local-stats-pixel fb-conv-api

Astrālā pasaule49

Pat ja Tu neesi pieredzējis un nekad neesi mēģinājis iziet astrālī, sekojošā tehnika palīdzēs Tev iemācīties bez problēmām un vienkārši atdalīt savu garīgo ķermeni no fiziskā. Zinot šo lielisko tehniku, Tu iemācīsies lidot savā astrālajā ķermenī. Tevi gaida vienreizēji piedzīvojumi un aizraujoši ceļojumi.

Ja Tu esi izmēģinājis neskaitāmas tehnikas un Tev nav izdevies iziet astrālajā plānā, tad nesarūgtinies, jo šī ir viena no parastākajām metodēm, lai izietu astrālajā plānā.

323 10 49 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://astral.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 49

0/2000
Es esmu bijis bet isti nesanāk vinmēr sāku iet ni tās vitas gur guļu nu nevis iet bet līst pa zemi kā zobijs, meiginu picelties un jūtu uz reiz kā atgrižos savā ķermenī un tad jameigina atkal. Bet ja jums ir gadījies tā ka jus jūtat ke nevarat adgriezties un meiginiet izkļūt bet jus ar vien dziļakā trancā ejat, tad viekāshi aclābinities un ļaujietis tad jūs jeb kūrā laikā varēsiet izkļut .pēc piredzes saku
2 0 atbildēt

Nejauši kkas tāds ir bijis.

1 0 atbildēt

Nu kam tas ir vajadzīgs!?

2 1 atbildēt

Drīzāk tā ir apzināta ieiešana atpakaļ sapņos. Gandrīz ikvienam taču ir gadījies sapnī saprast, ka sapņo. Un tajā brīdī vari nedaudz saķt kontrolēt savus sapņus - doties, kur vēlies, tikties, ar ko vēlies utt. 

1 0 atbildēt

Nākamajā rakstā aprakstīsi kā satikt citplanētiešus no 5. dimensijas?

7 6 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Es tev plusu ieliku faktiski pēdējā attēla un teikuma dēļ emotion

Karoč, rīt no rīta pamēģināšu. Ja nesanāks, atšujaties no manis ar šiem mītiem.

2 3 atbildēt

jo viņš no tevis grib izsūkt enerģiju

1 2 atbildēt

Lasu un brinos cik neizglitoti cilveki raksta komentarus... 1) NEKAS TEV NEVAR NOTIKT IZEJOT  astrali un atgriezoties atpakal. Vienigais vari nobities ieraugot ko tadu ko nepazisti - tas ari viss. Nav nekur jaslepjas vai jamuk jo patiesiba tu nemaz nevari noslepties, aizmukt. Ej garam svesiniekam/nezinamajam un viss.

Tehnika ir aprakstita nepilnigi bus vel biki japavingrinas lai pielietotu pareizo tehniku. 

1 6 atbildēt
Nedariet to ja grbiet vēl normāli aizmigt es vienkāshi zinu kas notiek ar smadzenēm jums abas smadzeņu puslode sāks adalīties
1 9 atbildēt