local-stats-pixel fb-conv-api

Apslēptā propaganda I daļa14

88 6

Ikvienam patīk multfilmas - gan bērniem, gan pieaugušajiem. Multfilmu veidotājiem vienmēr ir bijis kārdinājums ievietot multfilmās kaut ko vairāk, kādu slēpto ziņojumu, kuru apzinās tikai viņi, bet attīstoties mūsdienu tehnoloģijām ir atkostas daudzas paslēptas lietas, ko karikatūristi ir apslēpuši. Diemžēl Disneja studijai šie apslēptie ziņojumi dažkārt bija palaidnīgi un pret to tika uzsāktas juridiskas cīņas. Piedāvāju jums sarakstu ar 10 multiplikācijas filmām, kurās ir apslēpta informācija. Man, bērnībā skatoties, nekas tāds pat neienāca prātā!!!

Sekos arī otrā daļa, kur varēs apskatīt 1.-5. vietas īpašniekus.

 

10. Spēlītes ar viesiem

      

         Multiplikācijas filmā The Hunchback Of Notre Dame - Parīzes Dievmātes katedrāles kuprītis, epizodē, kur Kvazimodo dzied ‘Out There’ (viens no labākajiem soundtakiem ), ja uzmetam aci pāri Parīzes skatam no zvanu torņa, tad varam fonā pamanīt Belli (no multfilmas Beauty & The Beast –skaistule un briesmonis) klejojot ar zilo kleitu un lasot grāmatu. Protams, ar ērgļa aci apveltītie skatītāji pamanīs Pumbu (no multfilmas The Lion King- Karalis Lauva), kuru nes divi vīreļi, kā arī varat redzēt tirgoni, kurš krata paklāju no multfilmas Aladins- aaa un kā arī var pamanīt satelīta šķīvi vienā no ēkas jumtiem (diemžēl nebiju tik acīgs). Klipiņu sāciet skatīties no 2:45 minūtes.

 

9. Pocahontas

 

„Lietuviešu” multfilma, ja uzmanīgi skatīsieties , tad katrā epizodē atradīsiet kādu saistību ar seksu. Klipiņā var redzēt dažus nepārprotamus un dažus strīdīgus pierādījumus tam, ka veidotāji to ir darījuši tīšām, lai padzītu sķobu vai arī nav kārtībā ar ķiveri k-kas.Skatīt video.

 

8. Falliskais tornis.

 

Šis varētu būt jums nedaudz pazīstamāks objekts. Tātad stāsts ir tāds, ka šo dandālim līdzīgo torni ir uzzīmējis kāds mākslinieks, kuram draudēja atlasīšana, bet viņa aizbildināšanās bija, ka viņš to nedarīja speciāli, bet gan īsie termiņi spieda rīkoties ātri un kā mēs zinām, steiga noved ne pie kā laba.  Vēlāk šis objektiņš tika izmainīts. Skatīt bildi. 

 

 

7. Cietais ministrs

 

Turpinot par Mazo Nāriņu, vēl viena populāra apsūdzība Disneja studijai tika piespriesta par to, ka bija izvirzīta bikšu priekša ministram. Tomēr vēlāk atklājās, ka tas ir viņa izbīdītais ceļgals.Skatīt bildi.

 

6. Simba un seksīgās debesis

 

Vēl viens no populārajiem stāstiem. Senas diskusijas par mākoni, kas redzams Lion King -Karalis Lauva. Ainā, kur neilgi pirms Simba satiek Rafiki, viņš noguļās uz klints malas un saceļas putekļi, kuros var saskatīt vārdu S-E-X. Debates notika par šo tēmu ilgi un dikti, kur specefektu komanda aizbildinājās, ka viņi vienkārši domāja atstāt savu vēstījumu uzrakstot vārdu S-F-X nevis S-E-X. Ja jūs prast man, tad tas sasodīti izskatās pēc vārda SEX. Skatīt bildi.





88 6 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://listverse.com
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

man ta liekas ka tas člīts kas mekleja ir apsēsts ar sex jo viņš visa multene saskatija vardu sex un neko citu ...

10 0 atbildēt

5. Bildē es redzu nevis SEX bet SFX. Tauta ir vnk samaitāta līdz nelabumam.

9 0 atbildēt

Par to SEX taismība, vienkārši tas kurš visur to vārdu ir saskatījis, ir vienkārši nogribējies pēc tā.

9 0 atbildēt

NU C'MOOOOOON!!!!!!!! emotion

5 0 atbildēt

es īsti nesapratu kas ir ar to Fallisko torni...

bet tik un tā interesants raksts + Tev  emotion

4 0 atbildēt

fail

2 0 atbildēt

Vienmēr kāds slimais atradīs to ko pats meklē pat visnevainīgākajā multenē!

Kvazimodo gabalā neredzēju nekādas lauvas, Aladinus, meiču ar zilo kleitu un nekādus citādus dzīvnieķelus ne tik!

Pfff otrā video autoram iesaku get a life!

1 0 atbildēt

psc :D

0 0 atbildēt

xD taaasdi nu mees esam..xD

0 0 atbildēt