local-stats-pixel fb-conv-api

11 sātanistu baušļi, uzzini cik labs sātanists Tu būtu9

40 6

Sveiki dārgie spocēni!

Šodien izlēmu padalītes ar modernā popsātanisma pamatlicēja Antona La Veija 11 sātanistu Zemes baušļiem, kuri bija publicēti oficiālās sātaistu baznīcas mājaslapā.

Izlasi un komentāros iztāsti cik no šiem baušļiem ievēro ikdienas dzīvē, lai visi var redzēt cik kruts sātaists/e no Tevis sanāk:

1. Nesniedz viedokli vai padomu, ja tas nav lūgts;

2. Nestāsti citiem par savām nedienām, ja neesi drošs, ka viņi vēlas dzirdēt par viņām;

3. Esot cita midzenī izrādi viņam cieņu, savādāk neej tur;

4. Ja viesis tavā midzenī kaitina tevi, izturies pret viņu nežēlīgi un bez žēlastības;

5. Neveic seksuālu virzību, ja neesi saņēmis pārošanās signālu;

6. Neņem to, kas nepieder tev, ja tā nav nasta otram un viņš kliedz pēc atvieglojuma;

7. Atzīsti maģijas spēku, ja esi to veiksmīgi izmantojis, lai iegūtu savas vēlmes. Ja tu esi noliedzis maģijas spēku ar to ieaicinot panākums, tu zaudēsi visu iegūto;

8. Nesūdzies neparko tādu, kas nav sev pakļaujams;

9. Nekaitē maziem bērniem;

10. Nenogalini necilvēku dzīvniekus ja tev nav uzbrukts vai priekš savas pārtikšanas;

11. Staigājot atklātā teritorijā netraucē nevienu. Ja kāds traucē tev, prasi pārtraukt. Ja viņš nepārtrauc, iznīcini viņu.

Noslēgumā ieskats dažās ainiņas no sātanistu dzīves.

40 6 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

Nemaz tik traki nav tie sātanista baušļi.Gaidīju ,ka būs:-"piedirs baznīcu katru sesdienu..."nu kaut kā tāemotion

19 0 atbildēt

Sātanisms būtībā ir kristietības monētas otra puse, tas ir vērsts uz cilvēka instinktīvo būtību, vēlmi dominēt, vairoties, baudīt dzīvi un izvirzīt savu ego. Sātanismā ir vairāk dzīvības kā kristietībā, kura cilvēku pozicionē kā dumpinieku, kurš caur nežēlīgu pašdisciplīnu un mīlestības ciešanām nonāk stāvoklī, kad instinkti tiek pilnībā kontrolēti, un cilvēks neizjūt ne seksuālu kārdinājumu, ne vēlmi izcelties, būt pirmajam, kaut ko pierādīt citiem, ne vēlmi pēc naudas, varas, slavas. Ar laiku kristietis vairs nesaprot, kāpēc cilvēki dibina pārus, konkurē, sacenšas, cenšas nopelnīt vairāk, un nokļūst cilvēku kategorijā, kuras apzīmē ar jēdzienu „ne no šīs pasaules". Proti, pārējie cilvēki atzīst kristieša labestību, izpalīdzību, bet līdz galam nesaprot viņu. Tāpēc ideālais variants ir atrast balansu starp kristieša disciplīnu un sātanisma instinktīvo dzīvīgumu.

10 2 atbildēt

Nav ne vainas baušļiem, diezgan sabalansēti. Pašai grāmatai arī nav ne vainas. Piedevām nevar to pat nemaz par sātanismu nosaukt, tāds veselīgs individuālisms. Bet tā vai savādāk, lai tam kaut necik efektīvi sekotu ir nepieciešams, pietiekošā daudzumā, gan fizisks gan morāls spēks. Kristietība ļoti labi der vājajiem, šis nē.

3 0 atbildēt

1. Bauslis: Sātana sabiedrībā viens otra skābekli kontrolē. Ja kāds nezin kā ellē patikt un nav spēcīgu dēmonu aizsardzībā, skābekli var nogriezt. Tāpēc nepāetraukti ir par to jādomā. Tas izraisa sadistiskas tieksmes.

1 0 atbildēt

Nu, kaut kas no tá man ir un kaut kas nav...,tá pa pusei 🤔 Ragu vai spárnu man nava, un no tá man prieks - joprojám es vél esmu cilvéks. 🙃🤣🙂 Katrs lai tic kam grib...,bet ar norunu neapgrútinát citus 😉😎

1 0 atbildēt

Šķiet, esmu ortodoksāls sātanists.

Un kā to apvienot ar ateismu?)))

0 0 atbildēt