local-stats-pixel fb-conv-api

10 dīvainākās un neparastākās fobijas.11

69 0

Katram cilvēkam ir bailes no kaut kā,piemēram, no nāves, augstuma,ūdens,mākoņiem,suņiem, asinīm, un vēl daudz dažādām lietām, bet tās bailes,kas kļūst par nepamatotām un pārmērīgām, sauc par fobijām. No jūs nervu sistēmas ir atkarīgs tas, kā un kad jūs zaudēsiet paškontroli un nevarēsiet savaldīt sevi.
Bailes zināmā mērā ir racionālas, bet dažiem cilvēkiem ir fobijas uz parastām un ikdienišķām lietām, kas atrodas un notiek mums vis apkārt un ir daļa no mūsu ikdienas dzīves, vai arī ir pārāk nekaitīgas, lai no tām vajadzētu baidīties.

šim rakstam sameklēju 10 dīvainas un neparastas fobijas ar nelieliem aprakstiem, kurus tulkoju no angļu valodas, tāpēc ja ir kāda kļūdiņa vai nepilnība, droši norādiet uz to :) Ceru, ka būs interesanti lasīt, jo pašai tas tā likās... ;)

Reklāma
Reklāma
Reklāma
69 0 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 11

0/2000

tik tiešām dīvainas emotion

1 0 atbildēt

bailes no pogām ;D

0 0 atbildēt

Man gan nav bail no skaistām Meitenēm... emotion

0 0 atbildēt

kad mans brālis bij maziņš apmēram 5i gadi,tad šis bij pamanijies pogu i*cīt degunā,kuru bija pagrūti izdabūt laukā,pēcāk viņš nevilka apģerbu kur ir pogas,ar laiku tas norimās.pašam man ir bailes no dzīvām zivīm,atskaitot pavisam maziņām un ja tās nav barā.

0 0 atbildēt

Divaini, bet ko padarīsi, es youtube reiz redzeju ka izpauzas fobija no marinetiem gurkiem

0 0 atbildēt

Nu, man, piemēram, ir bail no dzīvām vistām... Nu, ne bail, man viņas vnk liekas tik.. neaprēķināmas.. un skatiens arī viņām tāds ļauns! :D

0 0 atbildēt

Stulbums kautkāds.

0 0 atbildēt

atbildot uz niks komentāru " Man ir bail no lellēm, klauniem ... " man arī dikti bail no klauniem..... ļoti neērti jūtos ja tāds ir manā redzes laukā!  

0 0 atbildēt

man ir nr2.

0 0 atbildēt