local-stats-pixel fb-conv-api

6 mistērijas, kuras tā arī nav izdevies izskaidrot15

489 3

Pasaulē ir daudz pagaidām neizskaidrojamu lietu, piemēram, kādā veidā Mezopotāmijā varēja rasties elektriskās baterijas, kādēļ es no rītiem nevaru pamosties, vai kāpēc eksistē MONTANNA... Bet labi, tagad nevis par copy+paste autoriem, bet gan par 6 mistērijām...

Raksts ņemts no Cracked.com













489 3 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 15

0/2000

Jāaa, tas gan bija viens pirdiens, ko varēja uztvert ar miķiem 3000 jūdžu attālumā emotion

10 0 atbildēt

Labs raksts emotion jāpievieno pie favorītiem lai nekur nepazustu,jo cik ātru šādi raksti uzrodas tik ātri arī pazūd un komiksi atkal valda pār topiem :))

11 2 atbildēt

intersants raksts. emotion

6 2 atbildēt

Pirmie divi jau ir izskaidroti.

Tā grāmata, visdrīzāk ir elementāra blēdība. Laikā, kad parādās pirmās liecības par šo grāmatu, pēc tādām bija liels pieprasījums - bija vairāki bagāti dārgu manuskriptu kolekcionāri un jo grāmata noslēpumaināka, jo vairāk naudas tie bija gatavi par to atdot. Daudzi pētnieki uzksata, ka to ir radījis kāds slavens tā laika blēdis, lai to iesmērētu vienam no tās pirmajiem īpašniekiem kā kaut ko mistisku, maģisku un vēl nez ko.

Par to mehānismu: pa discovery bija raidījums, kurā to pulksteni salika ar tā laika intrumentiem un metodēm. Būtībā tas ir tikai astreoloģisks pulkstenis un tajā ir pieļautas arī dažas kļūdas, jo attiecīgajā laikā cilvēkiem vēl nebija pietiekošas izpratnes par astronomiju.

Bet par baterijām: Nu un? Tas, ka seno laiku zinātnātnieki ir ekspermentējuši atklājuši kā var uzbūvēt podiņu, kas dod pa pirkstiem ar maģiju ir iespaidīgi, bet nav nekas mistisks vai neizskaidrojams. Tad kad atradīs babiloniešu I-Pad, kurš darbojas no šīm baterijām - tad tas būs kaut kas.

4 0 atbildēt
Par 1. to nemaz nesarakstīja Voiničs nesen skatījos pa National Geographic, ja nav patiesa informācija neliec kaut ko. Manuskripta valoda - Franču Manuskriptu sarakstīja viens arhitekts un tajā ir daži venēcijas noslēpumi kurus arhitekts nodeva ģimenei pie kuras strādāja pedējos gadus Francijā (Venēcija ir Itālijā zinu, bet viņš aizceļoja). Voiniča manuskripta daļa jau ir iztulkota un hereoglifi ir jau atšifrēti, jo šai ģimenei pie kuras strādāja arhitekts bija pašiem savs šifrs kuru google var atrast!!!!!
5 3 atbildēt
Voiniča manuskripts nav nekāda bioloģijas grāmata. Augi, kas attēloti uz Zemes nav sastopami. Turklāt manuskriptā ir attēlotas receptes un zvaigznājs, kuru nevar atrast neviena kosmiskā stacija. Grozot manuskriptā attēlotos zīmējumus var ieraudzīt mehānismus un sarežģītas matemātiskās formulas. Ir teorija, ka grāmatas autoram ( tas nav Voiničš ) ir izdevies pārvarēt laika un telpas matēriju radot laika mašīnu un ceļojot cauri cilvēces vēstures posmiem. Visa informācija ir ierakstīta grāmatā, kuras tekstu neviens nevar atšifrēt. Ir vēl viena teorija par grāmatas autora nezemes izcelsmi, tas tikai izskatījies kā cilvēks... Traka grāmata es jums teikšu.
1 0 atbildēt

ideali, ka ir ari video emotion

0 0 atbildēt

2. - ES emotion

Labs raksts emotion

0 2 atbildēt

Par tām baterijām iemet aci youtubē un uzmeklē mythbusters, un tapsi apskaidrots :D

0 2 atbildēt

ieliec vēl kko tādu ;)

1 3 atbildēt

Yeah, bet tādi raksti arī ir bijuši.. Centies esi, bet nekā jauna.

0 3 atbildēt

Tas dators noteikti ir jaudīgaks par manējo

1 5 atbildēt