local-stats-pixel fb-conv-api

Viens skatiens, tik daudz problēmu...2

21 0

Svētdienas pievakarē, vienu dienu pirms sieviešu dienas, ieradāmies Liepājā. Nekādu lielo piedzīvojumu pa ceļam no Kuldīgas nebija, vienīgi pats ceļš bija interesants, šaurs un vietām līkumains, tā ka varēju patestēt mašīnu arī uz šādiem ceļiem. Jā, arī līkumus izņemt ir pavisam cits kaifs pie M6 stūres, lai gan godīgi sakot, mans respekts pret šīs mašīnas 560 zirgiem neļauj vēl izbaudīt visu uz ko šis spēkrats ir spējīgs.

Ap pieciem vakarā iečekojāmies Promonade Hotel viesnīcā, un tā kā pēc garā ceļa bijām pamatīgi izbadējušies, nolēmām izmēģināt Bolt piedāvājumu šajā pilsētā. Kārtīgas vakariņas numuriņā pasūtīsim vēlāk, bet, lai ātri remdētu izsalkumu, pasūtījām picu. Sazvanoties ar Dāvi uzzināju, ka viņi vēl esot izmetuši nelielu līkumu, un Liepājā būs tikai pēc nepilnas stundas. Jau pie rezervācijas bijām pasūtījuši arī SPA apmeklējumu, un izlēmām ar Annu to izmantot tagad, kamēr Ramona un Dāvis vēl ceļā. Devāmies uz SPA centru, nekāds jau baigais SPA centrs tas nebija, viena tvaika pirts, viena klasiskā sauna, pāris dušas un aukstā ūdens spaiņis ko uzgāzt sev virsū, un tas pa lielam arī viss. Laikam, ka vēl masāžas telpas bija, bet ierobežojumu dēļ tās bija ciet. Tomēr foršais tajā visā bija fakts, ka sakarā ar Covid, SPA centrs bija pieejams tikai mums diviem. Nebija neviena cita svešā, kas parasti SPA apmeklējumus spēj izbojāt, kad tev jādala sauna ar svešiniekiem no kuriem bieži tas ir kāds resns matains vecis, vai ģimene ar kaitinošiem bērniem, kas nevar nosēdēt mierā neuzdodot 150 jautājumus vecākiem. Šoreiz mēs ar Annu bijām vieni paši, kas piedeva šim pasākumam vēl lielāku romantikas devu. Sākām ar saunu, pēc kuras izmēģinājām to spaini ar ūdeni, kurus uzgāzt sev virsū. Annai reāli bija bail, viņa stāvēja zem tā ūdens spaiņa un nevarēja saņemties paraut auklu, lai sevi padarītu slapju (lūdzu nepārprast). Es neizturēju viņas minstināšanos un parāvu to striķi un ūdens uzgāzās viņai virsū. Laimīgā kārtā Anna to uztvēra kā joku un mēs kārtīgi izsmējāmies. Vispār, Anna bija ļoti labā garastāvoklī, šķiet viņa arī bija noilgojusies pēc manis un pēc kaut kādām izklaidēm ārpus mājas.

Mēs turpinājām ar tvaika pirti, un, kad es apsēdos uz smalki flīzētā pirts sola, Anna neapsēdās man blakus vai pretim, bet gan apvijot rokas ap manu kaklu, iesēdās man klēpī un noskūpstīja mani. Es tā stingrāk uzsitu pa viņas pēcpusi un sagrābu to. Annai tas reāli patika, un mēs sakām kaislīgi skūpstīties. Mēs abi bijām reāli uzbudināti, daļēji arī tāpēc, ka atradāmies it kā publiskā telpā, SPA centrā, kurā teorētiski jebkurā brīdī varētu atnākt sveši cilvēki vai SPA darbinieki. Tas piedeva šim piedzīvojumam papildus garšu. Es pavilku nost viņas sarkanā peldkostīma krūšturi, un skūpstīju viņas krūtis un kaklu. Pirtī palika par karstu gan tiešā, gan pārnestā nozīmē, un Anna piecēlās un paņemot mani aiz rokas aizveda mūs uz dušas zonu. Mēs atsvaidzinājām sevi ar aukstu dušu, bet turpinājām iesākto, un pavisam drīz mani peldšorti jau bija uz grīdas un Annas sarkanās peldkostīma biksītes arī. Jāatdzīstas, ka fakts, ka kuru katru brīdi mūs varētu pieķert, padarīja seksu tikai pikantāku.

Pēc mūsu kopējās fizkultūras, izlēmām vēlreiz ieiet pirtī. Laimīgā kārtā, tikai tagad SPA zonā ieradās Dāvis ar Ramonu. Būtu viņi atnākuši 5 minūtes ātrāk, būtu mūs pieķēruši ar plikiem dibeniem. Kamēr mēs baudījām SPA zonas labumus, Anna ar Dāvi ieslīga dziļā strīdā par labāko Covid ierobežošanas stratēģiju. Tā kā es no šīs sarunas neko jaunu neuzzināju, sāku domāt par citām lietām un mans skatiens pazuda tukšumā. Kad atjēdzos, sapratu ka blenžu tieši Ramonas krūšu virzienā, bet viņa to redz un izbauda. Pēc viņas skatiena pretī, apzinājos, ka nejauši esmu atvēris Pandoras lādi ar jaunām problēmām. Es uzreiz iejaucos Annas un Dāvja sarunā, un piedāvāju Annai doties uz numuriņu, jo bijām jau krietni pasvīduši arī pirms Dāvja un Ramonas ierašanās.

Garais ceļš pie stūres, piedzīvojums SPA centrā un Covid slimības sekas bija mani pamatīgi nogurdinājušas, un dotajā brīdī es gribēju tikai apgulties gultā, paskatīties TV un aizmigt. Kad ieradāmies numuriņā, es iekritu gultā un izslēdzu TV. Anna vannas istabā ņēmās ar saviem matiem, krāsojās un runāja, ka gribētu iziet pastaigāt pa Liepāju. Lai arī es biju pamatīgi noguris, es sapratu, ka vēl ir par agru lai ietu gulēt. Pēc neilga brīža, pie durvīm klauvēja Dāvis ar Ramonu, kas laikam arī devās prom no SPA uzreiz pēc mums. Dāvim rokās bija pudele un viņš piedāvāja iesildīties ar vīnu pirms vakars var turpināties. Meitenes uzreiz kaut kā dabīgi okupēja vannas istabu un mēs ar Dāvi palikām istabiņā divatā. Dāvis man izstāstīja kāpēc viņi aizkavējās, patiesībā tas bija smieklīgs stāsts. Izrādās viņi, pēc mūsu šķiršanās Kuldīgā, braukuši caur Aizputi, kad Ramona esot sākusi viņam piedāvāties tur pat mašīnā. Pateikusi, ka grib viņu tagad un tūlīt, tāpēc Dāvis esot atradis kaut kādu nomaļu celiņu un apstājušies pie vietējā meža. Ramona, kā jau Ramona, esot bijusi diezgan iekarsusi un viss esot sācies diezgan ātri un bez baigās romantikas. Brīdī, kad Ramona bija virsū Dāvim, kuram bikses jau bija līdz ceļiem, un viss esot noticis, pēkšņi pret logu, ar tādu spēku, ka sašūpojās visa mašīna, atsitās milzīgas ķepas un iegrandās pamatīgs rējiens. Tas izbiedēja ne tik vien Ramonu, bet arī Dāvi. Ramona noleca nost no Dāvja, kamēr milzīgs suns, ar ķepām atspiedies pret mašīnas stiklu, rejot protestēja pret to, ar ko abi tajā mašīnā nodarbojās. Tad Dāvis esot pamanījis netālu esošo vietējo, kurš laikam sapratis, kas mašīnā notiek, stāvēja kādus pārdesmit metrus tālāk un sauca savu suni, lai tas netraucē abiem mīlniekiem turpināt iesākto. Dāvis ar Ramonu gan neko neturpināja, un uzvilcis savas bikses atpakaļ pār pliko dibenu, Dāvis iedarbinājis auto un abi nokautrējušies devušies prom. Tā ka izrādās, arī Dāvim šodien bija seksa pieredze publikā vietā, atšķirība tikai tā, ka viņus kāds pieķēra, bet mūs ne.

Tad Dāvis arī pastāstīja, ka vispār viņam ļoti patīk Ramona, un viņš gribētu viņu attiecības padarīt nopietnākas. Es nezinu, ko tieši Dāvis ar to domāja, jo viņš nepaspēja neko paskaidrot, jo meitenes tajā brīdī bija izpucējušās vannas istabā un iesteidzās pie mums, pieprasot pilnas vīna glāzes. Sēdējām, baudījām dzērienus un kavējāmies stāstos par labajiem laikiem, kad varēja visur ceļot. Dāvis, arī būdams kaislīgs ceļotājs, izklaidēja ar vairākiem stāstiem eksotiskās vietās. Es domāju par to, kā līdzināšos viņam savās gaitās, kad būs iespēja. Anna viņu vislaik taujāja par detaļām. Tikmēr Ramona izmantoja brīžus, kad Dāvis ar Annu ir aizņemti, lai veltītu man ļoti provokatīvus skatienus. Vienā brīdī pat pavelkot nedaudz sānis kleitiņas augšdaļu, tādējādi tikai man saskatāmā leņķī atkailinot savu krūtsgalu, un ar skatienu pavēstīja "tu zini, ka gribi šo". Ramona bija vienīgais cilvēks pasaulē, kurš man neizbrīnīja ar šādu rīcību. Arī mans perversais prāts izbauda tādas epizodes, tāpēc reizē gan ienīdu Ramonu par notiekošo, gan dziļi sirdī izbaudīju epizodi.

Turpinājums - https://mistersx.com/viens-skatiens-tik-daudz-problemu/?utm_source=spoki&utm_medium=post

 
21 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

👍

0 0 atbildēt

Klau, mister - kur esat pazudis? Jau vairāk nekā mēnesi ne ziņas, ne miņas. Pietrūkst Jūsu dzīvesstāsts. Lūdzam turpinājumus!!!

0 0 atbildēt