local-stats-pixel fb-conv-api

Ceļotājs laikā no 2030. gada iztur melu detektora testu95

652 0

Lai arī cik neticami tas neizklausītos, kāds, kas sevi dēvē par Noa, apgalvo, ka ir ieradies no 2030. g. Apgalvojumi ir viens, bet viņam ir izdevies arī izturēt melu detektora testu. Protams, tas viss šķiet neticami un nevar izslēgt, ka tā ir tikai krēpašanās, jo ko gan neizdarīsi, lai iegūtu auditorijas uzmanību.

652 0 95 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 95

0/2000

Ceļošana laikā publiski pieejama ??? Ko nahhhhhu*?? Katds dalbajobs varēs atgriesties un likt limes uz totalizatoriem, izdarīt pareizās izvēles, mainīt visu ko grib!! Jobnuļis galīgi ?

0 0 atbildēt

Tā itkā melu detektorus nevarētu apmānīt

0 0 atbildēt

ApexTV ir tāds pats līmenis kā RenTV, ekstrasensu cīņām un nāriņu mednieku raidījumiem.

0 0 atbildēt

Man šķita, viņi ir vairāki... Točna tikai viens šobrīd eksistē?

0 0 atbildēt

@Aptauja: Vai ceļošana laikā ir iespējama?

Cits variants: Manuprāt tas ir iespējams, bet manuprāt tas nav iespējams.

0 0 atbildēt

Kas ir "mākslīgā inteliģence"? Es zinu, kas ir "mākslīgais intelekts", bet terminu "mākslīgā inteliģence" sastapis neesmu. Spriežot pēc konteksta, šis termins varētu apzīmēt to pašu, ko "lekt augstāk par savu dirsu" attiecībā uz prāta spējām - proti, "mākslīgā inteliģence" varētu apzīmēt sociālu parādību, kad cilvēks vēlas izlikties gudrāks, nekā patiesībā ir.

1 2 atbildēt

 emotion 

0 2 atbildēt

dazhada veida sintezeto narkotiku ir pilna pasaule,plus iedzimts daunisms,plus finansiaalaa labklaajiiba dzemdee idiotus kas tieshaam visus var nolaist uz grunti,staljinam,piedodiet,tomeer ir taisniiba,shitaadus gudriniekus vai nu uz sibiriju,vai pie sienas. emotion 

2 8 atbildēt
« 1  2  3  4 »