local-stats-pixel fb-conv-api

Sindijas dienasgrāmata 24

15 2

Vēstule bija no manas bijušās labākās draudzenes ar kuru es sastrīdējos 7 klasē,jeb pagaišgad. Vuņa rakstīja:

Sveika sindij!

Zinu ka tu ar mani negribi runāt, bet gribu tev jautāt vai tu lūdzu varētu man pazvanīt es tev kautko ļoti gribu pateikt. :) Labi attā gaidu kad pazvanīsi!!

Nopietni? Es vispār negribu viņu redzēt kur tad vēl runāt! Un tas viss ir tikai tāpēc ka viņa mani aizstāja ar to stulbo Viktoriju. Viktorija pagaišgad sāka iet manā skol, viņa tur bija jauniņā (tas bija vecajā skolā) un vissi viņai pielīda jo viņas tēvs bija ļoti bagāts uzņēmējs, bet māte juriste. Viņa dabuja visu ko gribēja. Bet viņa patiešām ir īsta ragana jo atņēma man ne tikai labāko draudzeni , bet arī manu mūža mīlestību Markussu. vienmēr kad viņa man nāca garām viņa uz mani skatijās kā uz tādu blusu un ļauni smīnēja. Es laikam nekad nesapratīšu kāpēc viņa mani tā ienīst! Es viņai nekad neko neesmu izdarījusi!

Bet es tomēr gribēju zināt kāpēc Katrīna (mana bijusī bff) man rakstīja un tāpēc es tomēr saņēmos un izdomāju ka viņai vēlāk pazvanīšu. Kad sāku pildīt mājasdarbus manā istabā ienāca mamma un teica lai izvedu laukā savu suni. Protams ka man nepatīk viņu vest laukā bet kas jādara tas jādara. Kad ienācu istabā nolēmu pazvanīt katrīnai, bet viņa necēla. Pēc kāda brīža viņa man atzvanija un teica...

15 2 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Pēdēja bilde skaista.emotion

1 0 atbildēt
Gramatiku pazīsti? emotion
0 1 atbildēt