local-stats-pixel fb-conv-api

Sekss 15 gados ir pašsaprotams?655

5438 184

Labdien. Šodien gribēju izvēstīt jums savas domas. Zinu ka gramatika man pastipri klibo, bet tagad tuvāk pie lietas.

Vai sekss 15 gados ir pašsaprots?

Jā/

Es protams uzskatu ka NĒ un tas ir mana paša vērtējums. \

Kāpēc es vispār atvēru šo tēmu?

1 iemesls: Aizvakar skatijos tādu tagad populāru raidijumu, kā "Ekstrasensu cīņas". Tas bija diezgan vecs izlaidums, varbūt kāda 8 sezona. Un tur bija tāds uzdevums, pastāstīt par meitenes nāvi. Tai meitenei klasē gāja smagi, jo viņa bija vienīgā nevainīgā savā klasē, visas pārējas meitenes bija to pazaudējušas vel pat pirms sasniedza 15. Viņu uzskatija par "balto vārnu''. Un viņu visu laiku apcēla un klasesbiedrenes viņu ieveda mežā lai zaudētu nevainību, bet maniaks viņu izvaroja un nogalināja. Iedomājaties kas gan Krievija, gan nešaubos ka arī Latvijā notiek? Meitenes, atvainojos, drāžās 13-15 gados un skaita to par normālu paradību? Drīz jau sanāk, ka katrs otrais puika, jā viņš vel ir puika, kļūs par tēvu 16 gados. Nu kur tas der? Kur paliek bērnība? Ja tev paliek 16, tas nenozīme ka tev jāskrien pīpēt, dzert, šņaukt vai drāzties. Apdomā dzīvi, tas vel viss tev būs (cerams ka nebūs, izņemot seksu, tas ir vajadzīgs). Padomāj par sevi, saviem vecākiem, kā viņi to uztvers un vai spēs vispār uztvert.

2 iemesls: Man pašam drīz būs 16 un man ir apnicis, ka mani draugi man pie auss visu laiku dudina:

- O šitā smuka, šito es izcirtīšu!

Hallo? Par ko tu domā savos 14 gados. Nē, es neesmu nekāds forever alone vai gejs, bet vienkārši es saprotu ka es tam vel neesmu gatavs, gan arī meitenes šajā vecumā nav īpaši gatavas. Atceros vienu gadijumu, kā mans draugs dabuja pirmo seksu.
Viņš atskrēja, smaids līdz ausīm un kliedz:

- Es dabuju pirmo seksu, jūs nezinat cik tas ir brīņešķīgi.

Un tad es neizturēju un teicu:

- Jums tas nav pieriebies? Visu laiku par TO un par TO, es saprotu nevar visu dzīvi arī masturbēt pie skapja, bet... tā nav dzīve, ja tu visu laiku domā par to un kļūsti no tā atkarīgs. Dabu pirmo reizi un kļūsti par maniaku kas vairs nevar apstāties. Pietiks! Neesat jūs vel tik veci lai to tik ļoti gribētu.

Gāja vaļā arī daži lamuvārdi kurus tagad neaprakstīšu. Vienkārši bija tas viss reāli noriebies un gribējās uz kādu izbļauties par to visu.

Cerams jūs mani sapratīsiet un izbaudīsiet savu bērnību, pusaudžu gadus, kā agrāk, kad nebija TV, internets, cigaretes un alkahols.

5438 184 655 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 655

0/2000

Man nav ko teikt!! Čalīt tu esi vnk totāls malacis!!! Apsveicu tevi ar milzīgu plusu!

1 0 atbildēt

Neviens, nekad neteiks, ka, ja esi neveinīgs, esi lohs. Da vienalga kas. Ja arī teiks, problēma ir vidē. Visticamāk klasē, jo ar tādiem tak tāpat tusēt nēej. Es ar čomiem brīvi varu runāt par seksu. Nu a štoļi. Ja domāsi ar daiktu tad nekas nesanāks. Katram cilvēkam ir savs laiks. Varbūt kāds savos 15 ir pietiekami nobriedos. Bet otrs dod priekšroku datorspēlēm. Aj.. romānu nerakstīšu. Ja ir problēmas, ņem talkā kulakus, palīdz, tici man.

1 0 atbildēt

nu bet tgd ir taa,ka bez alko uz cigam pusaudziem,kaa tiekt-nav dziives.tas ir stulbi.bet.neko dariit,tur jau ir iestajusies atkariiba,un pie taas ir vainiigi mees pashi.ununununun.nav jau arii taa ka visi ir zaudeejushi to nevainiibu 13-15 gados,ir arii tadi kuri nevainiibu zaudee tikai kaados 23gados.

ai.pietiks ne murgot.,bet raksts vnk izcils.liek varbuut dazhiem padomaat pirms kko dara u.t.t.:)

1 0 atbildēt

Tiesam labi, ka Tu ta doma, jo pati esmu meitene, un daudz kontaktējos ar zeniem, un pārsvarā viss ko viņi girb tik itikai sekss. labi, ka vismaz kāds, kurš kko saprot, un nedoma, kā meitene dabūt gultā. ;]

1 0 atbildēt

Malacis ^^

1 0 atbildēt

Lai dara to cik grib,nav jālielās un jāplātās ar to. Tas process ir divu cilvēku būšana kopā nevis sevis apmierināšana... Ja to dara ``tāpatvien`` kā Čārlijs Šīns,TAD Jā,TĀ IR PROBLĒMA.

2 1 atbildēt

jā tas šajā vecumā ir grūti ja izlemj domāt ar galvu. malacis domā ar galvu

1 0 atbildēt

Respect autoram! emotion

Paspiestu roku, ja būtu man blakus. (:

1 0 atbildēt

Heh, man, kad bija 18 gadi, viena bijusī klasesbiedrene pārmetoši nobrīnījās, ka vēl biju nevainīgs...

Iespējas jau bija, bet gribējas tomēr to pirmo reizi īpašu un ar īpašu cilvēku... :) Un tiešām forši, ka ir vēl tādi tīņi, kā ši raksta autors! Malacis! ;)

1 0 atbildēt

man arii 16 nav un tikai par to domaaju jo baidos ka to neizbaudiisu un atpaliksu no citiem!kaut visi so saprastu. es pat ar divaam meiteneem omegle runaaju (abas 14(no pedo))un sakumaa siis gribeeja izskatiities krutas un tikai runaaja ka siim 23 reizes gadaa seks un ka jau ir izveeleejusaas sexualitaati(ka piemeeram homo vai biosexualitaati)tas ir pretiigi!

1 0 atbildēt

Malacis kad tu domā ar galvu nevis kā visi pārējie +

vnk supeR

1 0 atbildēt

Es gribu seksu! emotion

1 0 atbildēt

ja tiesam raksts ir forss+ nekur nav ko piesieties

1 0 atbildēt

Kad man bija 13, man klasesbiedrene teica: "Tev vēl nav drauga? Tad tu esi losene."

No comments...

1 0 atbildēt

pirmajai reizej ir jābūt ar tev nozīmīgu cilvēku....nevis ar katru kuruemotion...jo vēlāk daudzi to nožēlo

1 0 atbildēt

Gar zemi! emotion

Infantīlais humors ir mans mīļākais humors 

1 0 atbildēt

Tas ir katra paša ziņa , vai to grib vai nē , tas būtu tas kas jāsaprot :)

Man ir 15  , bet nevainību jau esmu zaudējis labu laiku atpakaļ

 

2 1 atbildēt

jā, okey daļa taisnības tev ir, bet vajag arī domāt, ka arī tajos 15 vai 16 gados ir cilvēki, kuri ir nobriedušāki un gatavi to darīt nevis tāpēc, lai pazīmētos, bet tāpēc, ka to grib un ir gatavi tam, kā arī spēj atbildēt par sekām. atzīstu, ka mūsdienās tādu ir maz, bet nevajag  uzreiz domāt, ka visi, kuriem zem 18 ir ar knupi mutē.

emotion

1 0 atbildēt

Ej nost - tomēr atrodas gudri puiši. ;) Cepuri nost.

Īstenībā prieks kad nevisi puiši domā tikai par sexu.

Tā turpināt mazais! emotion

1 0 atbildēt

Eh, tas vēl nekas nav. Kad man bija vienpadsmit, viena mana draudzene jau bija kopā ar kaut kādu čali. Un man vienkārši slikti palika, klausoties, ko viņa stāsta. Brr. Es eju septītajā klasē, un esmu viena no dažām izredzētajām kam vēl nav bijis draugs vai vēl kaut kas tamlīdzīgs. Un skaistākais ir tas, ka 13 gados dažām jau ir bijis sekss. Vēmiens nāk. Tas ir vienkārši pretīgi, manuprāt. + tev.

3 2 atbildēt
« 9  10  11  12  13 »