local-stats-pixel fb-conv-api

Jaunā mūziķe Gloria Celina sadarbojas ar Quas G un izlaiž kopīgu skaņdarbu1

Šī gada 17.aprīlī, ar ļoti unikālu dziesmu klajā nāca dziedātāja Gloria Celina. Dziesma ''Let Me Know'' ir pieejama visās vadošajās digitālajās mūzikas strīmošanas platformās. Tā ir jādzird katram pašam.

Šai dziesmai ir ļoti interesants un unikāls skanējums. Šāda tipa dziesmas mūsdienās nevar dzirdēt bieži. Tas ir īsts talants. Potenciāls ir ļoti labi jūtams mūziķes daiļradē.

''Let Me Know'' dziesmā dalību ņem arī mūziķis Quas G, kamēr to producējis ir Shakness. Statistika zem mūziķes dziesmām pierāda, ka dziesmas ir lieliskas! Piemēram, iekš YouTube šī dziesma ir klausīta vairāk nekā 2,8 tūkstošus reižu un tai ir vairāk nekā 110 ''likes'' un neviens ''dislike''!

Gloria Celina šogad ir izlaidusi vien divas dziesmas. Karjera mūzikā uzsākta šogad. ''Let Me Know'' bija viņas debijas skaņdarbs. 27.novembrī viņa nāca klajā ar jaunu dziesmu, kuras nosaukums ir ''Think About You''.

Piedāvājam noklausīties Gloria Celina skaņdarbu ''Let Me Know''. Aicinām arī piesekot mūziķes sociālo mediju profiliem, lai uzzinātu vairāk par viņas gaitām. Atsaucē esam pievienojuši saiti uz mūziķes Instagram kontu, lai tam būtu vieglāk piesekot!

Quas G un Gloria Celina kopīgā dziesma ''Let Me Know''.

20 2 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

Izskatās, ka tā ūber talantīgā "mūziķe" nemaz nev tik talantīga un neatkārtojama.. Viņas YouTube kanālam tikai 15 sekotāji. Iespējams, ka šī pati sev no 15 profiliem piesekojusi.. 😂

https://www.youtube.com/channel/UCAsgrZEC7_8fvA-LXhXbqww

0 0 atbildēt