local-stats-pixel fb-conv-api

Astrālā projekcija3

Parasti ar astrālo projekciju tiek domāts kā smalkā jeb astrālā ķermeņa (tādu dažādu ķermeņu esot veseli 7) atdalīšanās akts no fiziskā ķermeņa, pēc kā astrālais ķermenis spēj neatkarīgi pārvietoties kopā ar ceļojošā apziņu, nokļūt dažādās vietās un pat daļēji un neilgi izturēties kā fiziskais ķermenis.Astrālā ceļojuma koncepciju XIX gs. otrajā pusē noformulēja tā laika teozofi un spirituālisti , un tāda tā tiek uzturēta vēl šodien.

Astrālais ķermenis atrodas fiziskā ķermeņa iekšienē, atkārtojot tā formu. Reizumis, apzināti vai ne, tas varot iziet no fiziskā. Tiek uzskatīts, ka ar gribasspēka palīdzību astrālo ķermeni var projicēt jebkurā attālā vietā vai pat pašos attālākajos Visuma nostūros neatkarīgi no jebkādiem fizikas likumiem, kas ierobežo matērijas pārvietošanos. Attālums tiek pievārēts momentāli. Tādejādi rodas fenomens, ka viens un tas pats cilvēks tiek vienlaicīgi novērots divās dažādās vietās, par ko saglabājušās visai daudz dažādu laiku liecības. Jogi apgalvo, ka astrālā veidolā spēj ceļot laikā un telpā.

Tātad kā īsti imitēt astrrālo projekciju?

1.Vienk. apgulties gultā uz muguras taisni un tā lai skatiens būtu pavērsts pret grieztiem.Aiztaisam acis un skatamies tajā ko redzam,bet neko nedomājam atbrīvojam prātu un viss.Jo vairāk domāsiet,jo grūtāk būs tur nokļūt.Tad vēl ir trīs galvenās pazīmēs,pēc kurām var orentēties,ka esam tuvu astrālim-sākumā var būt vibrācijas(katram cilvēkam varbūt stipras un vājas vibrācijas,ļoti reti tik vājas ka nejūt vispār),tad tāda īpaša skaņa,takā nezinu mēģinātu uztvert īsto radio kanālu un trešais ir kritiens jeb arī šūpošanās(kā kuram).Ak jā,vēl viena no pazīmēm ir tā,ka paliek fiziskais ķermenis smagāks.Kāpēc paliek ķermenis smagāks?!
Tad tas ir tāpēc,ka tavs ķermenis iemieg,bet tavs prāts nē un tā sakot sāk veidoties takā maza saikne ar tavu prātu un astrāli un izveidojas sidraba(sudraba) diegs. Šajā ziņā šim diegam ir liela loma,jo ja šis diegs pārplīst astrālī,tad tu es tik pat kā miris-visu laiku guļot komā.Bet pārplēst to diegu ir 0.01 % aptuveni.

2.Tātad otrais veids kā ir tur nokļūt ir caur apzinātiem sapņiem(Lucid dreams),tas izpaužas tā,ka tu pilnībā kontrolē savus sapņus un dari ko gribi.

Svarīgi zināt!!

Kā vēl ir zināms,tad cilvēks neapzināti aptuveni 3 reizes nedēļa tiek astrālī un nekontrolējot to.
Astrālī var darīt jeb ko,sākot ar to ka vari spēlēties ar enerģiju,lidināties un arī ceļot kur vien iegribās.BET ir viens liels BET! Arī astrālī ir savi mošķi un parazīti,kad kāds pie tevis piesūcas,tad vājina tavu enerģiju un imunitāti.Ja biji vesels kā zirgs,tad pēc kāda astrālā parazīta nebūsi vesels kā zirgs :D. Vēl ir tāda lieta,ka astrālim ir sargi,ja kaut kas viņiem tevī nepatīk,piemērām,ej astrālī ar ļaunu nolūku kādam kaut ko izdarīt vai tādā garā,viņi tevi izmet no astrālas pasaules un tu to sajut uz sava fiziskā ķermeņa,tā it kā kāds tev būtu no visa spēka ar kaut ko iesitis.
Bet nu tas ir štrunts.Ja ļoti cītīgi trenējās un attīsta savus skilus astrālī,ka ir daudz enerģijas! Tad var darīt tā ka atrasties divās vietās vienlaikus,piemērām sēdi tepat skolas solā un tur pat ieej astrālī un kontrolēsi abus ķermeņus un neviens neredzēs ka guli :D,bet tas ļoti nogurdinās jūs.Iesācējiem protams būs problēma tikt astrālī un prasīs kādas 40min līdz 1 stundai.Protams ir veids kā tikt iekšā ātrāk,bet tad ir jāatver visas 7 čakras. Un visas šīs 7 čakras balansējas uz mūsu 7 ķermeņiem. Bet nu tas var būt bīstami,ja nemācēs to kontrolēt,jo tu nezinot jebkurā laikā vari nokļūt astrālī,piemēram,tu staigā pa rīgu vai kur citur un bāc tu nokrīti,apkartējie nezin kas ar tevi noticis,bet tu esi astrālī un redzi citus.
AP var arī satikt mirušos cilvēkus! Piemērām ja tev kāds radinieks nesen nomiris un gribi satikt viņu,tad pamēģini caur astrāli,jo tur mirušie vēl uzturās aptuveni gadu un tad pazūd pavisam tai pasaulē.

31 1 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000
Hey! Mēs esam gaismas būtnes. Un esam daudz spēcīgāki par visādiem mošķiem. Spēks pazūd vienīgi ja netici sev. Ja domāsi, ka es vājš un baidīsies no kaut kādiem mošķiem, tad jā, viņi varēs tev kaut ko izdarīt. Tas pats ir ar to "diegu", tas nekad un nemūžam nepārplīsīs, kamēr ticēsi sev. Ja pazudīs ticība, ka esi neuzvarams, tad paliksi vājāks. Parasti ja arī kas tāds notiek, tad visums noliek klāt kādu palīgu. Tu nekad neesi viens! Visums ir ar tevi! emotion
4 0 atbildēt
0.01 % šis skaitlis mani pat biedē emotion . Dzīvot veel gribas. Un es esmu redzējusi šausmeni Astrāli tad veel mazaak ko taadu gribas. emotion emotion
2 0 atbildēt

Kā nu kurš izklaidējas...  emotion 

0 1 atbildēt