local-stats-pixel

Trakā Vasaras Nometne (3)0

Sveiki mīļie! Paldies dažiem, kuri vienmēr man liek + un seko līdzi visiem stāstiem, ko lieku! Ceru, ka nebija grūti iepriekšējajā daļā lasīt , kad rakstu ,,es,, personā. Tātad visām daļām vajag vismaz 15+, ja gribat turpinājumu.Lūdzu izsakat savas domas arī komentāros un balsojat, kā uzskatat par pareizu!Iepriekšējā- http://spoki.tvnet.lv/literatura/Traka-Vasaras-nometne-2/686235

Bijām paēduši vakariņas. Šeit tās bija ļoti gardas un es vienmēr izēdu tukšu šķīvi. Šovakar bija cepta vistas fileja ar follijā ceptiem kartupeļiem. Es ceru, ka vispār varēšu aizvilkties uz mājiņu, jo tā vien likās , ka vēders pa zemi velkas.

Taču es labi zināju, ka neesmu resna. Nekad neesmu bijusi un neesmu, taču viss jau var mainīties, tas atkarīgs no manis.

Es, Adele un Megija izgājām no lielās mājas, kur vakariņojām. Sākām lēni staigāt pa smaržīgo meža taciņu, taču tālu netikām, jo mūs panāca Rūta.

R: Hei, meitenes! Pagaidiet mani!

Adele protams savā draudzīgajā elementā piekrītoši mudināja, lai tikai Rūta nāk.

A: Nāc, Rūta. Droši.

R: Es atcerējos, ka vakariņu zālē aizmirsu dvieli, pagaidīsiet mani?

Es jau gribēju skaļi sejā viņai iebļauties ,,NĒ,, , bet Adeles dēļ es tā nedarīšu.. Varbūt es tiešām pārāk norobežojos no apkārtējām meitenēm? Par mani mūždien tā daudzi teica, ka es pati neļaujot sev palīdzēt un iepazīt mani. Ar Rūtu un Zani es esmu gatava tuvāk iepazīties, bet atvainojiet, tā Megija pati mani ienīst, to jau var redzēt..

Mēs bijām nonākušas mājiņā. Zane teica, ka nekad neiet gulēt vēlāk par 22.30, tāpēc viņa bija jārespektē un viņas miegu nedrīkstēja traucēt. Labi, ka mums mājiņā bija 2 stāvi, guļavu Zani nolikām gulēt 2.stāvā, lai viņai tur būtu klusi un mierīgi.

Īstenībā, Zane pēc izskata bija diezgan skaista. Viņai bija īsi, kastaņbrūni mati un ovāla seja ar skaistiem vaibstiem. Viņa varētu padarīt sevi par īstu skaistuli, ja vēlētos. Bet svarīgākas par skaistumu , viņai protams bija grāmatas.

Šajā mājā 1.stāvā ir 2 gultas, bet 2.stāvā 3 gultas. Tā nu mēs diskutējām kur katra no mums gulēs. Es jau no paša sākuma gribēju pateikt ko svarīgu.

E: Lai arī kur mēs izdomātu gulēt, man ir jābūt vienā stāvā ar Adeli. Mēs jau tā bijām norunājušas.

Megijai protams, ka tas nepatika un viņa uzreiz iejaucās.

M: Kāpēc obligāti tev ar viņu ir jāguļ? Es arī ar viņu jau biju sarunājusi!

Es neticēju savām ausīm. Adele bija paspējusi ar Megiju sarunāt gulēt blakus? Tas ir kautkas neticams. Es skumīgi pavēros Adelē, taču viņa skumji tikai nodūra galvu, lai nebūtu jāskatās man acīs. Es padevos.

E: Labi, ja jau jūs sarunājāt, tad guļat kopā. Es tur neko nevaru darīt.

Rūta tālāk saorganizēja visiem guļvietas.

R: Tātad, 1.stāvā gulēs Adele un Megija. 2.stāvā Elizabete, Zane un Es. Tāds ir iznākums. Viss.

Pēkšņi Zane pamodās iztraucēta no miega un iebilda.

Z: Nu, ja jau ir tādas problēmas ar tām gultām, mēs jau šad tad varam arī samainīties..

Patiesībā, Zanes ideja bija laba, bet man tas neinteresēja. Es no Adeles puses jutos jau pievilta, ka tagad man pat vairs tik ļoti negribējās gulēt vienā stāvā ar viņu. Es jutos sāpināta. Es izgāju ārā no mājiņas. Viss bija tumšs. Pulkstens rādīja jau 23.00. Es skatījos un klausījos mežā un jūrā.. Mēs ar Adeli bijām līdzīgas tādā ziņā, ka mums abām patīk ūdens, bet citādāk nē. Vai ir jēga turpināt draudzību, ja Adelei arī interesē tikai kosmētika, tāpat kā Megijai?

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Nākamā daļa- http://spoki.tvnet.lv/literatura/Traka-Vasaras-Nometne-4/686408

64 1 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 0

0/2000