local-stats-pixel fb-conv-api

10 pazīmes, kas liecina par to, ka Tev piemīt pārdabiskas spējas11

Vai Jūs redzat spilgtus sapņus? Tādus, ka liekas, ka tā ir realitāte? Vai gadās tā, ka Jums liekas, ka esat šos notikumus redzējis jau iepriekš? Varbūt Jums rādās viedi sapņi?



Bet pilnīgi iespējams, ka, atrodoties vienatnē, Jūs dzirdat dīvainas skaņas un jūtat kāda klātbūtni vai arī Jūs nepārtraukti paredzat, kas notiks. Ja ar Jums patiešām tā notiek, nebaidieties – ar Jums viss ir kārtībā!



Vienkārši šie un vēl citi “simptomi” var nozīmēt to, ka Jums ir attīstīta sestā maņa vai trešā acs, respektīvi – ekstrasensorās spējas.

80 2 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000
drīzāk jau, ja parādās šādas pazīmes, tad jādodas pie psihologa emotion
16 0 atbildēt

Tas točno par mani Visas šīs sajūtas...pēc 3 nedēļu plosta! Značit esmu extrasexxx emotion 

5 0 atbildēt

es arī sevi reizēm jūtu ko neparastu un aizdomigu, bet pārsvarā tas ir purkšķis

5 0 atbildēt

Nu ble, pēc šitā es esmu nafig visas midgardas un asgadras burvju pavēlnieks un smurfu paps, pielūdziet mani ja nē noburšu :3

2 0 atbildēt

8. - manā klātbūtnē tehnika atdzīvojas.

2 0 atbildēt

Es vienreiz redzēju ēnu tas bija Madonā tad paskatījos tur neviena nebija nēkošaos gadījums es mājas sēdēju uz dīvāna un spaidīju telefonu mans tētis lika jaunu skapīti un bija sametis kastes blakus dīvānam uz gludas grīdas un tad tās kastes sāka virzīties uz priekšu pašas no sevis un par to sarunāšanos ar dzīvniekiem man arī ir bijis gadījums es pirms jāšanas sacensības ar draudzeni mūsu zirgam pa jokam pajautājam vai viņa brauks ar labāko fūri pasaulē un viņa pamāja ar galvu pēc tam jautājām vēlvreiz viņa tāpat pamāja ar galvu 😨

1 0 atbildēt
Man ir visi 10. 8. Ak tad tādēļ mans vecais telefons visu laiku slēdzās ārā un tagad neslēdzas iekšā
0 0 atbildēt

bik baisi palika... emotion

0 0 atbildēt

2. Atbilst man

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt