local-stats-pixel fb-conv-api

Iemiesotie elementāļi1

28 0

TURPINĀJUMS RAKSTAM http://spoki.tvnet.lv/mistika/Zemes-engelu-valstibas/675488

Iemiesoto elementāļu raksturīgākās iezīmes:

1. Iemiesotie Elementāļi nevar ciest nevienu regulējošu postulātu un uzskata par snobiem tos, kuri tos ievēro.

2. Daudzas Elementāļu profesijas saistītas ar palīdzības sniegšanu cilvēkiem, „tikai tāpēc, ka tā vajag”.

3. Viņiem vajag daudz telpas un pietiekoši laika, lai pabūtu dabā, vienatnē. Elementāļi var būt ļoti kautrīgi un noslēgti, pat, ja kompānijā uzvedas kā ekstraverti. Šķiet, ka viņi gatavi visu izstāstīt par savu privāto dzīvi, bet iekšējo aizsardzība palīdz viņiem saglabāt savu privātumu līdz brīdim, kamēr viņi iemācās uzticēties cilvēkam, kas, starp citu, notiek ļoti reti.

4. Iemiesotie Elementāļi cenšas izvairīties no smaga darba, daži viņus pat uzskata par slaistiem, kuri gatavi tikai izklaidēties.

5. Elementāļi parasti izvēlas savu darbības zonu, kas saistās ar izklaides industriju: viņi kļūst par klauniem, aktieriem, dejotājiem vai mūziķiem.

Padomi un ieteikumi iemiesotajiem elementāļiem

Pēc iespējas vairāk laika pavadiet dabā. Ja Iemiesotajiem Elementāļiem jāstrādā telpās, tad viņiem daudz vieglāk būs atrasties birojā ar logiem, pa kuriem var redzēt zaļu zāli vai parku. Ļoti ieteicams, lai birojā atrastos telpaugi, kristāli un ziedi. Uz viņu pašsajūtu un garastāvokli labvēlīgi iedarbojas pat dzīvās dabas ieraksti: putnu dziedājumi, jūras viļņu šalkoņa, lietus, vējš. Birojā var izlikt iemīļoto dzīvnieku foto, kā arī elfu un feju statuetes. Kad Iemiesotie Elementāļi atrodas telpās, saikni ar Māti Dabu viņiem ļoti labi palīdz uzturēt aromterapija, aromātiskās eļļas no augiem un ziediem.

Smejieties un līksmojiet. Elementāļi, kuriem dzīvē pietrūkst līksmes un izpriecu, bieži nonāk depresijā. Tāpēc atrodiet iespēju pajokot un pasmieties.

Praktizējiet apzināto pašrealizāciju. Domājiet par sevi kā veselu, bagātu, mīlamu, tādu, kas pilda misiju. Vērsieties pēc palīdzības pie saviem dubultniekiem no garu pasaules.

Savaldieties. Par Elementāļu līdzsvara trūkumu un spējo aizkaitināmību klīst leģendas, un Iemiesotie Elementāļi nav izņēmums. Esiet ļoti piesardzīgi, jūtot, ka zaudējiet savaldīšanos, citādi jūs, burtiski, sāksiet mest savu karsto emociju zibeņus! Šīs, jūsu dusmu emocionāli ugunīgās bumbas var nodarīt jūsu dusmu objektiem gan emocionālas, gan fiziskas sāpes. Negatīvo izvirdumu laikā, jums piemīt vulkānisks spēks, tāpēc nezaudējiet objektivitāti. Bez tam, izmestā enerģija var atgriezties kā bumerangs, un tad tā jau skars jūs. Ja esat nosūtījuši kādam „bumbveida zibeni”, nekavējoties pasauciet palīgā Elementāļu - Garus – viņi palīdzēs jums to „apdzēst”.

Piedalieties apkārtējās vides aizsardzības pasākumos. Atrodiet laiku darbam, dalībai ekoloģiskajās programmās vai vienkārši ziedojiet līdzekļus organizācijām, kas nodarbojas ar šīm lietām. Uzmanīgi sekojiet, lai atkritumi, kurus izmetiet, tiktu otrreizēji pārstrādāti, pērciet mājsaimniecības preces, kas ir mazāk kaitīgas videi un ekonomējiet.

Lūk, dažu Elementāļu piemēri – Kerols Bernets, Elēna de Ženera, Edijs Mērfijs, Robins Viljams un Reds Skletons, aktrise Džūlija Robertsa un sabiedrības spīdeklis Parisa Hiltone.

28 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

pft lkm esmu viena no šitiem... bet tik lkm :D

1 0 atbildēt