local-stats-pixel fb-conv-api

10 konspirāciju teorijas un dīvaini atklājumi20

Tu domā, ka visu zini? Domā, ka tas, ko mums stāsta ziņās, raksta mācību literatūrā, stāsta zinātnieki un politiķi ir 100% patiesība? Ja tici konspirāciju teorijām, tad tu pirmajiem apgalvojumiem nepiekritīsi. Līdz ar to tev noteikti šķitīs interesantas šīs 10 konspirāciju teorijas un dīvainie atklājumi, kas aprakstīti pāris teikumos.

Gribi tici, gribi netici.

418 0 20 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 20

0/2000

6. Kā tad!! Atceros, bija kaimiņš ''Kāposts'', kurš raka grāvi ap māju, jo domāja, ka tas pasargās no miroņiem, kuri viņam nāk virsū! ( šizofrēnija) emotion

18 0 atbildēt
Cilvēki redz,dzird un sajūt to ko vēlas redzēt,dzirdēt un sajust! Te nu rodas visādas teorijas!
17 0 atbildēt

Domāju, ka tas valstu scenārijs nemainās. Viss jau notiek, lai paverdzinātu pārējos. Vai tad valdība var pastāvēt, ja nepaverdzina cilvēkus? Nu, īsti nē. Grūti.

16 0 atbildēt
Par to astronautu - restaurējot ciļņus viens no restauratori ielika tur tādu rotājumu.
8 0 atbildēt

10. nu jā dikti dīvaini, tur vel bija Dārts Veiders, un vel virkne dīvainu veidojumu .. tas štrunts, ka tos visus 1992 gadā izveidoja viens mākslinieks..   bet tā - konsperācijai derēs.. 

7. ir gan - mūsdienās zemfrekvence, jau kļuvusi par vispasaules "Gūļ- guļ"​.. tik part laimi mēs to nedzirdam..

4. - a kā gan savādāk? - ja Ēģiptiešiem, un vispār senajām tautām, Orions bija kā norāde uz pavasara iestāšanos..  "Oriona josta" attiecībā pret mēnesi, ļoti labi norāda kad iestāsies pavasaris (astronomiskais), senās tautas to zināja ...

6. vispār dažreiz jāpiekrīt- te daudz tādu, piekrīt visam ko redz/dzird...    

6 0 atbildēt

1. Ļoti bieži tiek runāts par to, ka cilvēks neizmanto visu savu smadzeņu potenciālu, ...cilvēks neizmanto arī visas savas sajūtas, spējas un maņas.

Te pat nav vērts diskutēt! Protams.

Mana dzīve tam ir spilgts piemērs.

6 0 atbildēt

Baltijas jūrā tak NAV 300 metru dziļuma.

6 2 atbildēt
Labs!
4 0 atbildēt

Par to atradumu Baltijas jūrā toreiz daudz runāja, rakstīja....bet kas notika tālāk nav ne ziņas. Kapēc? Tātad tā tomēr nebija patiesība? emotion

2 0 atbildēt

runajot par 7. skiet kaut kur dzirdets.Nesen pabeidzu kursu darba drosiba un tur tika stastits par efektu vai vairak jasaka defektu - Tinnitus. Smagi bojata dzirde kas rodas stradajot skala vide. Seit ir links https://www.youtube.com/watch?v=XLvlUI58vlA ja kadam interese. Sargiet savas ausis jo sekas tiesam ir bedigas.

1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👏

0 0 atbildēt

 emotion 

2 3 atbildēt

 emotion 

2 7 atbildēt