local-stats-pixel fb-conv-api

Astrālā ceļošana.7

42 0

Cepinu 1. rakstu emotion

Tātad mazliet pamurgošu par Astrālo ceļošanu, kā var tajā ceļot un tml.

* Kas jādara, lai varētu ceļot?

1) Ja vēlamies ceļot nepieciešams nogulties uz muguras un iekārtoties pēc iespējas ērtāk. Ērtāk? - Kāpēc ērtāk? Atbilde ir pat ļoti vienkārša. Jums būs nepieciešams jūsu izvēlētajā pozā pavadīt no 20 - 30 min.

2) Aizverot acis jāatslābina ķermenis un jāguļ nekustīgi. Pat mazākā kustība var izjaukt šo procesu. Jācenšas darbību veikt klusā vietā bez liekiem acu pāriem, jo skaņas ko rada cilvēce ap jums var radīt draudus un iespēju nesasniegt vēlamo rezultātu.

3) Domas! Domas gan ir viena ellīga padarīšana. Tās ir grūti atslēgt bet ja ļoti grib viss ir iespējams. Jākoncentrējas uz attēliem, zīmēm, krāsām ko redzat aizveros acis. Ir iespējams, ka dzirdat trokšņus vai saucienus.

4) Bailes ir sajūta par kuru valda cilvēka psihe. Veicot astrālo ceļošanu nepieciešams nomierināt nervus, iedzert nomierinošus līdzekļus un tējas. Šajā procesā bailes ir liekas un galīgi nevajadzīgas. Tās traucēs un nevarēsi iekļūt transā.

5) Saliekam šo visu murgu kopā un uz priekšu. Tas ir tiešām ļoti grūti, bet var izdoties. Un visbeidzot par atgriešanos. Iedomājies par mājām, sevi, dzīvi reālajā pasaulē,ģimeni, cilvēkus un tev vajadzētu atgriezties. ;DDD

Ja tev ir izdevies Apsveicu! Ja nē tad apsveikšu nākošreiz kad tev noteikti izdosies! ;3

Ps. Pati arī esmu mēģinājusi, bet sanāca kā vienmēr. emotion

42 0 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

Astrala pasaule var but ari pilna ar moskiem,ta ka tas nav nekads bezrupigais pasakums,var paiet gadi kamer tur tiec un spej kontrolet sevi.emotionemotion

3 0 atbildēt
Kāpēc tu taisi rakstu ar pamācību, ja pati neapzinies ko dari?
2 0 atbildēt
Turklāt pamācība nav patiesa emotion . Šādi var sanākt tikai dikti trennētiem vai apdāvinātiem . Un ja pati neesi ceļojusi, tad it īpaši neiesaku mācīt to citiem.
0 0 atbildēt