local-stats-pixel fb-conv-api

Augstākais nozīmē laimi, zināšanas, problēmu neesamību, nevainojamu veselību.1

10 0

Augstākais nozīmē laimi, zināšanas, problēmu neesamību, nevainojamu veselību, ilgmūžību, spēju paveikt jeb ko bez piepūles.

Transcendentālā meditācija, ko piedāvā Mahariši Mahešs Jogi, dabiskā veidā atbrīvo visu prāta potenciālu, vada mūs uz augstākiem apziņas stāvokļiem, atklājot mūsu iekšējo radītāja prātu un radošuma spējas.

Radošums ir kā sēkla, kas uzbriest jūsu apziņā un dīgst, un uzplaukst kā skaists zieds, dāvājot apkārtējiem prieku, skaistumu, interesantas idejas, vienkāršus problēmu risinājumus un vieglu ceļu izvirzīto uzdevumu īstenošanai.

Radošums ir process, kurā notiek spilgti atklājumi, tiek radīts kaut kas jauns, radošs, materiāls, estētisks un garīgs.

Radošo cilvēku mērķis vienmēr ir panākumi, vēlamais rezultāts, un viņi vienmēr ir pieprasīti visās dzīves jomās un sfērās.

Kā piemēru var minēt slavenā kinorežisora ​​Deivida Linča darbību. Runājot ar visu vecumu un kultūru auditoriju, viņš stāsta par savu radošo daiļradi, Transcendentālo meditāciju un vienkāršu veidu, kā sasniegt vispārēju mieru.

Deivids Linčs, mērķtiecīgi un pašaizliedzīgi strādājot, ir radījis dokumentālo filmu “Meditācija, radošums, miers”.

Filmas sākums ir diezgan oriģināls – abstraktas gleznas fonā, viņa paša sacerētas mūzikas pavadījumā, Linčam turot rokā ļoti kārdinošu virtuli. Viņš saka:

«Tas ir virtulis. Tas ir ļoti salds un garšīgs. Bet, ja jūs nekad to nepagaršosiet, jūs tā arī neuzzināsiet, cik tas ir salds un labs, tāpēc ka jūs nekad negūsiet šo pieredzi.

Līdzīgi ir ar Transcendentālo meditāciju.

Transcendentālā meditācija sniedz daudz saldāku pieredzi nekā šī virtuļa saldums. Tā sniedz dzīves saldākā nektāra pieredzi: tīras svētlaimes apziņu. Kā saka Mahariši: «Tie, kas nemēģina, nezina, bet tie, kas zina, bauda.» Ceru, ka šī dokumentālā filma līdz jums aiznesīs labo ziņu par dzīves saldumu.»

10 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv