local-stats-pixel fb-conv-api

Arhonti38

Kas ir Arhonti?

Arhonti - 12 locekļu slepena organizācija, kuru vada 13. dalībnieks - vadītājs Arimans (Abrakss vai Sātans), kas vēlas panākt pilnīgu kundzību pār pasauli. Tie ir cilvēki, kas sapludinājuši vienā kopumā savās ložās un slepenajās biedrībās pasaules kapitālu, politiku un reliģiju. Tie ir tie, kas pārvalda pasaules baņķierus un tos, kas ir aiz viņiem. Tātad Arhonti ir tā saucamās Pasaules valdības vadītāji.

112 2 38 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://gaisma12.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 38

0/2000

jā, bļeģ, slepeni. emotion tikai nezkāpēc par visām šīm slepenajām organizācijām informācijas pilna dirsa. vai tik neesi viens no viņiem? emotionemotionemotion

14 1 atbildēt

Vērtīga informācija, bet bēda tāda, ka ne tajā portālā trāpīji. Šeit jāliek bildes ar pupiem, formīgām beibēm un smalkiem autiņiem, neaizmirsti pamētāties ar kādu "nevienam nezināmu" faktu, kas gan pārsvarā attiecs uz visiem, kuri tiko pārauguši galda malu. Tam visam pa virsu uzsēdini pedo lāci vai ar cūkas kāju, pilnīgā pālī uzzīmētu komiksu, un būsi topā!

9 0 atbildēt

super raksts,ļoti patika emotion

3 0 atbildēt

Izlasiju visu ! emotion

3 0 atbildēt

ko visi var cepties, man raksts patika, bija interesanti izlasīt lidz galam! +++

3 0 atbildēt

sen jau esmu spokos... un noveeroju taadu tendenci, ko vairaak centies izveidot tieshaam normaalu raxtu, to mazaak atziniibas sanjemsi :) 90% spoku lietotaaji ir vienkaarshi siiki dalbajobi, kas sajuusmaa par taadiem raxtiem, kur nav daudz jaalasa, nav jaadomaa... 5 vaardi un 10 bildes.... 

2 0 atbildēt

Skatos ka te atsaldeņi nertukst.

Vairak sada tipa rakstus neievietoshu !!!  

3 1 atbildēt

Man patika 

0 0 atbildēt

Paldies dažas lietas nezinaju, biju kaut kā palaidis garām. Paldies par rakstu un ceru, ka veidosi vēl tādus. emotion  Un stulbi cilvēki vienmēr eksistēs, tādēļ nav jegas ņemt galvā. 

0 0 atbildēt
Tas jou iluminati
0 0 atbildēt

Ja jau arhonti ir tik slepeni, tad kādā veidā šajās rakstā vispār ir kaut kāda informācija par viņiem? :D

0 0 atbildēt

Ok, viss nav tik vienkārši. Lai kāds pasaka, ka grib strādāt par velti un, piemēram, kādam citam uzbūvēt māju, vai ko uzdāvināt tāpat vien- nu nebūs tā. katram gribās naudu, labu māju, mašīnu, iet uz daudziem pasākumiem, būt armani uzvalkā, būt ar mīļo cilvēku blakus un tas arī viss. Katram rūp tikai savs, nevis kāda cita. Bosam nerūp padotie, padotajiem bieži vien nerūp sveši cilvēki, kas nāk pie viņa prasot, darba jautājumus, bosam nerūpēs, ka par minimālo algu tu nevari atļauties praktiski neko, kas būtu nepieciešams, labu uzturu, labas drēbes, dzīvot utt. Kāds tiek augstākā amatā- un viņam ir jau nospļauties, ka kādam vienmēr būs jāstrādā par minimālo, jo viņš tak saņem tīri labu naudu. Nezinu vai tas ir vai nav arhontu nopelns, taču lai kaut kas mainītos, vajag izmainīt visas sabiedrības domāšanu, nevis kāda konkrēta indivīda vai 2 kas tur izlasa šo rakstu un tiešām grib mainīties. Runājot par Latviešiem un Latvijas iedzīvotājiem kopumā, vienīgais, kas notiek- ir strīdi, bet nevis konkrēts rezultāts, kas varētu kaut ko uzlabot. Vieglāk, protams, ir nosaukt kādu par cirvi un izteikt visas negācijas, nevis visiem nonākt pie kāda ierosinājuma un tiešām laba risinājuma, kā uzlabot situāciju, un kā atbrīvoties no Lielo Magnātu varas. Raksts labs, bet ideja, ka vienkārši vajag būt cilvēkam un viss notiks pats no sevis- ir utopiska.

0 0 atbildēt

Zini, ļoti liela daļa tainības tev ir, piemēram mēs latvieši esam palikuši kā mērgļi viens priekš otra. Es domāju, ka tas ir arī kaut kādā veidā mākslīgi panākts. Ja atceramies 50-60 gadus latviešu tauta savstarpējā saskarsmē tāda nebija. Šajos 23gados kaut kas ir noticis. Pietiek jau palasīt komentārus lai visu saprastu.  Latvietim lielākais ienaidnieks latvietis. Vēl pāris desmitgades un latviešu tauta izzudīs. Es griežos pie visiem latviešiem (nekādā gadījumā negribu aizvainot cittautiešus)  mēģiniet izdarīt kādam savam tautietim labu. Lai cik liels kretīns viņš liktos.

0 0 atbildēt
Cilvēks cenšās padarīt šo vietu interesantāku, bet jūs, sīkpirdēji, neko vairāk, kā komiksus nemākat uztaisīt. Šāda organizācijas patiesi eksistē - ir pilns ar vēsturiskiem, "pavirši" noslēptiem avotiem. Laikam arī nekad neesat dzirdējuši teicienu "informācijas noplūde". Aizej paši kaut ko pameklēt un uztaisīt. ;)
0 0 atbildēt

raksts ir zaibis :) un nenem galva nidejus ;) reiz pienaks tas laiks ka viniem pasiem saaks dveselite kasiteis un tad vini sapratis kad blakus viniem stav milzigs PIEPUSTS zilonis :D

0 0 atbildēt

Tā ir tikai kārtējā teorija. Neliels, kārtējais, fakts par iluminātiem -1492. gadā Spānijā marāni (kristītie žīdi, kuri splepus turējās pie Talmūda (http://www.aisbergs.lv/?p=4936)) izveidoja Alumbrado kustību (Alumbrados spāņu valodā nozīmē ''apgaismotie'' jeb ilumināti). 1623. gadā Francijā tika nodibināta līdzīga organizācija - guerenti, kas 1722. gadā kļuva par iluminātiem

1 1 atbildēt

tāks, palaidu garām, kur paliek visi lucifera baznīcas galvenie psihopompi? un kāpēc te nav templieši un rožkrustieši? 

0 0 atbildēt

Atkal jau tas illuminati!! Tada nav un tas viss ir vienkarsi izdomajums!! Un nav jau brinums ka tos simbolus izmanto tikai skandalozie dziedataji lai radītu iedomu ka tada lieta vispār pastav!

0 4 atbildēt