local-stats-pixel fb-conv-api

Gadījumi, kad cilvēki sastapa vilkačus, 2. daļa9

Cik gan tas jocīgi neskanētu, taču no 14. līdz 17. gadsimtam, apmēram 100 tūkstoši cilvēkiem tika piespriests nāvessods dēļ tā, ka tos uzskatīja par vilkačiem. Visvairāk tādas likantropijas epidēmijas bija sastopamas Francijā un Vācijā. Šajā rakstā būs atrodami daži no šādiem gadījumiem.

116 0 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000
Interesanti... Bet tiešām vilkači bijuši? Neticu....
3 0 atbildēt

 emotion 

3 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt
Kāds sakars ar vilkačiem? Vienkārši garīgi slimi cilvēki...
2 0 atbildēt
Latvijā vilkači bija pirmie nacionālie partizāni, kas uzbruka vācu muižniekiem!!!
1 0 atbildēt

Nav dūmi bez uguns.

1 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

Es gan ticu vilkačiem un šiem stāstiem. Cilvēka ķermeņa jutekļi ir ierobežoti un nevar redzēt visas būtnes, kas tepat apgrozās mums līdzās smalkajos ķermeņos. Tātad šādas pieredzes ir cilvēkiem izmainītos apziņas stāvokļos vai cilvēkiem, kuriem ir spējas redzēt ar smalkā ķermeņa jutekļiem. Tas izskaidro, kāpēc daži aklie redz vai kāpēc citi operācijas laikā sevi redz no malas. Ir jaudžu kaudzēm stāstu, kur cilvēki dalās, kādas būtnes ir redzējuši izmainitos apziņas stāvokļos-gan mūsdienās, gan pilns ar tādiem ir latviešu folklorā. Un vēdu raksti apliecina, ka bez cilvēka ir 400 000 veidu dažādu saprātīgu-"cilvēkveidīgo" būtņu. 

Vilkacis ir viens no populārākajām būtnēm. Esmu 2 dažādus savstarpēji nesaistītus liecinieku stāstus dzirdējusi par āzi ar vienu kāju-arī tāda būtne ir minēta "literatūrā par citu būtņu veidiem". Bet tas, ka dvēsele var iemiesoties un pāriet citas būtnes ķermenī, to zin gan mūsdienu ekstrasensi, gan arī visas agrāko tautu kultūras. Vienīgi toreiz skaidrāk pats vainīgais spēja apzināties, ka viņš ceļo no viena ķermeņa veida uz otru. Mūsdienās daudzi ļaunie nevar izskaidrot, kas pamudināja viņus veikt kādu ļaunumu, ne arī īsti spēj izskaidrot vīzijas par pāriešanu citos tēlot. Un neviens arī nestāsta, jo pats to nesaprot un nedomā, ka to var stāstīt. 

Cilvēki, kas slimo šizofrēniju, epilepsiju, alkoholismu utt., arī iegūst izmainītus stāvokļus un šīs slimības pašas par sevi ir kā karmisks sods. Un visi šādi sodi ir par atraušanos no Dieva un par to, ka cilvēks ir degradējies savā bezdievībā, līdz beidzot saņem šādas slimības. Tā ka patiešām šādas garīgas novirzes iet kopā ar ļauniem darbiem, dīvainām pieredzēm un pāriešanu vilkaču ķermeņos. 

1 0 atbildēt