  tai atdziestot  saules centra rodas loti liels spiediens kas sauli  iznicina dazu sekunžu laika radot lielo spradzienu jeb Supernovu no saules triecien vilnis planetas vienkarsi sarauj gabalos un iznicina ta rezultata no musu saules sistemas paliktu tikai mazs miglajs.

1 0 atbildēt

ļoti interesanti 

1 0 atbildēt

Tad jau drizak butu jadzivo pazeme, jo tas ir tuvak zemes kodolam.

1 0 atbildēt
Stulbi apspriest.
0 0 atbildēt

emotion es jau esmu zaudējis savu saimes koka galotni. 

2 2 atbildēt
Lai cik jocīgi tas neizklausītos, cilvēce tādā gadījumā izdzīvotu (lielākā daļa atstieptu kātus pašā sākumā, protams), jo enerģijas iegūšana un izmantošana zemās temperatūrās kļūtu efektīvāka (virs 90%). Atliktu vien ātri sabūvēt rotācijas tipa ģeneratoru stacijas, energoapgādes infrastruktūru, rūpnīcas, ikdienas starojuma kameras un būves ar maksimāli labu siltuma izolāciju. Sūdīgāk būs ar kosmisko radiāciju, kad pazudīs atmosfēras slāņi. Tā visādi citādi saules pazušana izraisītu tehnoloģiskās attīstības blīkšķi, jo cilvēki sāktu attīstīt zinātni trakāk kā kodolkara gadījumā.
0 0 atbildēt
Saule nemaz tik vienkārši nevar pazust. Saule pakāpeniski izplešās un ir 2 varianti, kas notiks Saulei izplešoties: 1. Visi sadegs, jo būs pārāk tuvu. 2. Saule sprāgs un līdz ar to arī visa tās sistēma, jo Saule jau iet uz savu norietu.
1 1 atbildēt
Komenāri jsu arī. Smieklīgi lasīt, starp citu ūdenszāles sagādā mums 2/3 no skābekļa. Un šķiet viņām nevahag gaismu lai augtu??
0 0 atbildēt

labs raksts. vienīgā iebilde - Saule raktās ar LIELO burtu jo tas ir zvaigznes nosaukums. Diemžēl visur raksta ar mazo burtu, bet pareizi būtu ar lielo, jo nav dafiga sauļu visumā, ir dafiga zvaigznes un vienu no tām sauc Saule...

0 0 atbildēt

Iespējams, ka tā nenotiks.

0 0 atbildēt

Es nesaprotu kapēc lasu to kas mani baida un šausmina visas dzīves garumā.Bet raksts labs.

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Interesanti. + 

0 1 atbildēt

vienīgais ko esmu dzirdējis un atceros ir tas ka mēs visi nomirtu pec 5 min pēc suales pazušanas emotion , be tkko jaunu uzzināju...bet jāāā....pārsvarāa dzirdēts ka visi būtu dead after 5 min.. so sad..

0 2 atbildēt
Kādi vēl skābekļa uzkrājumi? Galīgi traks jau esi?
0 3 atbildēt

kaut kāds murgs

7 11 atbildēt

Lūdzu iemācies tulkot ,vecīt. Var redzēt ka Tu pats ne sūda nezini par to ko raksti. 

1 9 atbildēt