local-stats-pixel fb-conv-api

Hitlers, 3.Reihs un NLO?9

109 5

Mūsdienās ir radušās daudz baumas, nostāsti, video fotogrāfijas par 3. Reiha slepenajām, okultiskajām darbībām, izgudrojumiem, eksperimentiem, skicēm u.c. lietām. Šajā rakstā es mēģināšu apkopot informāciju par to, apskatīt avotus un pārbaudīt to patiesumu. Rakstā netiks apskatīts antisemītisms, Hitlera un 3. Reiha labums vai ļaunums, bet konkrēti fakti. Ar šo rakstu plānoju iesākt vairāku rakstu sēriju par 3. Reia okultajām darbībām, 1. daļām aplūkosim NLO faktu.

109 5 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

Interesanti.

Cerams nākamie raksti būs garāki par ievadu  emotion 

10 0 atbildēt

Vispār nekādus faktus neredzēju..

Cik zināms diskveida aparāti finālā izrādijās neefektīvi, un tā no zemes īsti nemaz nepacēlaš.

Piedevām lai vadītu tādu aparātu, nepieciešami jaudīgi datori.

Tā arī tie projekti izgažās, jo aparāti spēja pacelties vien dažus metrus no zemes.. tās fotogrāfijas kur viņi lido ir propogandas materiāli..

3 0 atbildēt
Un tas bij viss ? ☹️
1 0 atbildēt

Būtu zinājis ka te tikai bildes būs saliktas, nemaz nebūtu rāvis rakstu vaļā. Mīnus no manis.

1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Es nesaprotu, kāpēc nav paskaidrots, kas ir "Haunebu" un "Vril". Ceru, ka nākamajā rakstā par 3. reiha saistību ar okulto būs apskatīta "Ahnenerbe", "SS" izveidošanas principi, Hitlera mēģinājumi atrast Svēto Grālu, kaut vai atsaucoties uz Spīlberga "Indiana Džonsa" tetraloģiju... Veiksmi!

0 0 atbildēt

Es tāpat zinu, kas tas ir. Par Reiha iespējamo saistību ar okulto. Vienīgais, izlasot šo "izsmeļošo" rakstu, man sāka likties, ka, piemēram, par Svētā Grāla meklējumiem atsauce kā atsauce mierīgi varētu būt minēta Spīlberga tetraloģija par Indiana Džonsu...

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt