local-stats-pixel fb-conv-api

Tulkoti, īsi, šermuļus uzdzenoši stāstiņi #1144

Tulkoti, īsi, šermuļus uzdzenoši stāstiņi #113

***

Pandēmija iznīcināja 99% cilvēces. Bet neuztraucies. Tā izplatās tikai starp tiem, kuri par to zina.

***

Kad vēroju saulrietu no manas Parīzes villas es saņēmu šokējošas ziņas. Saule tajā pašā laikā norietēja arī Jaunzēlandē.

***

Man tik ļoti patīk šīs ar plaukšķināšanu ieslēdzamās gaismas. Vienīgā bēda ir tāda, ka tikko kā tās ieslēdzu, kāds uzreiz zem manas gultas atkal noplaukšķina un izslēdz tās.

***

Es dzirdu visus kliedzienus, kas atskaņojas man apkārt. Es esmu kurls.

***

Kad kristāla lodei jautāju, kā izbēgt no nāves es apjuku, kad parādījās uzraksts "nē, paldies mīļā." Tomēr, kad mana sieva piedāvāja kūku pēc pusdienām, man galvā, kaut kas noklikšķēja.

***

Vakar es sapratu, kā strādā mans lāsts. To, ko es rakstu redz tikai tie, kam draud briesmas.

***

Man šķiet, es varētu būt visu laiku veiksmīgākais sērijveida slepkava. Labākā daļa ir upuru tuviniekiem teikt, ka mēs izdarījām visu, kas bija mūsu spēkos.

***

Punktualitāte nekad nav bijusi mana stiprā puse. Vērojot, kā pēdējais kosmiskais kuģis dodās prom uz jauno Zemi, es raudu, kaut tā būtu bijusi.

***

Pavadi 24 stundas ieslēgts vecā trako namā un saņem miljons dolārus. Ir pagājušas 26 stundas, kāpēc durvis, joprojām slēgtas?

***

Es un mans brālis abi kopā sēžam pie Oidžī dēļa un abi turam rokas uz planšetes. Viņš saka:"Koul, vai tu esi ar mums?" Un es nolieku planšeti uz "Jā."

29 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Nu tā..

4 0 atbildēt

👌

3 0 atbildēt

👌

3 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt