local-stats-pixel

Vai kāds gan zin_3 ?0

29 0

Nopirku savu mīļāko saldējumu - piparmētru ar mellenēm un gāju atpakaļ pie brāļa. Aizgājusi pie brāļa piedāvāju iet Kamillai peldēt, jo vēlējos aprunāties ar brāli.

Brāl, kas tev tā par meiteni un kas tie par zēniem, šos te redzu pirmo reizi … es

Nu māšuk, Kamilla ir mana meitene jau divus mēnešus, tikai vienmēr aizmirstu iepazīstināt un puiši nāks mūsu skolā, jauniņie. - Kriss

Neko brālim vairs neteicu, tikai pakratīju galvu, ka viss man ir skaidrs.

Kamilla iznāca no ūdens un atskrējusi pie mums jautāja vai nevēlamies uzspēlēt kādu spēli. Piekritu un izdomājām uzspēlēt volejbolu, lai gan bijām tikai trīs. Piegāju pie puišiem ar ko iepriekš spēlēju volejbolu un piedāvāju spēlēt vēlreiz. Puiši piekrita un mēs taisījāmies sadalīties komandās.

Blondā! Nāc pie manis - puisis

Mani sauc Mia, brūnblondais - es

Un mani sauc Toms - puisis

Tā saucām un manā komandā bija - Kamilla, Deivs, Gabriels, Es un Toms , bet otrā bija Kriss, Alens, Paule, Dane un Alans.

Spēlējām spēli tik ilgi kamēr Paule no nepareiza atsitiena atlieca pirkstu uz atpakaļu un laikam salauza . Beidzām spēlēt spēli un iepazināmies tuvāk nu ar jaunajiem draugiem. Pat paspējām apmainīties ar telefona numuriem.

Runājāmies un beigās nonācu pie secinājuma, ka Toms, Gabriels un Dane ies ar mani vienā klasē. Nu jauki, vismaz beidzot klasē būs kāda jautrība un visi neklusēs.

Bija jau vakars un braucām uz mājām, aizvedām Kamillu uz mājām, iebraucām veikalā un uz mājām. Bijām klāt, paņēmu savu iepirkumu maisiņu un gāju uzreiz uz savu istabu . Paņēmu noliku maisiņu uz galdu un aizgāju pakaļ datoram kas stāvēja nolikts uz dīvāniņa pie balkona. Apsēdos ieslēdzu datoru un iegāju savā ziņu kastītē, izlasīju ziņas un aizvēru datoru. Paņēmu telefonu un pazvanīju Sārai, sarunāju ar viņas rīt aiziet uz karuseļiem, jo drīz brīvdienas būs beigušās un ir jaizbaud pēdējās vasaras dienas.

29 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 0

0/2000