local-stats-pixel fb-conv-api

"Viņā" var ieiet tikai ar ārsta zīmi0

38 0

Bija sācies pilnīgs lockdown … okey, varbūt varbūt var būt vēl trakāk. Decembra beigās vismaz vēl bija atļauts pārvietoties pa Latviju, kas iespējams ļoti drīz arī beigsies. Sporta zāles ir ciet, veikalos atļauts pirkt tikai nepieciešamības preces, visi restorāni, bāri, naktsklubi ir ciet. Bet tieši šajā laikā Anna atzīmēs pusapaļo dzimšanas dienu. Nabaga meitene! Kā viņa pati man teica, man ir iespēja radīt kādu brīnumu. Viņa gribēja kādu ceļojumu, SPA ar masāžām, un baseinu. Un dzert Baileys. Es ļoti iedegos par šo ideju, un apņēmos atrast veidu kā to realizēt. Ne tikai tāpēc, ka jutu viņai līdzi un vēlējos redzēt prieku viņas acīs. Man tas kļuva par izaicinājumu un es ļoti azartiski gribēju pierādīt, ka ar centību un naudu var atrisināt arī šādas problēmas. Sākumā bija plāns, ka varētu sameklēt uz īri kādu privātmāju ar baseinu. Sarunāt kādu masieri, kurš gribētu pārkāpt noteikumus un kaut kā tamlīdzīgi. Bet tad uzgāju, ka Baltic beach hotel strādā, jo viņi skaitās ārstnieciskais SPA. Šobrīd viņiem ir arī īpašais piedāvājums – 2 naktis par 1 cenu. Man izdevās sazvanīties ar viesnīcas vadītāju, viņa paskaidroja, kā un kur mums nokārtot ārsta norīkojumu uz baseinu un masāžām. Vēl man izdevās sarunāt, ka ģimenes numuriņu samaina uz luksus numuriņu un tas viss šoreiz tikai par 170 EUR. Man gan, protams, vēl atmiņā iepriekšējais mēģinājums palikt Jūrmalā ar Daci uz nedēļas nogali un SPA, kas toreiz pilnīgi un galīgi izgāzās. Bet kas bijis, tas lai paliek pagātne.

Mans galvenais uzdevums šoreiz bija nevis sarūpēt dāvanu, bet gan pārliecināties, ka Anna tiešām piekritīs braukt. Uzrakstīju viņai, ka esmu atradis variantu kā pavadīt diezgan episkas dažas dienas ar sajūtām kā ārzemēs. Un uzjautāju, vai viņa ir gatava šoreiz noriskēt un veltīt divas dienas kopīgā mini-ceļojumā ar mani. Anna protams atbildēja ar lielu ziņkārību un jautāja detaļas. Taču man plāns bija neko neatklāt līdz brīdim, kad esam SPA. Pateicu, ka apsolos par viņu džentlmeniski parūpēties un ka būs iespēja uzvilkt gan peldkostīmu, gan vakarkleitu. Diez vai no šī piedāvājuma Covid laikā kāda meitene Latvijā varētu atteikties un arī Anna nespēja. Viņa piekodināja, lai es tiešām atceros par džentlmeņa solījumu, tad viņa labprāt dosies piedzīvojumā ar mani. Atbildēju ar laiku, cikos viņu savākšu.

Lieliski, grūtākā daļa bija nokārtota. Man ir plāns un man ir kompānija. Attapos, ka, lai pārsteigums būtu pilnīgs, man vajadzētu arī īstu dāvanu, ko pasniegt Dzimšanas dienā. Es sporta zālē netīšām dzirdēju Annas telefonsarunu ar draudzeni, kur viņa stāstīja par kādu kleitu internetveikalā. Man paveicās, ka redzēju šīs meitenes insta nicku un uzrakstīju viņai, ka man vajag viņas palīdzību atrast viņai šo kleitu. Meitene bija ļoti pārsteigta, bet bija atsaucīga un ātri atradām īsto kleitu internetveikalā. Protams, nākošā problēma bija piegādes laiks. Izlūdzos arī interneta veikalam, ka pats aizbraukšu pakaļ kleitai un vēl bonusā paņēmu skaistu džemperīti. Piestāju dzērienu veikalā un pievienoju dāvanai arī pudeli Baileys. Jutos ļoti apmierināts ar savu darbu organizējot pārsteigumu un, ja Anna ir kaut cik normāla meitene, viņa to tiešām novērtēs. Šajā brīdī man izgaisa visas šaubas un satraukums par pasākumu. Zināju, ka esmu izdarījis visu ko varu. Ja meitenei ar to nebūs gana, tad lai viņa iet uz savu pusi! Ja patiks, šis būs lielisks sākums.

Tā nu es nākošajā dienā satiku Annu pie viņas mājām. Viņai līdzi bija koferītis, kur acīmredzot bija sakrauts viss iespējamais visa veida potenciālajiem piedzīvojumiem. Viņas acis mirdzēja un spriganā gaita vēstīja labu garastāvokli. Visu ceļu viņa mani izprašņāja, kurp dodamies, kas man padomā. Es klusēju kā armijas gūsteknis, tikai norādīju, ka atklāšu savas kārtis tikai, kad būsim galā. Ilgi nebija jāgaida, jau pēc 30 minūtēm iebraucām Baltic Beach Hotel teritorijā.

Iečekojušies un iekārtojušies numuriņā gribējām pēc iespējas ātrāk uz baseinu. Protams, pirmajā randiņā meiteni vest uzreiz uz viesnīcas numuriņu ir diezgan drosmīgs gājiens. Bet šobrīd pieejami maz varianti un mēs viens otram uzticamies. Numuriņš nelika vilties. Mums bija 2 istabas. Viena ar mazu, smuku mākslīgu eglīti, bāra leti ar dažādiem dzērieniem, dīvānu, divas vannas istabas un guļamistaba ar super lielu gultu. Galvā iezagās doma par to, kā vēlāk mēģināšu pavedināt Annu šajā gultā. Anna pa to laiku izstaigāja visas istabas un neslēpa savu sajūsmu par numuriņu.

Biju nokārtojis mums abiem ārsta nosūtījumus un un tāpēc varējām doties uz SPA centru kā ārstniecisko baseinu. Baseinā man beidzot sanāca ieraudzīt Annu peldkostīmā. Pamanīju, ka uz viņu atskatījos ne es vienīgais. Izbaudījām visas pirtis un burbuļvannas, kā arī nesteidzīgi peldējām baseinā. Anna man blakus ik uz soli, varēja manīt, ka viņa izbauda dienu un kompāniju. Tas bija abpusēji. Turpinājām ar restorāna vakariņām, ko piegādāja uz numuriņu. Es paņēmu rib eye steiku, bet Anna izvēlējās Tīģergarneļu salātus. Ēdiens bija pirmā lieta, kas mums šeit lika vilties. Biju sagaidījis sulīgāku un garšīgāku steiku, šis nedaudz atgādināja kurpes zoli. Un arī Annas salātus viņiem izdevās kaut kādā veidā sačakarēt. Bet dodu bonusa punktus par labu vīnu.

Pēc vīna un sarunām vakars tuvojās noslēgumam. Domās jau apspēlēju scenārijus, kā skūpstīšu viņas lūpas un iemetīšu viņu gultā. Un tad viņa uzvaicāja, vai man būs ērti gulēt uz dīvāna… Ko? Uz dīvāna? Tas bija pamatīgs mājiens, ka šovakar viņa neko nevēlas. Es neapstulbu, pateicu ka apsolījos būt džentlmenis. Saprotu viņas vēlmes un respektēju tās. Piebildu, ka šī bija lieliska diena kopā un kā būtu ar mazu buču par to? Anna pasmaidīja un piekrita. Mazā buča kļuva par garu skūpstu. Un es jutos kā uzvarējis maratonu, beidzot skaidrs ka mūsu attiecību turpinājums būs romantisks. Tomēr šovakar patiešām gulēju uz dīvāna.

Nākamajā rītā pasniedzu puķes, dāvanu un Baileys pudeli. Anna, tā jau sajūsmā par piedzīvojumu, tagad vēl vairāk staroja. Pārsteigumu bija arī sagādājusi pati viesnīca, kad brokastīs bija pasniedza mazu kūciņu ar kartiņu. Ar brokastīm bija divas opcijas. Varēja arī tās pasūtīt numuriņā, bet atšķirībā no vakariņām vēl jāpiemaksā 10 EUR par piegādi un vēl jāmaksā par pašām brokastīm. Tā kā iepriekšējā vakarā restorāna ēdiens lika vilties, izvēlējāmies piedāvājumā iekļautās Kontinentālās brokastis, kurām vajadzēja tikai aiziet pakaļ un ielikt līdzņemšanas trauciņos.

Pa dienu mēs izbaudījām masāžas. Es izvēlējos Taizemiešu masāžu, Anna klasisko. Taizemiešu masāža bija patiešām izcila un uz to laiku aizmirsu par visām rūpēm un jutos kā debesīs. Nemaz nepamanīju kā paritēja laiks. Protams vēlāk atkal gājām cauri visai baseinu tūrei, šoreiz Anna man turējās vēl tuvāk. Jutu dzirksteles.

Vai man izdevās?

https://mistersx.com/vina-var-ieiet-tikai-ar-arsta-zimi/?utm_source=spoki&utm_medium=post

 
38 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000