local-stats-pixel fb-conv-api

sindijas dienasgrāmata:)1

26 2

SVEIKIŅI:) ŠIS BŪS MANS PIRMAIS RAKSTS. TAS BŪS PAR KĀDU MEITENI VĀRDĀ SINDIJA.







Ievads-Sindija bija parasta meitene kuras dzīve pamazām pasliktinājās, jo nomira viņas tēvs un arī māte zaudēja darbu. Viņa satika savu mūža mīlestību. Viņa pārcēlās uz citu pilsētu kur atrada jaunu BFF.





PIRMDIENA.

Šodien es pirmo dienu apmeklēšu savu jauno skolu:(.Es tik ļoti to negribu!!!! Man vienkārši ir bail ka visi mani apsmies.

Labi tagad es vēl esmu autobusā, un man blakus sēž dīvains vīrietis kurš dīnaini ož (pēē). Kad izkāpu no autobussa ieraudzīju savu jauno skolu. Tā bija ļoti skaista:)

Kad iegāju klasē visi skatijās uz mani un sačukstējās, un tad pie manis atnāca 2 klases cacas kuras man jautāja-"Sveika, vai mēs varētu uzzināt kā tādam mamutam kā tev būtu vārds?" Visi sāka par mani smieties.Tad atnāca kāda meitene un teica-"Un varbūt tādas spindzeles kā jūs varētu mazāk krāsoties un aizvērt savas mutes?" Tad visi apklusa. Viena no cacām pārskaitās un viņas seja palika kā sarkans tomāts:DViņa dusmu pārņemta teica-"Tu vari to sīko gnīdu aizstāvēt, bet viņa vienmēr būs kautkāda nūģe." Tad viņas abas aizgāja savas dirsas gorīdamas uz skolas bufeti.

Meitene kas mani aizstāvēja jautāja-"kā tevi sauc?" Es atbildēju-"Sindija."

Meitene-"mani Amanda."

Tad noskanēja zvans un sākās stundas. Pēc skolas mēs abas gājām mājās. Amanda bija ļoti jautra un aktīva, viņai bija ļoti laba humora izjūta:)

Kad biju mājās tad mamma man jautāja kā man gāja jaunajā skolā. Es viņai atbildēju -"man gāja ļoti labi un es sev atradu jaunu labāko draudzeni." Kad paēdu pusdienas iegāju e-pastā un tu bija vēstule no...

26 2 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000
Vienmēr, vienmēr neinteresantas vietas ar šādu daudzpunkti padara interesantas.
2 0 atbildēt