local-stats-pixel fb-conv-api

Bez pēdām pazuduši52

1279 4

Vēsture mums ir sagatavojusi daudz intriģējošu stāstu par cilvēkiem, cilvēku grupām un pat vietām, kas neizskaidrojamā veidā pazūd no zemes virsas, neatstājot aiz sevis nekādu pēdu. Sekojošie stāsti ir reāli notikuši, lai gan daži jau sāk apvīties ar mītiem un leģendām. Patīkamu lasīšanu.

Kas pie velna?!!!

emotion

1279 4 52 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 52

0/2000

emotion Dīvaini. 

0 0 atbildēt

viņi basto.

0 0 atbildēt

Cik dzirdēts,tad pie šādām mistiskām pazušanām varētu tikt vainoti NLO. Otrs variants,ka cilvēks ''ieiet'' paralēlajā pasaulē. Gribi tici,gribi netici.

0 0 atbildēt

2. Pat dievi ienīst hipijus!emotion

0 2 atbildēt

Pabeidz teikumu! 3. Tas notika 1880. gada septembrī Tenesī štatā, kādā fermā netālu no Galatinas pilsētas. Divi Langu ģimenes bērni spēlējās mājas pagalmā, to vēroja viņu vecāki Deivids un Emma. Deivids izdomāja aiziet uz lauka, kur ganījās viņa zirgi. Kad Deivids jau bija uz lauka, tad ģimeni apci*ja viņu tuvs draugs Augusts Peks. Deivids viņu ieraudzīja, pamāja ar roku un nolēma doties uz māju pusi, kad bērnu, sievas un drauga priekšā burtiski izkūpēja gaisā. Sākumā viņi nodomāja, ka Deivids ir iekritis kādā bedrē, taču nekādas bedres uz lauka nebija. Pāris mēnešus pēc pazušanas abi bērni norādīja uz vietu, kur bija pazudis viņu tēvs – zāle 15 pēdu diametrā bija izkaltusi dzeltena.

0 2 atbildēt

Interesanti šādus lasīt! :)

1 5 atbildēt
« 1  2  3 »