local-stats-pixel fb-conv-api

Mani zīmējumi13

226 3
226 3 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000
Ir redzams, ka esi progresējis! Good job! emotion
12 0 atbildēt

ar pirmo izlasīju nickname `pi*arsons` un nodomāju: `WHAT? pi*arSONS ZĪMĒ?` un tad ieraudzīju, ka tas nav pi*arsons. emotion

5 0 atbildēt

Mans ieteikums zīmējot matus un tonējot / ēnojot seju būtu vairāk domāt laukumos un pamēģināt vairāk izmantot krītošās ēnas un pašēnas. Teiksim, zīmējot matus, necensties uzreiz izzīmēt matus pašus, bet meklēt formas, ko tie veido - labi palīdz iztēlošanās, ka tie ir no ģipša, kā statuja. Tāpat tonējot ēnas, ļoti palīdzēs sākumā konstruēt pašu ēnu no līnijām un tad to palēnām ietonēt ar štrihu, nevis izpludināšanu - ēna sanāks precīzāka un vairāk nodos informāciju par sejas apjomu, telpiskumu.

Ja ir iespēja, ļoti labi ir sākumā trenēties uz ģipša galvām vai krūšutēliem, jo daudz labāk ir saprotamas formas, ēnas, līnijas. Tā var iemācīties pašus pamatus - kā konstruēt proporcijas, kā veidojas ēnas, kā sadalīt tumšākās / gaišākās vietas zīmējumā. Zīmēt no fotogrāfijām ir diezgan grūti, jo tajās bieži vien ir nepateicīgs apgaismojums (daudz vienkāršāk mācīties zīmēt ir ar kontrastainu, ēnainu objektu) un uzmanību novērš sajūta, ka tu zīmē cilvēku, nevis objektu. Tas arī ir viens no lielajiem noslēpumiem - lai labi iemācītos attēlot cilvēkus tā, kā mēs tos redzam, jāspēj ik pa laikam sev izslēgt apziņu, ka tu zīmē cilvēku. Tu zīmē formas, līnijas, ēnas un gaismu.

Lai veicas! emotion

4 0 atbildēt

Pašmācības ceļā vizuālajā mākslā būs grūti, ja netaisīsi ko abstraktāku. Apsver domu sākt mācīties nopietni, jo savādāk ir kā bez rokām un kājām doties caur Sahāru.

3 0 atbildēt
Kas ir pēdējais? Cūkmens ? Kopumā jau labi, īpaši pēdējie darbi.
2 1 atbildēt
14 - ļoti skaists, vispār visi ļoti skaisti! Tā tik turpināt, galvenais - nepārtrauc. Nopietni.
1 0 atbildēt

Uuu damn. Tev labi sanāk. Tā tik turpināt emotion 

1 0 atbildēt

Daži tiešām lieliski izskatās, citi varbūt ne tik labi, bet tomēr skaisti. 

1 0 atbildēt
Kā saka no pumpuriem uz ziediņiem, malacis!
0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt
Mans bralis pi*arsons labak zimee.
0 12 atbildēt