local-stats-pixel fb-conv-api

30 Seconds To Mars.21

64 6

Sveiki,šis raksts ir par šo dziesmu"CLOSER TO THE EDGE", es nezinu vai viņi ir ilumināti,vai ari nav,jo viņu dziesmu vārdos vienmēr ir par pasaules galu.

Te ir daži video fragmenti kas mani ieintreseja un ir paradits tada paša secībā kā video. Visi uzraksti kas paradas bildes,paradas ari video.






Ko jūs domājat?

64 6 21 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 21

0/2000

ah, mana mīļākā grupa. ^^

11 0 atbildēt

Viss ir saistīts ar tā dēvētajiem Ešeloniem-Marsa ģimeni, vai kā jūs to sauciet-faniem. Viss kas bija pieminēts šajā rakstā bija sakarībā ar viņiem [pati esmu viena no viņiem tāpēc zinu ko runāju]. Gan kults, gan ticīgie un tas nebija domāts krustā sists Džareds. Tā viņš izjūt mūziku un mūsu dziedāšanu :) tāpat + jo mana mīļākā grupa. 

9 0 atbildēt

10. bilde domats nevis par kkadu specifisku kultu, bet muziku kaa kultu, klipaa cilv kas runaa no sirds runaa par muziku nevis par to dziesmu.  12. bilde gadiijumaa no gagas klipa? :D  visp liekas galiigs sviests shis raksts :D :D 

7 0 atbildēt

viņi prosta stilo

4 0 atbildēt

man ļoti patīk viņu dziesmas bet traka nepalieku

3 0 atbildēt

Nebiju tam pievērsusi uzmanību, bet nu neticu kkā.

2 0 atbildēt

es vienīgais neko nesapratu? O.o

mēģināšu vēlreiz. . .

2 0 atbildēt
2 0 atbildēt

Illuminanti vai ne illuminanti, bet KOLOSĀLA grupa!!!

2 0 atbildēt

eh. pēdējā laikā visi visās dziesmās saskata to illuminati.. manuprāt sakritība, nejaušība utt.

bet pluss par ievērību.

1 0 atbildēt

Nevajadzēja rakstīt par to par ko nav nemazākās sajēgas. Un tā tās baumas rodas. 30 SECONDS TO MARS NAV nekāda sakara ar to ko esi ''novērojusi/is''.

1 0 atbildēt

Man ir trīs vārdi, ko teikt par šo rakstu: tu esi slima. Nesaprotu kāpēc cilvēki salasās visādus murgus un pēc tam meklē kaut ko tur, kur tā nav. Otrādāk apgriezti krusti. Ko tas nozīmē? Tici man, viņiem tas nenozīmē neko, tagad vienkārši ir stilā tādus nēsāt, tā pat arī tas trijstūris, tas ir vienkārši grupas simbols, gandrīz 90 % grupu ir savs simbols ar kuru viņi sevi iznes. Tā var turpināt ilgi un dikti, nonākot pie secinājuma, ka šis raksts ir, piedodiet, atvainojiet, galīgs sviests.

Grupai nav ne vainas, viss ir baigi labi, bet tava gramatika ir iesprūdusi kaut kur ļoti, ļoti dziļi akmens laikmetā un raksts ir absolūti nesakarīgs.

0 0 atbildēt

pietam TRIĀDĒ nav iespējams saskatīt Illuminati - tak 2 dažādi simboli. Cilvēkiem paranojas dēļ zūd acu gaišums.

0 0 atbildēt

Dievinu 30stm, biju uz konci Rīgā, neko sliktu par viņiem nevaru teikt :]

0 0 atbildēt

tu nesaproti mūziku. 

0 0 atbildēt

Tev, cik skatos, nav ne mazākā nojēga par ko Tu runā. Te ir tik daudz, ko labot, ka es pat nezinu ar ko sākt, tāpēc es nesākšu vispār. Un ja jau CTTE Tev lika aizdomāties nu tad intereses pēc noskaties This Is War videoklipu arī, apdirsīsies aiz sajūsmas un "simbolu" daudzuma.

0 0 atbildēt