local-stats-pixel fb-conv-api

19 gadi komā69

480 1

Negadījums

1984. gada 13. Februārī Terijs Voless (Terry Wallace), kuram tad bija 19 gadu , un viens viņa draugs cieta auto katastrofā Mountain View, pilsētā  Arkanzasas štatā.  Viņu auto nokūleņoja nost no ceļa un ieripoja grāvī. Terija pasažieris mira, viņš pats cieta no ļoti smagām traumām un tika atrasts bezsamaņā.  Terija sieva un 1mēnesi vecā meita gaidīja, cerēja, ka Terijs atgūsies. Ģimene pārvadāja Teriju no Stone County slimnīcas uz Rehabilitācijas centru turpmākos 19 gadus, kurus Terijs pavadīja bezsamaņā.

Terijs bija bezsamaņā līdz 2003.gada 13.Jūnijam (jā arī 13. Datumam),kad viņš pamodās slimnīcā viņš nespēja izrunāt vārdus. Viņa meita tagad bija 19 gadus veca. Viņā sieva bija audzinājus viņu gandrīz 20 gadus.  Terija māte un tēvs joprojām bija dzīvi.

Atveseļošanās

Viņa pirmais vārds bija "Mom", otrais "Pepsi". Neilgi pēc tam Terijs pateica "milk" un otrajā savas „ otrās dzīves „ dienā Terijs jau runājā tā itkā nekas nebūtu noticis.Vienīgā problēma bija tas ka Terijs neticēja, ka vairs nav 1984. gads. 

Terijs vēlējās runāt ar saviem vecvecākiem, kuri jau bija miruši. Viņš joprojā,m uzskatīja, ka ASV prezidents ir Ronalds Reigans. Viņš atcerējās sava mājas telefona nummuru, kas jau sen netika lietots. Viņš bija šokēts uzzinot ka PSRS vairs nav ASV ienaidnieks un, ka Berlīnes mūris ir nojaukts.

480 1 69 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 69

0/2000

Man liekas, ka TV3 vienreiz rādīja filmu pa viņu. Viņš savu meitu neatcerās, un uzskatīja pa savu sievu visu laiku sakot ka grib izdrāzt viņu. Čalis nogribējies pa deviņpadsmit gadiem. :D

5 0 atbildēt

ou, bet raksts ir labs. ņemsim vērā, ka bilde var būt arī kā piemērs. ;D

4 0 atbildēt

tā kā ceļošana nākotnē

4 0 atbildēt

bilde uzņemta 2001, gadā...

sāk zust ticamības moments

4 0 atbildēt

prasās kādu bildi par šo notikumu- nevis 2001. gada bildi ar bikiņ salocītu mašīnu.

4 0 atbildēt

ak dievs, taka sava veida ceļošana laikā. nabaga cilvēks

2 0 atbildēt

cik briesmīga sajūta varētu būt, ka 20 dzīves gadu vienkārši nav! un meita jau liela...

2 0 atbildēt

atbildot uz niks komentāru " Kas tur ko gribet ? Visa dzive sapista. " tieši tā. gandrīz 40gadīgā ķermenī 19 gadus vecs prāts, meitai jau tūlīt sava dzīve, sieva arī veca, labu darbu arī droši vien pagrūti dabūt. un savus jaunības gadus arī kkā stulbi vnk nogulēt :D

2 0 atbildēt

Whoa, normāli atrofējušies muskuļi tad viņam.. o.O

Diezgan traki..

1 0 atbildēt

ameizing.

2 1 atbildēt

WOW it's like time travel!!

1 0 atbildēt

Šeit ir links uz video. Angliski gan, diemžēl....

http://www.youtube.com/watch?v=_PNV2ViNZ2g&translated=1

1 0 atbildēt

Super  :D

0 0 atbildēt

umm. teikts -  Terija māte un tēvs joprojām bija dzīvi., ar saviem vecvecākiem, kuri jau bija miruši. vienīgais ko nesapratu..

0 0 atbildēt

traki tam cilvēkam - smadzenēm liels šoks par tādu laika maiņu.. nemaz nerunājot par pārējo.. un ja būtu atslēguši pie dzīvības uzturošos aparātus.. 19 gadi..

0 0 atbildēt

Par bildi gan neliels feilinsh 2001.gads emotion

0 0 atbildēt

normalna džeks vismaz 19 gadus atpūtas :D

0 0 atbildēt

njā 19 gadus gulēt, :D 

0 0 atbildēt

slikti ...

0 0 atbildēt

vinš veel pectam guleeja? ;D

taaa diivaini, ja kaads tagad no mums aizmigtu un peec 19. gaidem pamostos, kas diez buutu pa shiem gadiiem noticis?  mo66 visi jau lidotu gaisa kaa džetsoni?

0 0 atbildēt
« 1  2  3 »