local-stats-pixel fb-conv-api

Dzīves Stāsts! 110

45 2

Kādu dienu es pēc skolas aizgāju pie draudzenes Ilzes pa nakti palikt tas bija 3.Novembrī 2011. Nu viņai ir māsas Paula un Kate.

Pēc kāda laika mēs ar Ilzi iegājām istabā nu kā jau mazi bērni viskautko dara Netā.Paņēmām dažas mantas un gājām uz Ilzes istabu.Kad bija 1.00 Rītā mēs nogājām lejā un ieraudzījām takā kāds būtu bijis Viesistabā,durvis vaļā televizors ieslēgts.Aizgājām pie vecākiem uz guļamistabu, prasījām vai jūs neizslēdzāt TV viņi teica kad visu bija izslēguši.Nu nobijāmies un uzgājām augšā.

Atkal pēc stundas Ilzes balkona durvis atvērās vaļā un aizstaisījām ciet un tad, mēs nogājām lejā pēc popīša un redzējām ēnu aiz loga mēs uzvālēām augšā tik ātri kad skapī ielīdām.

Mēs pēc 5min izlīdām redzējām tādu kā bedri kad kāds sēž gultā, es jau sāku kliegt bet Ilze gāja vecākus celt augšā, vecāki bija tik iemiguši kad necēlās augšā.Gājām sīkas celt,sīkās piecēlās un nāca pie mums pirmais neticēja otreiz ieraudzīja kad vannas istabas durvis aizcērtās, tad nu gan es bikses piemīzu.

No rīta lejā puķu vāze nokrita un saplīsa, un tad varēja skaidri dzirdēt kad kāds itkā ienāk Ilzes māja bet neviena nav un nebija!Pēctam mēs abas gājām brokastis taisīt,pēkšņi maize nokrita no nez kā?!?!

Un jogrta spainis arī bija izlijis.Kad pusdienās mums zupu vārija kloķi uzgāja uz MAX. un visa zupa pa virtuvi šprakstēja.Man arī bija no rīta 11 neatbildēti zvani no Ilzes?! Es teicu kpc tu man zvaniji visulaiku? Ilze teica kad viņ telefonu nav aizstikusi.Ā un kāds dikti pa kāpnēm esot vandijies.

IZKAATĀS KADC VIŅAI POLTERGEISTI DZĪVO MĀJĀ.............

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

P.S

Viņai ir jauna māja un nav nekādi meli stāstā

45 2 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

Tev gramatika pieklibo jo spoks nobiedēja? tagat rausties katrā stūrī ? :DDD

4 0 atbildēt

Es Tev ticu.! :)

3 0 atbildēt

Tavu gramatiku ietekmēja spoks? :DDDDD emotion

0 0 atbildēt

Mani sauc Kate :)

0 2 atbildēt

Nu neizlasiju es līdz galam, nu neizlasiju, tāpēc, ka[d] šitā rakstīt nav smuk'.

0 3 atbildēt

vismaz šoreiz tev kļūdu mazāk :)

0 10 atbildēt